Youfone reviews

Deze pagina is samengesteld na analyse van 17.181 recente reviews uit 5 bronnen.

Youfone is goeie provider ben altijd goed bereikbaar en internet thuis werkt super 1x moeten bellen en goed geholpen

Het afsluiten van een sim only ging zoals je tegenwoordig mag verwachten. Alles was duidelijk op de site en de simkaart was super snel binnen. Bij de volgende hoef ik niet verder te zoeken.

Mooie prijs leuke abbonement maar slechte service en applicatis

Youfone is over het algemeen een goede mobiele data leveraar met op vele plaatsen goed bereik.

Youfone is top de ap is ook goed overzichtelijk ik ben er tevreden klant

When you reach your internet limit they do not say anything and they keep charging you 10 euro per 100MB.
Update van 28/05/2020:
The unimaginable happened. I turned off my sim card and I wake up to additional 7 euro being charged. I did not even use my data. How is this possible?

Nieuwe aansluiting ging erg snel,blij dat ik over gestapt ben!

Topdealgedaan bij Youfone. Super blij mee en ook nog eens dubbele Mb's gekregen.

Wanneer je over je datalimiet gaat, wordt hier niets van vermeld. Het kost je vervolgens 10 euro per 100mb over de bundel. Dat is toch niet normaal?

Ik dacht met de overstap een goede keuze te hebben gemaakt. Ik had navraag gedaan over een aanbieding, maar die konden ze niet meer leveren. 2 weken later nadat ik een ander had gekozen, bleek die aanbieding wonderbaarlijk wel weer te kunnen. Soms ook slecht bereik, over het algemeen een slechte prijs/ kwaliteit verhouding. Vandaar mijn 5, niet super slecht, maar ook niet zeer tevreden helaas.

Makkelijk en overal bereikbaar, zowel thuis als onderweg.

Met Youfone als provider heb je de hoogste 4G internet snelheid en daarbij een laag maandbedrag op het KPN netwerk. Het is zelfs beter dan dat je rechtstreeks bij KPN en abbo neemt.

Wat valt er te vertellen het werkt super en de prijs goed

Goede ervaring, goede dekking, makkelijke overzichtelijke app

Ik heb maar een krap abonnement nodig en ook niet veel mb's. Dat bieden ze voor een prima prijs. Het netwerk is prima

Ik kan er kort over zijn, het werkt gewoon goed. Sinds ik een abonnement heb, pas 1 keer meegemaakt dat ik geen internet had. Duurde maar een paar minuutjes. Verder alles klasse!

Prima ervaring! Goedkoper dan de meeste aanbieders en waar voor je geld! Ik raad iedereen youfone aan! Mijn dochter is ook al overgestapt naar youfone!

Heb altijd hele goede ontvangst. Gebruik hem veel voor mijn Android auto radio.dat was bij mij vorige provider wel eens anders.

Een prima provider die via KPN netwerk je goedkoop verbindt met je (sociaal) netwerk!

Goede ontvangst qua netwerk, maar addertje onder het gras is natuurlijk hoog oplopende kosten bij overschrijden bundels in binnen- of buitenland, waarbij je extra moet betalen om het stop te zetten, wat pas met de eerst komende termijn kan. Dat heeft me helaas al 100,- gekost.

Fijne overgang zonder problemen. HEEL tevreden

Overzetten van Ben, naar Youfone probleem loos verlopen. Nu naar jaren geen of slecht bereik op de camping perfect bereikbaar.

Van Vodafone naar youfone overgestapt. Ging echt super simpel, en nu merk ik geen enkel verschil. Het enige verschil is de factuur aan het einde van de maand. Vorige week had ik na een update per ongeluk drie keer de verkeerde pin ingetoetst. PUK was simpel op te vragen via de my youfone app. Kortom ik ben een erg tevreden klant!

Snel en goe€ geregeld, geen gedoe en fatsoenlijk bereik. Nu nog een makkelijk te bekijken factuur en je krijgt een 9 van me

Het kost heel weinig tijd om te wisselen van provider en je bent aanzienlijk voordeliger uit.

Een geweldige service

Bestelproces ging moeiteloos, sim ruim voor de overstapdatum binnen. Migratie van oude provider was ook snel rond en nieuwe Sim werkte na herstart gelijk. Duidelijke communicatie vanuit Youfone over het proces, de datum, de specificatie van de eerste factuur, etc. Inhoudelijk met betrekking tot gebruik/dekking netwerk/kwaliteit 4G etc. kan ik niet zo veel zeggen. Ik heb zakelijk een andere provider en gebruik die primair, Youfone is er naast voor de privé dingen zo nu en dan. Maar so far so good. Ik kan door gebrek aan ervaring inhoudelijk, en geen ervaring met klantenservice geen persoonlijke ervaring delen en dus ook geen 10 geven.

Overstap van Ben naar Youfone is zonder problemen verlopen en tot nu geen klachten, alles is gegaan zoals het hoort.

Altijd goed geholpen met klanten service en altijd goed bereik heb niks te klagen youfone bevalt me prime

Ik heb nu ook mijn vrouwtje overgehaald om zich aan te sluiten bij YOU FONE

Meer Youfone reviews