4.3van de 10

XS4ALL250 ervaringen

Aanbevolen72
Neutraal19
Afgeraden159
Filter

reviews

Herman
Herman
21-05-2019

Matig

Internet is regelmatig niet goed genoeg (modem is al recent vervangen). Tv beeld is (iets) minder dan ziggo maar de tv-ontvanger is veel en veel beter dan de ziggo horizon wat betreft bedieningsgemak en snelheid.

Romano
Romano
14-05-2019

Willen incasseren maar niet kunnen leveren

Ik ben verre weg van tevreden van XS4ALL. Ik ben de overeenkomst gestart per 1 maart. Op dat moment wist ik nog niet dat ik al op korte termijn elders een woning kon krijgen. Enkele weken later ontvang ik de mededeling dat ik een woning kreeg toegewezen in een andere gemeente. Wat bleek: XS4ALL kan niet leveren op het nieuwe adres, dus de overeenkomst kan niet meeverhuizen, op dat moment: jammer. In de voorwaarden van XS4ALL staat dan ook dat je kosteloos kunt afsluiten en als tegenprestatie word dan wel de inschrijving verlangt voor het nieuwe adres vanuit de gemeentelijke basisadministratie. Prima, is geregeld, ik zeg per 1 april op dat per 12 april de overeenkomst beëindigd moet worden i.v.m. de verhuizing. Ik krijg echter nog wel een volledige incassatie voor april, die ik nog even liet gebeuren tot ik op 5 april weer thuis kom en geen internet noch televisiesignaal heb. Gebeld naar XS4ALL: binnen 24 uur zou de verbinding hersteld zijn. En nee, 24 uur later was het niet hersteld. Een dag later opnieuw gebeld. De medewerker wist mij te vertellen dat ze mij al afgesloten hadden en eigenlijk het niet meer zouden redden voor 12 april om het weer aan te sluiten. Ik krijg een compensatie van € 25,- waar ik akkoord mee ga. Ik kondig ook aan dat ik de incasso storneer, daar ze in feite slechts 5 dagen van april konden leveren. Hoewel het advies van XS4ALL is het niet te doen, wel gedaan. Tegelijkertijd zijn hun facturen doorgegaan, want ook voor mei werd er gewoon weer een incasso gedaan (overigens geblokkeerd), terwijl er al geen sprake meer is van allereerst dat ik woon op het oude adres en ten tweede dat er een actieve verbinding is op het nieuwe adres. Bovendien zou ik met de rekensom hoe ik uit kom over april juist nog geld tegoed hebben van XS4ALL i.p.v. een rekening moeten betalen. Nu blijkt de afrekening, welke bij opzeggen toegezegd was eind april, nu een maand later te verschijnen als het goed is (eind mei), al heb ik mijn twijfels er over. Die had al lang afgerond moeten zijn namelijk. XS4ALL is zeker geen First class internet, zeker niet wanneer je in een buitengebied komt te wonen. Dan is het meer internet tot de 3e of 4e rang. Of beter gezegd: je komt in het afvoerputje terecht.

Chackie
11-05-2019

Slechtse WiFi van heel Nederland

Nog nooit zo'n slechte WiFi gehad valt steeds uit en echt kut WiFi kan geen eens iets normaals doen

Jack
02-05-2019

Uithollen van het TV aanbod

Momenteel zou ik XS4all niet willen aanraden wegens het uithollen van hun zenderaanbod. Er wordt vanaf 1 juni een aantal premium zenders verwijderd zoals National Geographic/FOX/Disney waar 3e rangs rommel zoals 'Love Nature' waar niemand op zit te wachten voor in de plaats komt, en daarbij de opmerking dat vanwege het gulle TV aanbod + service het abbo met €3,50 gaan verhogen. XS4all wordt het synoniem voor een treurige scharrige tent. 1st Class Internet and 3th Class TV.Schaamteloos!

