2.8van de 10

123accessoires.nl20 ervaringen

Aanbevolen4
Neutraal0
Afgeraden16
Filter

reviews

Albert
28-05-2018

Nooit iets ontvangen

2 laders besteld maar nooit iets ontvangen.Niet gelijk betaald maar via afterpay die mij nu bestookt met betaal dreigementen en extra kosten. NOOIT iets bestellen, ik heb inmiddels aangifte gedaan van internet oplichting.

Ad
05-02-2018

Niets ontvangen

Niets ontvangen, mail wordt niet beantwoord, telefoon wordt niet opgenomen.

Anneke
22-01-2018

Na retourzending niets meer gehoord

Eerst een week gewacht in plaats van 1 dag zoals op de site staat voor dat ik de bestelling kreeg. Artikel was niet goed. Terug gestuurd. Gebeld, steeds de voicemail, niet te bereiken. Al twee keer een mail gestuurd. Ook geen reactie en nog steeds geen geld retour!

Greetje
14-12-2017

Niets ontvangen, geld kwijt

Zaterdag 09 december een oplader voor iPad en telefoonoortjes besteld. Volgens de website zouden ze dinsdag bezorgd kunnen worden. Inmiddels is het donderdag, nog steeds geen pakket mogen ontvangen. Heb gemaild en gebeld. Krijg een voicemail te horen. Boodschap is ingesproken. Nog een mail verstuurd. Heb aangegeven mijn bestelling morgen te willen ontvangen of anders mijn geld terug. Ook vermeldt dat wanneer hier niet op wordt gereageerd ik aangifte doe bij de politie wegens internetoplichterij. Zij promoten met webshop keurmerk. Maar dit keurmerk is hun op 12 december 2017 afgenomen! Mijn tip? Koop hier niet! Het zijn oplichters!

Bart
13-12-2017

Geen levering, geen contact

Hoesje wel betaald, maar geleverd wordt er niet. Geen contact mogelijk. Reageren niet op mail of voicemail. Wat mij betreft oplichters.

As
23-08-2017

Samenwerking bol.com met 123accessoires.nl

Bol. Com werkt samen met malafide bedrijven zoals 123accessoires.nl Wanneer je bol.com hierop attendeert is de opmerking van de klantenservice medewerker dat 123 voor hun wel de boel in orde brengt. Je mag er toch vanuit gaan als consument dat een grote website als bol.com samenwerkt met bedrijven die hun afspraken nakomen. En niet zoals 123 accessoires waar al vanaf 2014 alleen maar negatieve berichten op internet te vinden zijn. Je bestelt bij hen, betaalt uiteraard vooraf , maar de bestelling krijg je nooit geleverd en wat je ook doet ze zijn niet bereikbaar. De consument kan fluiten naar zijn geld en de website blijft gewoon draaien. Bah.!

Ronald
Ronald
21-08-2017

Oplichters

Hoesje besteld en betaald, maar niet ontvangen. Telefoon wordt niet opgenomen en op e-mail wordt niet gereageerd. Wanneer wordt deze website uit de lucht gehaald.

Yvonne
24-07-2017

Nooit geleverd

Nooit geleverd.Aan de reacties te zien is dit hun manier van zakendoen

Ge
25-06-2017

Oplichters

Goede site en dito prijzen. Levering wordt niet uitgevoerd, geen reactie op email, telefoon wordt niet opgenomen, na inspreken voice mail wordt niet gereageerd, op klacht (via website) wordt niet gereageerd. Ga zo door bedrijf! Mijn dossier groeit en ik zie er niet van af.

*Inmiddels aangifte gedaan bij politie wegens internet oplichting! 123 accesoires ingelicht over deze aangifte. *Kort daarop wordt een artikel geleverd, echter niet het bestelde artikel. *Artikel franco teruggestuurd en na 4 dagen geld terug ontvangen.

Aangifte ingetrokken op verzoek van politie.

Hendrik Jan
23-03-2017

Hoesje besteld, nooit geleverd

Anderhalve week geleden een hoesje besteld; niet ontvangen. Een week geleden 123 accessoires hierop geattendeerd waarop ik de reactie kreeg dat er opnieuw een hoesje verzonden zou worden, maar tot op heden niets ontvangen! Ik heb hen verzocht het bedrag terug te storten.

T.
30-01-2017

Oplichters

Telefoonhoesje besteld en een week later nog niets ontvangen, toen gebeld toen werd mij verzekerd dat die verstuurd was maar ze zouden een nieuwe sturen met een retour verpakking mocht de 1e alsnog aankomen. Weer een week later nog niets ontvangen, toen weer op de site bij "bestellingen" gekeken en ik de status stond nog steeds op niet verzonden. Pure oplichters die hopen dat mensen niet achter hun bestelling/geld aangaan.

Jip
21-11-2016

Verkeerd product in kapotte verpakking, daarna onbereikbaar

Ik heb een verkeerd product in een kapotte verpakking toegestuurd gekregen. Op email en klachten tickets worden niet gereageerd, telefonisch onbereikbaar. Super slecht, nooit iets kopen!

Jemuil
16-08-2016

Zeer slecht

betaald maar k heb nog steeds niks binnen gekregen een maand gewacht.....

Amir
31-05-2016

Top

Ben blij met min UAG hoesje

Christian
Christian
27-05-2016

Zeer triest dat er niet geleverd word

Ik heb een bestelling gedaan, niets geleverd gekregen. Ook telefoon word binnen de aangegeven kantooruren niet beantwoord. Vind het een zeer trieste en slechte zaak.

Bert Oostveen
15-07-2015

Oplichterij

Ik kreeg een hoesje opgestuurd dat als nieuw verpakt was, maar de krassen, viezigheid en vingerafdrukken van eerder gebruik zaten er nog op.

Marjan
15-04-2015

Klasse, alles zoals beloofd!

Mijn bestelling op paas-maandag geplaatst, en woensdag al in huis. Dat komt neer op de eerst volgende dag.

Het product(telefoon bumper) is prima. Stevig, en past perfect.

Tim
14-01-2015

Goed

goed

Rinus
16-12-2014

Slecht

leveren niks
en zijn per email of telefoon niet bereikbaar

H. Stek
07-09-2014

Goed

Leuke producten en vooral betaalbaar!
Goed geïnformeerd en een snelle levering.

Welk cijfer geef jij 123accessoires.nl?
12345
67
8910

AfradenAanraden