Mijn verzekering is gewoon stop gezet omdat ik 1 rekening niet heb betaalt waar ik niet eens wat vanaf wist en het mooie krijg je ook nog een boete van de RDW erbij omdat je niet verzekerd bent ik kan me ook nergens anders verzekeren. En blijkbaar sturen ze geen mail om je te laten weten dat je verzekering stop is gezet of dat je een rekening open hebt staan ze sturen het alleen per post.
De klantenservice afdeling bij centraal beheer zijn erg onaardig. Luisteren niet goed naar je en gaan erg slecht met je om. Ik ben na een paar keer met ze gesproken te hebben nog steeds niet geholpen. Mijn kwestie was zeker niet moeilijk. Ik raad iedereen aan om lekker naar een andere verzekeraar te gaan!
Ik zie veel negatieve beoordelingen. Een ander geluid. Wij zijn al jarenlang verzekerd bij centraal beheer. Twee weken geleden een inbraak. Grote schrik uiteraard, en ook geen braaksporen. Wij behoorlijk wat stress of er dan wel uitgekeerd zou worden, zeker na het lezen van sommige verhalen hier. Op zoek naar de bonnetjes, een heel gedoe, maar via diverse winkels en na zoekwerk alles bij elkaar gevonden. Centraal beheer heeft bijna de gehele schade uitgekeerd, daar waren we erg blij mee. Van enkele dingen hebben ze de dagwaarde uitgekeerd. Maar ja een laptop die 4 jaar oud is en een camera die 8 jaar oud is, dat begrijpen we wel. Uiteindelijk kunnen wij onze dierbare camera weer vervangen, en ook zonnebril en laptop. Wij zijn erg blij met de afhandeling.
Je bent helemaal top verzekerd tot dat je na 20 jaar 1 keer aan de bel trek dan is er niemand thuis . Nu een uur lang gepraat te hebben aan de telefoon tot de conclusie gekomen dat er gewoon niet betaald word ze komen met allemaal smoesjes heel erg triest je zou daar maar verzekerd zijn nou wij niet meer!
Jarenlang ben ik trouwe klant van Centraal Beheer. Ik heb jaren geleden een lekkage probleem gehad binnen het toilet wat naar tevredenheid is opgelost. Nu heb ik 3 jaar geleden een lekkage gehad in de badkamer en keukenplafond aan de leiding en wat stormschade. Tot zover de ene kant van de badkamer. Dit heb ik toen gemeld en het verhelpen van het probleem heeft 3 jaar gekost. Het stormt niet dagelijks in Nederland. Elke keer dacht ik het probleem opgelost te hebben, maar bij het eerstvolgende storm weer lekkage. Ik ben zo eerlijk (en achterof bekenen heel dom)geweest om net zo lang te wachten met declareren, omdat ik de verzekeraar niet extra kosten wilde opleggen. Nu wordt mij vertelt ja we vergoeden het niet, want de wettelijke termijn van 3 jaar is verstreken. Ik word dus afgestraft, omdat ik heb gewacht totdat het probleem is verholpen. 2 weken geleden een tweede schade aan het plafond. Gevolg is dat de medewerkster het erop aanbrengt dat ik de boel probeer te belazeren, omdat het plafond verband heeft met de muur in de badkamer. Ze willen geen expert opsturen, maar ik moet zelf op zoek naar een expert die moet aantonen dat schade aan het plafond geen verband heeft. Gevolg is dat deze experts lastig te vinden zijn. Waarom betaal ik in godsnaam evrzekering als het toch niet wordt vergoed.