Wim
Wim
23-04-2019

Waardeloos

Zit al twee maanden op een oplossing te wachten van XS$ALL Je wordt van het kastje naar de muur gestuurd, maar oplossen doen ze niet

Nick
13-04-2019

Al sinds 1993 prima service

Ik heb vanaf de begin dagen van allerlei diensten van ze gebruik gemaakt en ben altijd tevreden geweest. De enige problemen die ik heb ondervonden waren te wijten aan hun ADSL leverancier die langdradige procedures hanteerde. Daar hadden ze meer aandacht aan kunnen besteden.

Duurder, maar het geld meteen meer dan waard als je een storing hebt, en ze je urenlang helpen via de telefoon.

Hans
30-03-2019

XS4all -> GEEN INTERNET, NIET DOEN DUS (jmm2)

Met 3 locaties overgestapt naar XS4all, vol goede moed want gerated als beste provider.
Ging bij installatie op één locatie al fout, koper niet goed aangesneden in de terminals.
Hersteld.

Bij de tweede locatie werd een IP blok geleverd waarover je niet kunt mailen omdat het geblacklist is.
Moeten we zelf oplossen.

3 dagen geleden ineens geen internet meer na 22:15 (want dan kun je ze niet meer bellen)
De volgende dag deed de TV het weer (ontvanger moet je vaak resetten trouwens) dus ik denk ‘alles ok’.

Ik werk dag en nacht buiten de deur en begin telefoontjes van klanten te krijgen.
Ik had éên testservertje omgezet naar XS4all dat de berichten genereert voor onze klanten voor ons nieuwe software pakket dat in test staat.
Kom thuis, hang een PC aan de Fritz! box en krijg een Catch-All pagina dat mijn internet is “beperkt” (afgesloten dus) want een Rovnix virus/worm gedetecteerd.
Op die pagina staat dan wat je moet doen en dat je een rapport moet opsturen dat je het hebt gedaan enz.

Echter de figuren die ons internet uit hadden gezet zijn dan al naar huis. Die zijn er van 09:00 tot 17:00. Dus met die fratsen lig je er minstens 1 dag uit.

Daarbij komt, geen Rovnix gevonden, niet met Avira, niet met Malwarebytes, niet met F-Secure en niet met Helios.
Daarbij hebben we eigen tools die de bootsectors en boot-1 scannen.

Het kan ook eigenlijk bijna niet want er hingen productie machines aan het XS4all netwerk.
De pubers en volwassenen hier zitten op een apart KPN netwerk.

Dat is het probleem niet.
Laten we er vanuit gaan dat ze gelijk hebben.
Er is iets op ons netwerk.

Het probleem is dat ze je niet waarschuwen, in Nederland, in 2019, terwijl ze mijn telefoon en email hebben. Wat is de moeite?
ELK bedrijf in Nederland waarschuwt je als ze iets aan je infrastructuur gaan doen, tot rioleringbedrijven toe, maar niet XS4all.

En ik kon het ze echt niet aan het verstand brengen dat je dat zo niet kunt maken.
Bij een bedrijfsaccount.
Dus modem in de doos. Servertje teruggezet, Exit.
Maarrrrrrr ze willen ons ons contract laten uitdienen. Een jaar, voor geen internet. Op 3 locaties. Want internet wat zomaar ZONDER WAARSCHUWING afgeschakeld kan worden is geen internet, voor een bedrijf.

Ik heb er vandaag over gebeld, gemailed en gedaan. Geen oplossing, hun policy is afsluiten en dan afwachten wat de klant doet.

Toch nog maar een advocaat gebeld, die het via een ingebrekestelling kan oplossen.
Maar wat een gedoe, advocaat kost geld.
Een jaar lang betalen voor geen internet kost ook geld.

Ik heb het advies gekregen om ze nog een voorstel te doen om de boel maar af te kopen.
Ga ik maandag proberen.

Nooit meer XS4all.
Het is misschien een consumenten provider maar bedrijven moeten ver uit de buurt blijven.
Zijn ze niet op ingericht met 09:00-17:00 werk.
Gezien de berichten hier hou ik echter ook voor het consumentendeel mijn hart vast.

