Wish reviews

Deze pagina is samengesteld na analyse van 128 recente reviews uit 2 bronnen.

Klachten worden goed behandeld. Facturen komen te vervallen. Krijg retourbon En dan kun je artikel gratis terug sturen.

Voor de zoveelste keer een goede prijs of gratis claim aangeklikt en deze wordt zodra je een maat ingevuld hebt 10 keer zo duur, zo ook de verzendkosten deze kunnen van €2.00 ineens €11 of zo zijn. Contact kun je niet leggen met de verkoper en met Wish vind ik het ook niet prettig gaan met een robot antwoord die naar de Faq blijft verwijzen.

Je wilt een versnelde leverservice (bijv. binnen 1 week) en betaald hier vervolgens dan ook (dik) voor. Na betaling krijg je een bevestiging met een uiterste leverdatum die ineens dik 2 maanden verder ligt dan de verwachte leverdatum. Maar dan heb ik het artikel al (lang) niet meer nodig. Klagen helpt ook niet (als je het al kunt uitvinden hoe), want je wordt van het kastje naar de muur gestuurd. Oók werd niet vermeld dat er (mogelijk) invoerrechten betaald moeten worden. Dus het pakketje gaat t.z.t. gewoon retour zonder in ontvangst te hebben genomen. Dure les, maar WISH nooit meer dus.

Geen telefoonnummer.dus je kan niemand spreken. Mailtjes worden niet gelezen, gezien je keer op keer hetzelfde antwoord krijgt, ongeacht welke inhoud je mail heeft. Uiteindelijk dus niét geholpen. De beloofde levertijd was 4 dagen.uiteindelijk is het 2.5 maand geworden.

Artikel 14 april 2020 gekocht en betaald. Zending 21 april 2020 verstuurd vanuit China. Vandaag 20 aug 2020 nog steeds niks ontvangen. Reclameren heeft geen zin, je lult tegen een geprogrameerde computer. Heb een klein deel van het koopbedrag teruggekregen. De rest is door de slechte communicatie niet te doen want er komt steeds een bericht van die stomme computer dat helaas zij niet te bereiken zijn. Stelletje súper oplichters zijn het. Ik koop er niks meer, ik raad dat iedereen ook aan niet te doen.

Wish oplichters , het systeem gaat als volgt jij koopt bv een kleedje , 10 euro , +3 euro verzendkosten , je klikt het aan , je kiest de kleur en de maat opgelet plots staat er 15 euro +4 euro verzendkosten? , (of er staat betaal enkel de verzendkosten? dikke leugen want wanneer je de kleur aanduid moet je plots veel meer betalen? ) Ok je besteld het kleedje van 15 euro en 4 euro verzendkosten , je betaald 19 euro bv via paypal , Wat gebeurd er je krijgt een mailtje : Zei beschikken nu over jouw 19 euro , als het item toekomt in de haven word jouw bestelling die ze zelf 5 euro betaald hebben doorverkocht aan meer bieders dus jouw kleedje word verlapt voor bv 30 euro , zei hebben nu 44 euro :kostprijs 5 euro kleedje ,19 euro van jouw en 30 euro van de verkoop wat zie je de datum van toekomen word verschoven , met hun winst kopen zei een minderwaardig kleedje voor 2 euro voor jouw neem nog 2 euro verzendkosten en verlappen dat aan jouw , Jij krijgt natuurlijk een minderwaardig product, een kleedje dat niet past .Winst voor hun 40 euro . als je niet tevreden bent re fund , je bent niet tevreden , dus re fund , winst voor hun 28 euro , doe je dit teveel die re fund word je uit het systeem gegooid . en ben jij zogezegd de bedrieger? bestel je iets boven de 22 euro betaal je nog eens een douane boete , Voor mij geen wish meer