In augustus van dit jaar op vakantie in Zuid Limburg bij een niet overzichtelijke chicane in de weg, de betonnen rand geraakt. Met als gevolg een lekke rechter voorband. Wegenwacht gebeld en deze heeft er voor gezorgd, dat de band bij een bandenbedrijf in de buurt werd vervangen. Bij het bandenbedrijf bleek echter, dat ook de rechter achterband vervangen moest worden. Totale schade € 334,- Bij thuiskomst Centraal Beheer gebeld en de schade gemeld. De schade werd echter niet vergoed, aangezien ik de schade door een niet aangesloten bedrijf bij Centraal Beheer had laten repareren. Stond vermeld in de polis. Dat zal dan wel zo zijn, maar op dat moment denk je er niet meteen aan om Eurocross bellen. Het eigen risico ging nu naar €600,- Er werd na mijn brief, voorgesteld om eventueel de schade uit coulance te gaan vergoeden. Maar uiteindelijk toch geen coulance regeling. Regels zijn regels. Punt uit. Ben al vele jaren bij deze club verzekerd (all risk), maar van enig begrip hebben ze nog nooit gehoord.
Goedemorgen, Gezien het constant afwijzen van schades( wat wij inmiddels meerdere keren hebben ervaren) ben ik in de voorwaarden gedoken mbt de in de bijlage meegestuurde afwijzing op de rechtsbijstandverzekering: Uit de voorwaarden blijkt echter dat: In welke situaties zijn geschillen verzekerd - Consument? Een verzekerde heeft een geschil dat te maken heeft met een overeenkomst. • Over roerende zaken of diensten. - Bijvoorbeeld een televisie of een bankstel. - Bijvoorbeeld een geschil met een energiemaatschappij. De koopovereenkomst van de roerende zaak = schriftelijke overeenkomst. Verkoper wil de afspraken uit de overeenkomst niet nakomen en verkoopt zonder overleg / met inhouden van de aanbetaling van het product, het product aan een ander. Dat het een auto is , is bijkomstig, bovendien is een auto ook een roerende zaak. Het is dan ook geen geschil over de aankoop van de auto, deze is immers al gekocht en ondertekend d.d 22 juli 2018, gezien het ondertekende aankoopsbewijs- het gaat om levering- niet nakomen afspraak levering, verkopen van het product aan een ander en het stelen van mijn aanbetaling. We hadden een 5 tal verzekeringen lopen bij Achmea: 2x autoverzekering. Rechtsbijstand prive Rechtsbijstand zakelijk Woonverzekering Eerst vergeet de medewerker een vakje aan te vinken bij onze verhuizing 1,5 jaar geleden, waardoor we, onlangs achter komen, opeens geen glasverzekering hebben bij onze woonverzekering. Maar wel een kapot raam. Medewerker wil het oplossen door ons het aanvullende bedrag te laten betalen over de periode van 1,5 jaar van de glasverzekering- het verschil, en dan het schadebedrag uit te keren. Waarom? Fout ligt geheel aan de kant van Achmea. Ik heb de verhuizing van het product immers keurig doorgegeven. Er wordt door Achmea niet meegewerkt aan de gespreksopnames die ik heb opgevraagd- rechtsbijstand inschakelen kan niet, want dit is uiteraard verzekerd bij Achmea en wordt uiteraard niet gedekt. Ik wil geen verschil bijbetalen, dit is niet mijn fout. Dan hebben we een issue op de gezamenlijke afvoer met de buren die door ons huis loopt, waardoor de buren lekkage ondervinden. We hebben in ons huis moeten breken om de afvoer van boven naar beneden te herstellen/ opnieuw aan te moeten leggen. Ook deze schade en kosten valt niet onder de dekking… Dan de issue hierboven wordt afgedaan als zijnde geschil aankoop auto- zonder BOVAG. Dit kan echt niet. Ik verwacht dat er opnieuw wordt gekeken naar bovenstaande punten en een oplossing wordt aangereikt door Achmea.
Ik heb laatst schade gereden bij het achteruit rijden. Nergens in de polis van centraal beheer staat dat jij de gene bent die moet betalen. Je betaald elke maand een vast bedrag wat tot in de duizende euro's loopt. Vervolgens gebeurd er 1 keer iets en mag je de volle mep zelf betalen terwijl zij een potje hebben gespaard voor als er wat gebeurd. Dit bedrag is 450 euro. dit heb ik makkelijk opgebouwd maar word niet gebruikt. Vervolgens ga je bellen hoe of wat en word je kortaf opgehangen en wensen ze je veel succes. Zeer slechte support. Geen logische verklaring waarom ze niet het geld gebruiken wat jij hun elke maand betaald. Ze willen alleen maar je geld.