En XS4all: aub aub de stem van de vrouw “we zijn continue bezig onze dienstverlening te verbeteren” waar je elke keer langs moet, weghalen. Het is een farce.
Ik heb jullie vele malen gevraagd om eenvoudigweg te waarschuwen als jullie weer zo’n frats willen uithalen.
Een mailtje of smsje is genoeg.
Dat zou het werkbaar maken en het vertrouwen herstellen.

Een simpele oplossing die niets kost.

En het kon niet. Dus moeten we weg.

Ik zal de uitkomst van het verhaal hier posten.

Heribert
22-03-2019

Zeer slechte service en nazorg! Niet doen

Lang getwijfeld om iets te schrijven, negatieve ervaringen worden al snel op internet gezet en de positieve blijven achter. De overstap gemaakt van ZIGGO naar XS4ALL met de hoop op beter internet, maar helaas (ik wilde glas)! Daarnaast is de service/nazorg echt beneden verwachting bij XS4ALL. Nu weer terug bij ZIGGO en ze zouden eens moeten zien hoe het bij ZIGGO gaat m.b.t. service naar klanten en nazorg. Twijfel je om XS4ALL te nemen als dienstverlener, twijfel dan wat langer en neem deze ervaring mee.

Fred
09-03-2019

Slechte service

Nou 1 uur aan de telefoon gehangen en nog niemand aan de lijn.
trap niet in het verhaal dat je vanaf behin kan terug kijken want een film op rtl7 kon niet . en dan niet kunnen melden ze zouden tot 10 uur open zijn voor storing maar raar dat je na een uur nog niemand aan de lijn heb. ik ga opzeggen.

Loli
Loli
01-03-2019

Zakelijk storing internet

Waardeloze provider! Wij hebben een storing ergens zit een virus in een van de 50 computers. Xs4all blokkeerde alles hele bedrijf ligt plat kunnen hier niks doen alles geprobeerd. Willen geen monteur sturen met andere woorden zoek het maar zelf uit kijk maar waar het probleem ligt. Beloofde een monteur volgende dag was het ineens niet mogelijk. De ene slome medewerker naar de ander echt een verschrikkelijk bedrijf!medewerkers liggen stil wij gaan alles door declareren voor het stil liggende werk.

JW
28-02-2019

Misleiding telefonische verkoop XS4ALL

Ruim 8 jaar klant en sinds januari jl. ongevraagd omgezet naar een duurder pakket. Telefonisch misleid en XS4ALL komt vervolgens de overeenkomst niet na; maar schrijft wel de veel hogere abonnementskosten af. Vier verschillende "helpdesk" medewerkers die geen oplossing bieden, maar vasthouden aan het ongewenste, dure pakket.
Stuur nu aan op escalatie d.m.v. stornering en blokkeren incasso. Indien geen oplossing; dan maar een andere provider. Tot zover het zogenaamde "premium" XS4ALL; misleiding en zeer klant-onvriendelijk.

Marcellino
26-02-2019

DNS editor al 6 jaar in experimentele fase

Goedendag,
Vandaag weer eens voor een klant de DNS aangepast ivm verwijzen naar nieuwe website.
De DNS beheertool is al 6 jaar in experimentele fase.
Het is echt wel enigzins amateuristisch dat ze de DNS beheertool na al die jaren nog steeds niet op orde hebben.
Wanneer je dit vergelijkt met andere professionele providers dan raad ik XS4ALL ten zeerste af.

Nena
23-02-2019

XS4ALL eist onrechtmatige betaling

Ik en mijn vriend hebben in november 2018 ons internetabonnement bij XS4All opgezegd. We zijn overgestapt naar Ziggo omdat de internetverbinding traag was. Wij kregen in november per e-mail een bevestiging dat ons abonnement per 1 februari zou worden opgezegd. Op 1 februari maakten we geen gebruik meer van de diensten van XS4All. Hoewel XS4all schrijftelijk heeft bevestigd dat het abonnement per 1 februari wordt opgezegd, eisen zij dat wij ook voor de maand februari betalen. Meerdere malen hebben wij de klantenservice hierover gebeld. De eerste keer werd ons verteld dat we het afgeschreven bedrag moesten storneren. De tweede keer werd ons verteld dat we toch moesten betalen. Een fout kan iedereen overkomen. Het vervelende is dat ze bij XS4All niet bereid zijn om hun fout op te lossen. Hiermee laten ze de klant in de kou staan. Daarom beveel ik XS4All niet aan.

