Bestecanvas.nl reviews

1.7
Positief7%
Neutraal0%
Negatief93%
PeriodeLaatste 12 maanden202120202019
Geen lid
Jan
20-06-2022

Foto niet in verhouding met lijst ,beloftes gedaan via mail dat ze een nieuwe zouden leveren , maar er gebeurt niets ,jammer van de centen

Pascalle
18-05-2022

Hele slechte service. Als je belt is alles in het Engels terwijl het bedrijf in Amsterdam is gevestigd. Ik heb een bestelling gedaan van foto’s op 06-05 en inmiddels is het 18-05 en heb nog steeds geen foto’s ontvangen. Ik heb op 9-05 een mail gekregen dat mijn pakket binnen 3 tot 5 werkdagen geleverd zou worden. Vervolgens niks ontvangen. Als je belt dan krijg je een standaard antwoord dat het pakket vertraagd is en dat je 5 dagen moet wachten en dan weer contact moet opnemen als je niks hebt ontvangen. Vervolgens niks ontvangen dus weer contact opgenomen. Krijg je weer een standaard antwoord dat je nog is 3 werkdagen moet wachten. Echt zeer slechte service en slecht te bereiken. Doen totaal geen moeite. Ik ga er echt nooit meer iets bestellen en heb ook spijt dat ik hier besteld heb.

Tjendra
07-05-2022

Kussen met foto opdruk besteld op 28-05 .Volgende dag mail ontvangen dat t bestelde klaar is.Levering zou 2 tot 5 dagen duren!Is nu al de 9de dag.Leuk moederdag geschenk.Moeten op de site vermelden Moederdag 2023!.Zal hier nooit meer hier iets bestellen.

Lotus
22-01-2022

Slechte levering telkens als je mailt komt er 4 of 5 dagen bij voor levering kunnen niet zeggen wanneer het komt

Martijn
13-12-2021

Altijd topkwaliteit, goedkoop en redelijk snel geleverd! Al meerdere canvassen laten maken

Gerben
03-12-2021

Slecht product (vol vlekken) en zeer onklantvriendelijke opstelling

Bij dit bedrijf heb ik een print besteld (verjaardagscadeau). De print werd vol vlekken geleverd. Op mijn vervolgmails werd nauwelijks of zeer traag gereageerd en nadat ik aanvankelijk akkoord was gegaan met een voorstel om het op te lossen, kwam het bedrijf de afspraak niet na.

Ik wil een ieder afraden om bij dit bedrijf een bestelling te plaatsen. Mocht u wel een bestelling plaatsen dan is een vorm van aankoopbescherming, bijv. middels paypal, aan te raden. Een oplossing is enkel na tussenkomst van Paypal bereikt. Het bedrijf zelf wilde niet akkoord gaan.

Simone
29-10-2021

Waardeloze levering en service. Ophangsysteem ontbrak maar men geeft aan dat het probleem bij mij ligt. Opnieuw bestellen en opnieuw betalen werd als oplossing aangedragen.

Ik bestel hier dus nooit meer!

TC Sevil
TC Sevil
26-08-2021

Drama levering en klantenservice

Ik wacht al een week op mijn bestelling vandaag de klantenservice gebeld. Echt een drama ze zeggen alleen maar dat het vertraagd is en kunnen niet aangeven hoe lang het nog duur. Mijn bestelling heeft al een hele week de status"verzonden" hoe kannhet dat het niet worst geleverd. Ze kunnen niet zeggen hoe lang het nog gaat duren ik moet over een week maar terug bellen.dit heb ik nooit meegemaakt. Snap niet dat ze een zending niet kunnen volgen of contact op kunnen nemen met de bezorgen waar de zending blijft

Deze reviews zijn ouder dan een jaar.

Chris
16-05-2021

Canvas

Canvas besteld na een week nog niks binnen.

