Youfone reviews

Deze pagina is samengesteld na analyse van 17.181 recente reviews uit 5 bronnen.

Ik zit inmiddels als 45 minuten in de wacht. Ik heb al 3 weken terug een wijziging aan gegeven voor de bank afschrijving per mail. Dit is niet gedaan maar wordt verder niet gereageerd op mijn mailtjes. Kan ondertussen het liedje op de wacht naspelen. Wat slecht dit.

Na mijn verhuizing is mijn factuur ineens met €12 verhoogd. Dat terwijl ik juist ben overgestapt op youfone omdat ik daar goedkoper uit zou zijn. Ik betaal dus zonder bericht hierover ineens te veel! Ik heb gemaild en probeer al weken te bellen maar ik krijg niemand aan de telefoon en geen contact. Ik zou youfone absoluut niet aanraden!

Nou,, ik ben niet de eerste en zal zeker niet de laatste zijn die klaagt over hun bereikbaarheid. Werkt er maar 1 persoon bij de klantenservice ofzo?! Je zou denken dat na al die klachten erover dat ze er wat aan gaan doen. Guess i was wrong. En mijn moeder is pas 1 dag klant! heel teleurstellend dit. 35min in de wacht and counting!

Wat hebben jullie een vreselijke klantenservice. Telefoonnummer mee over genomen, doet het nog steeds niet! Mailtjes gestuurd, elke keer hetzelfde antwoord dat je klantenservice moet bellen. Klantenservice is gewoon niet bereikbaar!

Helaas een verschrikkelijke slechte ervaring met Youfone, mailtjes gestuurd geen antwoord op mijn vraag, gebeld uren in de wacht staan en geen mens kan de telefoon opnemen, spijtig ben dat ik een klant bij jullie ben.

Ik wil mijn abonnement bij T-Mobile overzetten met nummeroverdracht, volgens de site kon dit wanneer je abonnement binnen 150 dagen afloopt. Niets is minder waar, ik kreeg bericht dat T-Mobile er nog niet mee scoort accoord ging en toen wilde Youfone mij een nieuwe simkaart met nieuw nummer toesturen. Met de grootste moeite heb ik dit ongedaan kunnen maken. Klantenservice totaal onbereikbaar, wees gewaarschuwd!@

Ik moet Youfone sterk afraden! Aansluiten en dergelijke gaat redelijk vlot maar als je contact met ze wilt is het totaal onmogelijk. Meer dan 20 minuten aan de telefoon laten zitten en geen enkele reactie op mails die je stuurt. De ge-automatiseerde processen lopen gewoon door, ongeacht of het allemaal klopt of niet. Heel ver weg van blijven als je niet in de problemen wilt komen!

Nu al spijt dat ik klant ben geworden van Youfone. Zou per 1 maart geactiveerd worden. Nu is het 5 maart en nog geen internet. Alla aansluitingen zijn in orde. Zelfs een monteur van KPN langs geweest en die gaf groen licht. Probeer contact op te nemen met klantenservice maar sta iedere keer minimaal 30 minuten in de wacht. Drama! Zeker in deze tijd met het thuiswerken niet te doen gewoon. Dit kost mij letterlijk klauwen met geld.

Ik krijg geen contact, zit al 32 minuten aan de telefoon Al's het goed is ga ik vandaag over? Dat voorspelt niet veel goeds

Ik heb ze een week lang geprobeert te bellen tot 3x per dag aan toe na 30.min en een paar seconden word vervolgens automatisch de verbinding verbroken. Ik heb wel 5 mails gestuurd zonder enig reactie. Hoe en wat kan ik nu als consument nu doen? Probleem bij youfone is dat ik geen internet heb en ondanks dat de telefoon niet is gebruikt toch een factuur krijg voor verbruikte internet, ( mijn telefoon zelf geeft ook aan dat ik geen internet heb verbruikt) na diverse mails rn belletjes maar besloten om de incasso te storneren om iets te forceren. Echter de enige mails wat ik nu ontvang is dat ik moet betalen en dat ik anders word afgesloten. Als je vervolgens op die mails antwoord krijg je weer geen reactie! Wie heeft de oplosssing?