Beste lotgenoten, Mijn advies; ga met WISH geen zaken doen, tot het moment dat ze geleerd hebben wat klantvriendelijkheid en service verlenen betekent. Mijn ervaring met de eerste kennismaking van WISH is : -Ik heb problemen ervaren met de levering en retourzending van de artikelen die ik besteld had, en de slechte bereikbaarheid van de klantenservice voor vragen of klachten. -Zodra het uiteindelijk lukte om met WISH in cont6uoact te komen (de enige mogelijkheid was via e-mail) dan beriepen ze zich -in mijn geval - op het feit dat ze mijn bericht niet begrepen hebben. Nu moet je weten dat ik een videofilmpje als bijlage toegevoegd had aan de e-mail waarin ik mijn klacht kenbaar maakte, om duidelijk te maken wat het probleem was van het geleverde product. ( het betrof een fontein die niet werkte; dit kon ik aantonen via een video, niet via een foto mijns inziens). Vervolgens kreeg ik een antwoord dat het probleem nog niet duidelijk was, hoewel ik naast het videofilmpje dat ik gestuurd had ook nog via tekst duidelijk had gemaakt wat het probleem was. Ze verzochten mij om een foto te sturen. Inmiddels was ik vier, weken verder. Ik verdenk WISH ervan dat ze een ontmoedigingsbeleid voeren. De meeste mensen geven de strijd na een aantal weken op. Slimme strategie van WISH: Kosten / baten beleid De kosten voor het opnieuw toesturen of terug ontvangen van een product is duur. Ze verwachten dat de klanten na een maand over en weer mailen het erbij laten zitten. . En zo cashen ze dag bij dag bij. Ontmoedigingsbeleid. Ik pik dit niet. Jij? Het misbruik dat WISH maakt van hun monopoliepositie is schofferend voor mij als klant. Gaan we iets doen hieraan? Marjon

Bestelling te lang onderweg,1 artikel niet ontvangen, is wel van factuur afgetrokken, 1 artikel geleverd ver buiten uiterste leverdatum, wel gelijk betalingsherinnering van Klarna, je gaat toch niet iets betalen als je nog niet alles ontvangen hebt , maatvoering is pet en materiaal ook, in dit geval echt goedkoop is duurkoop, labels voor terugzending zijn bijna niet te lezen, moet per artikel voor eigen rekening teruggestuurd worden , met risico van niet aankomen, heb je die kosten ook nog.

Bestelling en levering gingen goed, maar toen de kledingstukken niet pasten bleek retourneren niet te doen. De klantenservice is een robot die maar steeds om zelfgemaakte foto's van de artikelen blijft vragen. Al meerdere foto's meegestuurd, maar blijven om steeds andere (in de verpakking, uit de verpakking) vragen. En iedere keer dagen wachten op antwoord. Binnenkort verloopt de 30 dagen termijn. Volgens mij hopen ze dat je er zelf vanaf ziet en van armoe de spullen maar houdt.

Half juni bestelling gedaan. Nog niets ontvangen. Zou direct verzonden worden.

Op 23 02 2020 schoenen besteld en betaald.Veel mededelingen omtrent verlate leveringen door Corona,diverse keren gecheckt maar product kwam even niet verder dan China pakstation;uiteindelijk geclaimed maar daar kwamen de protocollen;te laat etc.etc. geen terugbetaling .DUS gewoon wish.com betaald leverancier komt niet na en wish incasseert de gelden en beroept zich op protokol;gelegaliseerde diefstal.

Van collega's gehoord dat de bestelling wel veel langer kan duren, ook ivm corona. Nu maar na 5 maanden toch maar eens geinformeerd bij Wish. De boodschap? Jammer u bent te laat met reageren en we storten NIETS terug. Oplichting? Lijkt er sterk op. Wish is voor mij een afrader.

Mooie "bol.com"-achtige website, maar alle producten komen direct uit diverse fabrieken in China. Ik had 5 verschillende t-shirts besteld. 5 verschillende pakketen; 5 verschillende t&t en leverdata's. Er staat bij de producten ; vandaag besteld, vandaag verrzonden. Dat kan kloppen , maar ik wacht al bijna 2 maanden op deel bestelling. Terugsturen is bij 3 onmogelijk , want afzender niet meer leesbaar. Dit ga ik nooit meer doen.