Ze geven aan dat het bij de bezorgdienst ligt en dat het wel komt. ik geloof er niks meer van vieze zwervers

Marieke
11-01-2021

Slecht

25 november 2020! besteld, nog niks ontvangen. Nooit weer. Oplichting!

Peter
Peter
18-12-2020

Foto op acrylglas besteld, niet geleverd !

Foto op acrylglas besteld. Kreeg snel bericht dat de bestelling was verzonden. Ik vond het wel raar dat het pakket zonder Track&Trace werd verzonden. Nou, even afwachten dan maar. Helaas weken later ben ik nog aan het afwachten. Contact met het bedrijf is haast niet mogelijk. Je krijgt de standaard antwoorden op de berichten die je stuurt. Inhoudelijk wordt er nooit op een vraag ingegaan. De vervoerder krijgt de schuld. Op vragen van" wie is jullie vervoerder dan? Waarom verzenden jullie zonder Track&Trace, dat is toch buitengewoon onhandig?" krijg je geen antwoord. Dit bedrijf is kampioen de klant het bos in sturen. Ik ben geschrokken van de vele gelijksoortige ervaringen die ik op facebook over dit bedrijf lees. Krijg het gevoel dat gewoon een stelletje neppers zijn. Na het plaatsen van een aantal negatieve opmerking op hun facebookpagina hebben zij mij geblokkeerd.

Richard
09-05-2020

Valse beloftes

Canvas besteld en de eerste was beschadigd geleverd. 2e canvas was erg scheef geplaatst. De 3e zou dus ook opnieuw gemaakt worden, maar daar wacht ik nu al meer dan een week op.

Rob
Rob
07-12-2019

NOOIT IETS BESTELLEN HIER, ZIJN NEP!

Wat een kutbedrijf, 26-11 besteld en nog niets geleverd, alleen maar reclame in de mail, geen oplossing niets, niets bestellen hier, schadalig bedrijf, vieze oplichters zijn het!

Ellen
11-06-2019

Waardeloos en onbereikbaar bedrijf.

Bestel hier nooit iets!

Het bedrijf is onbereikbaar. Ik wacht al een tijdje op mijn bestelling. Heb inmiddels overal reviews gelezen en ik hou mijn hart vast of ik ook mijn bestelling ga ontvangen.

Bestel vooral bij een nederlands bedrijf want communicatie met beste canvas is verschrikkelijk.

Iris
12-11-2016

Zeer zwaar teleurgesteld. Alweer

Ik voel mij gewoon opgelicht, na een 3e bestelling, voor de 3e keer een vaag canvas gekregen maar aangezien de grootste wel mooi gelukt was nog een kans gegeven.

na afgesproken te hebben een nieuwe te krijgen gaf mevrouw mij de stappen door die ik moest opvolgen. Dit heb ik precies zo gedaan, alleen ze had er niet bij verteld dat je geen geld op je Paypal account mocht hebben! Ik heb nu dus dubbel betaald & een slecht canvas. Na meerdere emails waarop geen gehoor werd gegeven over een week tijd kreeg ik alleen de reactie dat ik niet had moeten betalen. De vorige 2 bestellingen waren over de 100,- en nu om een canvas van 24,- doen ze zo. Plus ik heb verzendkosten van 7,- er bovenop betaald. Alsof ik dan niet nog iets zou maken om aan die 40,- te komen.

Men komt niet met een oplossing, geen refund en daarna word je compleet genegeerd. Met andere woorden bekijk het maar! Dubbel betaald & een slecht canvas.

De geuploade foto's zijn van hoge resolutie maar je krijgt geen voorbeeld te zien of het een vaag resultaat gaat worden! Dit is een nare verassing.

Ook is communicatie zeer lastig omdat men alleen engels of duits spreekt. Geen NL aanspreektpunt hebben. Mogelijkheid tot annuleren van je bestelling bestaat er gewoon niet.

Als je van een gokje houdt & een onbeschofte afhandeling/oplossing zou ik zeggen hier moet je zijn!