Youfone schrijft dat beide abonnementen zijn geannuleerd en nummerbehoud is vrij gegeven. LARIEKOEK want dan moet ik een mail krijgen van de oude provider dat het nummerbehoud is geannuleerd

Helaas geen goede ervaring gehad bij Youfone. Mijn abonnement is 1 dag ingegaan en in die dag heb ik volgens Youfone 13 GB buiten mijn bundel gebruikt, wat neerkomt op 76 euro! Echter was ik de gehele dag thuis en heb ik die dag alleen Wifi gebruikt. Bij mij vorige provider heb ik in 6 jaar tijd nog nooit meer dan 8 GB gebruikt, dus dit leek me erg sterk. Na twee keer de klantenservice te hebben gesproken konden zij mij niet vertellen waar dit aan lag. Zij hebben mij niet actief geholpen in het zoeken naar een oplossing waardoor ik mij niet gehoord voelde en heb besloten mijn abonnement gelijk weer op te zeggen.

✓ Youfone Hoi Esther,

Vervelend dat je buiten je bundel hebt gebruikt. Ik je adviseren om goed te kijken naar het gemeten gegevensverbruik in de instellingen van je toestel. Mocht het niet duidelijk zijn welke apps het verbruik hebben veroorzaakt, vind je daar hopelijk de reden van het verbruik. Op die manier kan je zelf het makkelijkste onnodig of onbedoeld gebruik voorkomen. Wij als provider meten enkel jouw verbruik en het tijdstip waarop dat verbruik is geweest. Jouw verbruik vermelden wij op de specificatie. Wat het verbruik heeft veroorzaakt of welke apps de data hebben verbruikt, kunnen en mogen wij i.v.m. privacy redenen niet inzien.

Ik raad je wel aan om het dataplafond te activeren via MyYoufone.

Groet,

Bruno

Wat een verschrikkelijk bedrijf is dit! Ik snap niet dat zo'n bedrijf nog bestaansrecht heeft?! Zeer klantonvriendelijk! Alle extra's (lees: meer betalen) is geen enkel probleem en wordt binnen notime geregeld. Nu willen we de extra TV-ontvanger cancellen en dan wijzen ze alleen maar naar het contract wat we hebben. Ik heb notabene het contract voor TV verlengd, maar niet voor de extra TV ontvanger! Geldkloppers en afzetters zijn het! Ik ga de rest van het contractjaar ALLE automatische incasso's in ieder geval terug laten boeken! Schoften! . en laat de standaardreactie: 'Bedankt voor uw feedback' maar achterwege Youfone. Ook het verzoek om contact op te nemen met de klantenservice mag je voor je houden; ik sta n.m. (standaard) minimaal 30 minuten in de wacht, dit is geen uitzondering en ook niet alleen 'momenteel'! Jullie bellen mij maar, of NIET!

Sinds 2 weken 5 streepjes wifi, maar amper internet. Alle oplossingen die ik zelf kan doen uitgeprobeerd maar geen resultaat. Klantenservice is er niet. Chat onbereikbaar. Mail: na 1 week reactie-> we kunnen je niet helpen per mail, je moet bellen. Bellen: na 1 uur in de wacht opgehangen. Ongelofelijk slecht. Het kost niks, maar je krijgt ook niks. Ik stap over naar andere provider.

Als je service wilt: sluit dan geen abonnement af met Youfone. Geen kwaliteit in techniek, geen antwoord op redelijke vragen, maar wel factureren. Goedkoop is hier echt duurkoop. Je bent gewaarschuwd!

In lijn met de ervaring van mevrouw Janssen; op 2 december 2020 overleed mijn vader, de boekhouder zegt enkele dagen later per brief het Youfone abonnement op. Goedkoop abonnement van slechts €4,- per maand. Tot mijn verbazing zie ik dat er in januari toch nog € 4,- afgeschreven is welk bedrag ik heb gestorneerd. Reactie op de site van Youfone achtergelaten en per mail inclusief akte van overlijden nogmaals aangegeven dat vader overleden is. Tot mijn verbazing zie ik in februari dat er weer € 4,- afgeschreven is en daarnaast komt er een brief dat januari meteen betaald moet worden onder dreiging van een incasso met € 40,- aan incassokosten bij niet tijdige betaling. Dit bedrijf zal ik zeker niet aanbevelen, te zot voor woorden dat ik 3 maanden later nog steeds moet uitleggen dat vader overleden is.

