3.0van de 10

Alarmbeveiligingshop24.nl2 ervaringen

Aanbevolen0
Neutraal0
Afgeraden2
Filter

reviews

Emiel
19-04-2019

Slechte service

Via de website van dit bedrijf een SA68G gevelalarm van Elro besteld voor mijn oude HA68 alarmsysteem.
Dit zou mijn derde gevelalarm worden, Door de tand des tijds waren de eerste twee stuk gegaan. Het is een wat ouder systeem en de SA68G was nergens anders meer leverbaar. Helaas kreeg ik hem niet werkend en deed aanspraak op de RMA procedure.
Gevelalarm op eigen kosten verzekerd en aangetekend verstuurd. Volgens het bedrijf is de zending beschadigd aangekomen en zeiden ze dat er niks mis was met het product.Ze verweten me dat ik me niet aan de installatie instructies had gehouden. Ik kon het product geretourneerd krijgen als ik 25 onderzoekskosten plus nogmaals de verzendkosten betaalde. Ik ben er van overtuigd dat het product stuk is, dit zou mijn derde gevelalarm worden van dit type en ik weet inmiddels wel hoe ik het moet installeren. Dit bedrijf blinkt niet uit in zijn service. Conclusie: Ik ben 125 euro plus verzendkosten kwijt en geen gevel alarm. Bedrijf dreigde trouwens met stappen als ik een slechte review zou schrijven.

Wilfred
13-06-2018

Adapter zou niet onder garantie vallen

Dit bedrijf (Ricon beveiliging uit Spijkenisse) heeft de sites alarmbeveiligingshop24 .nl en Elroshop.nl. Ze noemen zichzelf zelfs 'Officieel gecertificeerd voor Elro installaties & verkoop van Smartwares producten'.

Alleen als het stuk is weigeren ze de garantie te verlenen. Een bijbehorende adapter zou niet onder de garantie vallen 'want die gaan nooit stuk'. Dan vrees ik voor de producten die dan wel onder de garantie vallen want die gaan dan kennelijk wel stuk. Wel 821,50 euro omzet pakken en je daarna laten stikken. Navraag bij Elro zelf leert dat het wel garantie is. Hoezo 'Officieel gecertificeerd voor Elro'? Bah!

Welk cijfer geef jij Alarmbeveiligingshop24.nl?
12345
67
8910

AfradenAanraden