Na weken wachten op mijn bestelling ontving ik al wel de rekening van Klarna om te betalen. Na meerdere mails geen direct antwoord. Nadat de bestelling uiteindelijk binnenkwam heb ik per omgaande betaald. Toch weer een rekening met aanmaningskosten van Klarna om te betalen. Nooit geen Wish meer.

2 weken lang elke dag mail gestuurd over mislukte aankoop actie. Geen reactie van helpdesk. Bij controle bank hebben ze betaling terug gestort. Binnen 3 dagen dat is niet slecht maar omdat de helpdesk niet reageert ga je uit van het slechtste dit Moet ik toegeven was niet het geval Dus in totaliteit een klein plusje voor Wish.

Alleen na hier zelf achteraan gezeten te hebben geld teruggehad na twee maanden wachten op kleding. Ik werd niet op de hoogte gehouden status van de bestelling, zeer vage onderneming.

Meerdere artikelen bij wish besteld. Een artikel was juist, maar er werd ook een foutief artikel geleverd. Komt nog bij dat een ander artikel niet is geleverd.

Mijn bestelling zou binnen 1 week geleverd worden. Er zijn nu 3 maanden om en er is niets geleverd. Wisch neemt z'n verantwoording niet. SLECHT BEDRIJF>

Dochtertje van 7 wilde heel graag een TikTok t-shirt. Na twee maanden excuses en smoesjes is er niets geleverd. Dochtertje van 7 vraagt er om de paar dagen naar en ik moet haar telkens weer teleurstellen.

Mijn bestelling is al 60 dagen in transit. Volgen is ook waardeloos. staat nu nog steeds op 15 juni. De helpdesk heb je ook niks aan. Je kan geen fatsoenlijke vraag stellen. Krijg ik opeens een tegoed.? Ik wil weten waar mijn bestelling is. Ik wil graag mijn bestelling ontvangen. Email wordt niet op gereageerd. WAARDELOOS.

Drie maanden wachten op het verkeerde, waardeloos chinees prut!

Duurt maanden voordat je de drie artikelen krijgt, en dan ook in 3 fases, bestel je een leuke xl jas maar ontvangen een maat m . En dan zit je ermee. Trui besteld, bij retour vragen om een label, zit er niet in en waar de maat op staat is een stickertje, klopt helemaal niets van. Bespaar je de frustratie en energie, het is een waardeloos bedrijf.

Niets bestellen Aub Tel . niet bereikbaar Ze hebben mij met 36 € opgelicht ?

Een bestelling geplaatst. Na heël lang wachten, wordt de helft bezorgt. Maar de andere helft heb ik nog steeds niet. De 1 ste x dat ik hier wat bestel, dus nooit meer.

Paar dagen geleden iets besteld bij wish, vandaag aangekomen! niet opgelicht, was goedkoop, kon mijn product goed volgen en het is geen rotzooi! Wish is een aarader!

Verschillende gadgets besteld een paar aangekomen prima , maar er staat ook dat er twee afgeleverd zijn maar niets ontvangen. Wat nu?

Heel vaak zeer tevreden maar een enkele keer, defect of niet geleverd. Dan meestal geld terug maar een enkele keer vooral bij duurdere producten loop je tegen een muur van onbegrip, herhaalde antwoorden en tijdrekken aan, dat kost veel tijd en ergernis. Zit nu voor de keuze beperkt doorgaan of definitief stoppen. Neig tot het laatste afhankelijk afwikkeling huidig conflict.

Geleverd product komt niet overeen met het bestelde. Wish geeft niet thuis en weigert geld terug te betalen.

Oordopjes besteld. Deze laten lang op zich wachten. Hierover krijg ik bericht en of ik wil wachten. Ik geef aan dat ik wil wachten. Dan ga je er zelf achteraan na een tijdje en dan geven ze aan dat het te laat is en ik geen recht meer heb op restitutie. Dit is gewoon DIEFSTAL. Wel laten betalen maar niet leveren.

Koop hier niet . Ze beloven net als Aliexpress dat je 100% garantie hebt maar het klopt niet . Als je iets opgestuurd krijg dan is het veel minder als op de foto en als je dan probeert contact te krijgen doen ze net of ze gek zijn. En kun je fluiten naar je centen.

Meer Wish reviews