De ervaring die wij hebben met Centraal Beheer na een annulering van een geboekt arrangement is zeer positief. Correcte afhandeling. Dat geeft een fijn en vertrouwd gevoel bij hen verzekerd te zijn.
Helaas heb ik ook na 30 jaar klant te zijn een nare ervaring met Centraal Beheer. In die 30 jaar maar 3x iets geclaimd waaronder 5 jaar geleden een diefstal van portemonnee in Luik waarna keurig alles is uitbetaald. Nu is mijn kind overvallen en beroofd en blijkt dit niet vergoed te worden ondanks aangifte omdat CB deze vergoeding eruit heeft gehaald en ik een aparte verzekering voor buitenshuis had moeten afsluiten. Tja, eigen schuld. Polis niet goed bekeken wat er eerst wel in zat en nu niet meer dus heel goed op blijven letten klant. Wat mij hierin het meeste stoort is dat er op mijn vraag voor creatief meedenken met de klant met als voorstel van mij om deze zaak wel te vergoeden (ging niet eens om een groot bedrag) en mij tegelijkertijd die verzekering voor een paar euro direct af te laten sluiten niet is gereageerd. Gewoon een dikke nee. Dan had ik willen blijven omdat ik na 30 jaar geen premie te hebben gemist een goed gevoel van wederzijds vertrouwen zou hebben gehad bij mijn verzekeraar in vervelende situaties. Dan begin ik liever ook met een nieuwe schone lei bij een andere verzekeraar.
Wij hadden de pech dat tijdens onze vakantie een horloge gestolen is. Mijn vrouw raakte tijdens het wassen op de camping afgeleid en heeft daarna alles wat op de wasbak lag meegenomen. Naderhand bleek dat haar horloge hier niet meer bij zat. Kortom, tijdens de afleiding is het horloge gestolen. Eerst gebeld met centraal beheer, alle begrip, word vergoed. Daarna nogmaals om definitief te maken en ineens moet er van alles gedaan worden. Vind het geen stijl dat persoon 1 zegt gaan we vergoeden en persoon 2 zegt dat je van alles in moet vullen, bewijzen op moet sturen en dan nemen ze het in behandeling.
Diverse auto en caravan schadegevallen gehad. Altijd snel en netjes opgelost. Prima.
2e auto makkelijk en voordelig kunnen verzekeren. Gewoon telefonisch afgestemt wat de meest voordelig verzekering is.
Heb woonverzekering die zou je kunnen aanspreken bij schade aan huis heb lekkage gehad waardoor zinken dakgoot lek was en houten dakgootbak gedeeltelijk verrot was moest worden vervangen gemeld bij CB en wat krijg je dan te horen na 2 dagen en na inleveren van schaderapport opgemaakt door een deskundige eerst het is een vervolgschade dus we betalen niks even later krijg ik een ander persoon van CB aan de lijn en zegt u heeft uw huis niet goed onderhouden dus we betalen niet wat voor mij een belediging was want ons huis ziet er perfect uit.Het je reinste plaatboeven bij centraal beheer nog nooit in 35 jaar iets geclaimd gauw opgezegd bij die boeven
Ik wil graag Centraal Beheer een warme douche geven. Ik raakte met de auto in de rotonde een betonnen stoeprand waardoor er 2 banden lek waren. ANWB gebeld, die komen wel voor 1 lekke band maar niet voor 2. Ze laten je dus gewoon staan. Omdat ik WA casco verzekerd ben had ik het idee dat me dit dus flink geld ging kosten want de auto moest weggesleept worden door een bergingsbedrijf. En ik had nog maar net genoeg saldo om een paar nieuwe banden aan te schaffen.Toch naar Centraal Beheer gebeld en het bleek dat ik 1x per jaar recht had op wegslepen. CB heeft een bergingsbedrijf ingeschakeld die er met een half uur al was. Netjes door de berger naar de Kwikfit gebracht en de berger wachtte ook nog of ik gelijk geholpen kon worden. De ANWB laat je dus gewoon verrekken maar Centraal Beheer helpt je wel als je in de penarie zit.