Ik ben al vanaf juni 2020 bezig om het abonnement van mijn overleden echtgenoot op te zeggen. Hij was 80 jaar toen hij naar een verpleeghuis ging en een telefoon meekreeg. Het abonnement hebben ze stil zwijgend verlengt met 2 jaar. Toen ik het wilde opzeggen hadden ze het net twee dagen van te voren verlengd. Het stond op mijn naam omdat hij nog nooit een computer had gebruikt. Ik heb gebeld geschreven aangetekende brief gestuurt. Nooit enige reactie. Ik heb de incasso machtiging ingetrokken. Nu kreeg ik direct bericht dat ze geen geld konden krijgen. Deze week geprobeerd te bellen , 3 dagen 30 minuten in de wacht. Wat dat niet kost voor mij, maar geen kontakt ben helemaal klaar met youfone. Mevr. Jansen

Heb een 2 jarig contract bij youfone onbeperkt bellen onbeperkt sms en Databundel 6GB. 12,€ Die 6GB in die anderhalf jaar dat ik lid bij youfone ben heb ik vaak niet op kunnen maken ben een aantal keren over de databundel heen geweest moest ik bij betalen maar deze week ben ik 761mb over mijn databundel heen heb ik een factuur van 76,19 klaarstaan je word geringt waar je bijstaat

Door belbundel heen dus gekozen voor opwaarderen. Inmiddels €30 betaald maar kan nog steeds niet bellen! Klantenservice via telefoon, chat en email niet bereikbaar. Ergste is nog dat als je gebeld wórdt, je verbinding in een gesprek verbroken wordt en een bericht hoort, dat je om administratie redenen geen gebruik kunt maken van de service. En degene met wie je belt schijnt dit ook te horen!

10 cent per mb, zonder waarschuwing dat je eroverheen zit

This company charged me a €30 internet moving fee, but couldn't provide service at my new address. Yet they still charged me, won't give me my money back, and won't let me speak with a supervisor on the phone. What a scam.

Thuiswerken en Youfone is helaas geen goede combinatie. Inmiddels een week, uren in de telefonische wacht, verschillende e-mails, hulp via chat verder en nog steeds niet live. Gisteren werd mij telefonisch verteld dat Youfone geen technische dienst heeft terwijl ik zojuist een e-mail ontvang dat ze me niet verder kunnen helpen maar de technische dienst wel. Inmiddels weer een uur in de wacht.

Ik ben sinds vandaag klant bij Youfone, maar ik raad het werkelijk iedereen af klant te worden bij Youfone! Momenteel hang ik al meer dan een uur aan de lijn, oprecht niemand die opneemt, chatfunctie waar geen werknemer je helpt, kortom: WAARDELOOS!

Klantenservice meer 1.5 uur wachttijd. Komen niet met goede oplossingen. Op 1 februari internet van Youfone afgesloten. Momenteel nog steeds geen internet beschikbaar. Youfone geeft aan dat het aan KPN ligt en KPN geeft aan dat het aan Youfone ligt. Het is een hele vervelende situatie. Momenteel al bijna 1.5 uur in de wacht bij Youfone. Het is 1 groot drama.

Ik heb op 21 november 2020 mijn bestelling gedaan voor een Sim Only abonnement, ik had maar één simkaart besteld. Ik ontving tot mijn verbazing 2 simkaarten. Op 27 november 2020 heb ik via de live chat op de site van Youfone aangegeven dat ik twee simkaarten heb ontvangen in plaats van één. Ik vroeg aan de medewerker wat ik moest doen. De medewerker vroeg om mijn telefoonnummer, e-mailadres en mijn naam. Die gegevens heb ik doorgegeven. De medewerker Delano heeft aangegeven dat ik maar één simkaart hoef te activeren en de andere kan weggooien. Dit heb ik ook gedaan. Ik heb maar één simkaart geactiveerd. De tweede simkaart heb ik weggegooid zonder hem te activeren. Dit moest ik volgens Delano ook doen. Ik heb screenshots van het gesprek. Een maand later heb ik een mail van jullie ontvangen, waarin stond dat de simkaart wat ik had weggegooid is geactiveerd. Ik heb meteen telefonisch contact met youfone opgenomen, omdat dit niet de bedoeling is. Ik gaf toen aan dat ik een maand geleden via de chat contact met hen had opgenomen en toen de instructies van de chatmedewerker had gevolgd. Youfone kon de chats niet meer terugvinden (zelfs toen ik de gegevens die ik destijds in de chat had doorgegeven aan hen gaf konden ze de chat vreemd genoeg niet vinden!) Daarom heb ik meteen de screenshots van de chatgesprekken naar hen toegestuurd, die hebben ze niet bekeken. Ik werd telefonisch niet geholpen. De medewerker gaf aan dat ik hierover een mail zou krijgen. Ik heb die mail ook ontvangen, de medewerker heeft zonder reden aangegeven dat ze mij verder niet kon helpen. Later heb ik hier nog een mail over verstuurd, hopend op een mooie oplossing. Maar ik heb al een maand geen antwoord gekregen. Ik wil dat de abonnement van de tweede simkaart KOSTELOOS wordt opgezegd. En ik wil mijn geld terug van al de maanden waar ik voor heb betaald.