Batavier
20-02-2019

Prima provider. Doet wat het moet doen

Ik heb internet en bellen van xs4all (want geen glasvezel in woonkamer). Overstappen van Ziggo naar xs4all ging prima.

Nu al bijna twee jaar internet en de snelheid is nog altijd precies wat men belooft: 100/100 snelheid.

Karin
01-02-2019

Schandalig!

Over de ontvangst van internet van XS4ALL was ik matig tevreden, maar toe maar. Het ging. Als je belt krijg je steeds weer een ellenlang bandje, heel irritant.
Maar het ergste is: vanwege de kosten was ik m.i.v. vandaag overgestapt op een goedkopere provider. Die zou XS4ALL opzeggen. Vandaag dus aangesloten op die andere provider. Krijg ik een mail van XS4ALL dat ik nog 2,5 maand 63,50 moet blijven betalen omdat ik nog aan een contract vastzit! Hoezo dat?
Gebeld: ik bleek een jaarcontract te hebben omdat ik vorig jaar vanwege een verhuizing gebruik heb gemaakt van een overlapservice!
Er werd nu verteld: daar wist u van!
Nou natuurlijk niet, anders had ik nu niet opgezegd!
Ik vind dit een schandalige manier van doen. Je verwacht gewoon een maand opzegtermijn te hebben. Geen mailtje of telefoontje van XS4ALL om mij even te waarschuwen, maar gewoon niks zeggen en dan na afloop van die maand een mail sturen dat ik lekker nog 2,5 maand voor niks kan gaan betalen.
Ook aan de telefoon kreeg ik geen enkele medewerking of tegemoetkoming.
Dit is ordinaire uit-de-zak-klopperij.
Dat zou dan de beste provider van Nederland zijn.?

Noor
01-02-2019

Super fijn xs4All

Bijna nooit een probleem, supersnel en aardige hulp altijd. Van mij krijgen ze een dikke pluim. Ik hoop nog lang klant te blijven!

Edwin
01-02-2019

Prima overstap

Afgelopen januari overgestapt van ziggo naar XS4ALL. Monteur kwam op afgesproken tijd en heeft computer, wifiversterker en TV aangesloten. Alles getest en uitgelegd. Er ligt glasvezel bij ons dus geen klachten over snelheid (200/200).

Adel
26-01-2019

Internetsnelheid en duur vergeleken andere providers

Ik heb xs4all al een jaar, de internetsnelheid die word beloofd komt nergens in de buurt. Modem 1 kamer verder slecht ontvangst, geen voordelen alleen nadelen. Ik ben overgestapt naar ziggo, omdat ik vodafone heb krijg je vele extras. 5€ korting op je vodafone mobiel abonnement en dubbel data etcetar. Internetsnelheid van 200mbs tegenover 50mbs van xs4all. pure oplichterij wanneer je abonnement opzegt gaan ze ineens vragen waarom je opzegt en wat ze beter kunnen toen, allemaal te laat de vogel is al weggevlogen. adios xs4all

Ida
26-01-2019

Slechte klantenservice

Overstapservice onterecht door XS4ALL geannuleerd waardoor je als klant de “dupe” bent en extra mag gaan betalen. Slecht begin van een nieuwe start. Medewerkers ok bijzonder onklantvriendelijk.

Lia
17-01-2019

Afspraak niet nagekomen voor installatie digitale tv

2x emailbevestiging gehad voor afspraak op 16-1. Verlof genomen. Op de dag zelf komt er niemand en blijk ik, na zelf te bellen en 20 minuten te hebben moeten wachten, niet op de planning te staan.
Ik zal teruggebeld worden, wat nog niet is gebeurd na 1 volle dag. En niemand van het installatiebedrijf reageert op mijn email die ik heb gestuurd.

Meer XS4ALL reviews
Welk cijfer geef jij XS4ALL?
12345
67
8910

AfradenAanraden