8.3van de 10

Zorgenzekerheid.nl12 ervaringen

Aanbevolen10
Neutraal1
Afgeraden1
Filter

reviews

Kay-Leigh
21-11-2017

Mooie combinatiepolis en goede verzekering!

Vanaf 1 jan '17 verzekerd bij zorg en zekerheid met een av-sure verzekering. Als student kreeg ik een collectiviteitskorting van 17 euro. Reisvaccinaties, tegen geluid beschermende oordopjes en zelfs het herstellen van mijn spalk werd voor 75% vergoed! Bij declaraties wordt het geld na 1 a 2 dagen teruggestort op je rekening. Ik ben helemaal blij ;).

Syl
Syl
02-08-2016

Verzekerheid

prima zorg en zekerheid

Silvia
25-06-2016

Zekerheid

heb nooit probleem met mijn zorgverzekeraar gelukkig gaan de prijzen ook omlaag helpt als je vaak in de ziekenhuis ligt of je kind bijvoorbeeld geen idee wat je dan erbij moet betalen maar daar komen we wel vanzelf achter als je de rekening binnen krijgt

Daniëla
27-04-2016

Duidelijk en goed

ik ben naar zorg en zekerheid gegaan omdat mijn moeder hier ook verzekerd was. Ik heb het aangevraagd via de gemeente, waardoor mijn aanvullende verzekering gratis is (vergoed door de gemeente). ik ben zeer tevreden. eigen risico kan gespreid en zeer vriendelijke mensen aan de telefoon. ook is het niet heel duur!. ik denk dat ik hier voorlopig nog wel verzekerd blijf.

Marlies
26-12-2015

Prima verzekering

Super zorgverzekering , die veel vergoed en een snelle service bied

Diana
15-12-2015

Toppie

Zorg en zekerheid is voor mij de perfecte verzekering. Doen nooit moeilijk, snelle afhandeling en ze geven goede informatie. De kosten zijn redelijk. Makkelijk afspraken met ze te maken. Heel coulant

Ans
15-12-2015

De naam zegt alles

Snel met geld op je rek Ze hebben winkels waar je wat kan vragen met heel vriendelijk personeel Dus geen tel gesprek vaak 0900 nummers

Yvonne
12-12-2015

Nette zorgverzekerraar.

Ik ben al een paar jaar klant bij zorg en zekerheid, daar ben ik heel tevreden over.
Declareren gaat erg makkelijk via de site mijn zorg en zekerheid, daar kan je ook alle gegevens terug vinden.
Als je een vraag hebt is hun klantenservice goed bereikbaar en krijg je heldere goede antwoorden en zijn de medewerkers erg vriendelijk.
Ze vergoeden erg veel en zijn helder in de dingen die ze niet vergoeden.
Ik vind het een aanrader.

Cor
11-12-2015

Horken eerste klas

Via mijn oude verzekeraar had ik een hulpmiddel. In eerste instantie werd gedreigd dat ik het middel niet vergoed zou krijgen. Dat werd later afgezwakt, ik moest een complete DBC ondergaan en dat weigerde de specialist -terecht- omdat dat een nieuw onderzoek zou vergen. Uiteindelijk nadat ik dreigde een koude douche via Tros Radar aan te vragen kwam de verlossing. Ik mocht het middel behouden maar...........als ik bij Z&Z zou weggaan, moet ik het meteen inleveren. Wat een dreigement om me als klant binnen te houden, deze dorpsidioten.

Lydia
Lydia
11-12-2015

Zorg en zekerheid

Ik ben heel tevreden met mijn verzekering.
Het is goedkoop en geeft zekerheid

Henk
11-12-2015

Uitstekend

Zeer snelle afhandelingen vrije keus van zorgverlener

Alice
Alice
11-12-2015

Mijn zorgverzekeraar !

Mijn zorgverzekeraar is heel duidelijk in zijn doen en laten naar mij toe. Misschien niet de goedkoopste maar wel een van de beste.

Welk cijfer geef jij Zorgenzekerheid.nl?
12345
67
8910

AfradenAanraden