Kijk naar een TV die regelmatig tijdens programma’s aan het zoeken is en dan aangeeft dat de zender niet geladen kan worden. De werking van het opnemen en weer afspelen is dramatisch, je kunt niet stoppen tijdens het bekijken van een opname want dan moet je alles weer opnieuw bekijken. Bij het opnemen worden alle programma’s met dezelfde naam, niet allen de betreffende reeks, opgenomen. Internet(100 mb up en down glasvezel!) hapert, wifi “fladdert” kortom zal ook blij zijn als het jaar om is en ga weer terug naar een KPN kloon. P.S. Ruben, zoek een geloofwaardiger merk om te vertegenwoordigen. Youfone telefoon, ach alles is al gezegd. Wat is goed? De klantendienst, blijft vriendelijk en helpt je verder alleen het probleem wordt niet opgelost maar dat is niet de schuld van de klantendienst.

Nu al zo'n 1,5 jaar klant bij youfone. Het bleek allemaal te mooi om waar te zijn. Teveel absurd slechte ervaringen gehad. Vorig jaar zomer over mijn bundel heen gegaan met internet - wat gewoon een keer kan gebeuren natuurlijk. Vervolgens wordt je gewoon voor de rest van de maand compleet afgesloten van mobiel internet! je mag niet eens een bundeltje bijkopen omdat je er overheen zit. Nee, je had dan in je abonnement een 'dienst' aan moeten zetten t.w.v. 50 cent of 1 euro dat je 'bij kunt kopen'. Wel netjes de factuur betalen van 78 euro dus, maar vervolgens het grootste deel van de maand zonder mobiel internet zetten. De klantenservice heeft geen genade en er is niks mogelijk. Dan vandaag weer iets nieuws. Ik wilde gebruik maken van een sms dienst bij een bedrijf. Blijkbaar stond dit ook 'uit' bij instellingen. Prima, maar nu aangezet. Maar daarna werkt het nog niet. Op de chat gevraagd hoe lang dit duurt. "even geduld hebben meneer". Wordt er dan gezegd. Maar twee dagen later werkt het nog niet! Voor mij is youfone een bedrijf wat hard van de daken schreeuwt in tv reclames hoe goed en goedkoop ze wel niet zijn. Ruben nicolai ingezet als marketing communicatie. Slim gedaan om de zakken te vullen. Nooit meer youfone!

Als je alleen een internet verbinding nodig hebt, dan kan je prima bij YouFone terecht. De dag dat het over zou gaan van Budget (ook KPN) naar YouFone, verliep moeiteloos. Aangezien Budget ook een Experiabox gebruikt, hoefde ik hem eigenlijk niet eens te vervangen. Maar als je TV wilt kijken, moet je niet bij Youfone zijn. Ze gebruiken een Android kastje van Animo. Maar dit is meer een gadget dat een professioneel product. Leuk voor mensen die er wat meer verstand van hebben, maar irritant voor de gemiddelde tv kijken. Meldingen hierover, zijn tot op heden niet opgepakt. Ik heb het zelfs bij Animo gemeld, maar ook die reageren totaal niet. Youfone beweert al een tijdje dat je met de App binnenkort kan Casten, maar wat is 'binnenkort' in hun begrip? Ik zal blij zijn als het contractjaar voorbij is. Dan zijn we van dat gepruts af.

I am in horrendous situation! I asked to transfer the internet to my new address and they cancelled it in old address and didn't provide Internet in the new one! Customer service is horrible, every time I call to ask about update they say they cannot help with anything and I need to send an email to IT department. IT department indicates they will reply in 3 working days, but they do not and there is no other option how to contact them. It's been already a week without the Internet and they do not provide any help or other options how to solve this! I work from home and this situation is causing me a lot of money and extra problems. It is ridiculous how long this situation has been considering that they just need to transfer the Internet into new address. Very very poor customer service!

Klantenservice niet bereikbaar. U wordt vandaag teruggebeld, gebeurd niet. Op de chat wordt niet gereageerd. Kortom een groot drama

Meer Youfone reviews