Aangemeld bij cis omdat ik 4x schade hebt gehad aan mijn iphone ging vandaag een inboedelverzekering aanvragen en kreeg een weigering op die manier ben ik er achter gekomen dat ik een melding heb gekregen niet via centraal beheer zelf die hebben me helemaal niets mede gedeeld maar ik laat het hier niet bij zitten want elk mens moet een inboedelverzekering hebben omg ik kan hier werkelijk niet over uit niet eens een medeling over mevrouw u heeft teveel schade dit gaat zo niet bijvoorbeeld nee hoor een melding achter me rug om judas streek heel erg laag een dikke nul voor centraal beheer
Ik raad deze verzekering zeer af wat een ellende ze zijn heel goed in premie innen maar als je schade hebt zijn ze niet thuis sterker nog word je uit de verzekering geschopt en zetten ze je weg als fraudeur ga niet met deze in zee jullie zijn gewaarschuwd
Wat een top bedrijf. Die virtuele assistent is perfect, werkt mega snel en eenvoudig. Zeer gebruiksvriendelijk en heel blij mee. Zelf eerst een telefoonverzekering elders afgesloten, en altijd gezeik meegehad. Toen die opgezegd en op reis gegaan en bij Centraal Beheer doorlopende reisverzekering afgesloten. En helaas. Telefoon gejat. Ongelofelijk balen, maar gelukkig heel makkelijk en snel 'formulier' ingediend door alleen al met de virtuele assistent te praten en ook een fijne reactie terug incl vergoeding binnen een paar werkdagen. Nu ik niet meer zoveel reis heb ik de verzekering opgezegd, ook binnen enkele minuten geregeld. Erg tevreden over dit bedrijf. Als ik weer een reisverzekering nodig heb, ga ik het weer hier afsluiten.
Wat een trieste bedoeling is het toch als je schades rijd word je standaard 5 jaar per schade achteruit gezet en als klapper op de vuurpijl terwijl ik voertuigen overlappend verzekerd heb gehad krijg je ook nog eens te horen dat ze de schadevrijejaren niet tellen van de oude voertuigen als je het voertuig geen vol jaar verzekerd was zelfs niet al heb je m 11 maanden verzekerd bedankt hiervoor
Goedemorgen, Het slot van mijn tuindeur ging van de één op andere dag niet meer open. Slotenspecialist laten komen die het vreemd vond dat het slot van 13 jaar oud vast was komen te zitten en wees mij op het feit dat dit wel door mijn opstalverzekering gedekt zou worden. Ik moest volgens hem wel een meerpuntssluiting met kerntrekbeveiliging laten plaatsen omdat de verzekering dat vereist. Op 18 maart digitaal schade gemeld, omschrijving schade, factuur en foto’s en verzonden. Direct ontvangstbevestiging ontvangen. Na 10 dagen nog niets gehoord. Dus bellen. Mijn melding was nooit binnen gekomen?! Kreeg wel direct te horen dat mijn schade niet gedekt is. Maar de jongeman kon wel een coulanceregeling aanvragen en heeft dat direct gedaan. Hij had daar erg weinig informatie voor nodig dus leek al op zoethoudertje. Twee weken later nog steeds niets gehoord. Dus bellen. Ik zou al een dag na mijn vorige telefoongesprek een afwijzing hebben moeten ontvangen. Niet dus. De dame kon me wel vertellen dat er alleen een coulanceregeling wordt aangeboden bij een calamiteit. Ik moest bijvoorbeeld binnen opgesloten zitten en de sleutelmaker had mij dan moeten “bevrijden”! Twee klachten: 1. Rommelig, slordig en klantonvriendelijke behandeling van de schademelding. 2. Vreemde afwijzing en ook zeer klantonvriendelijk voor een trouwe klant die ook nog eens een zeer duur slot laat plaatsen omdat de verzekering dat vereist!
Mijn leeftijd is 52 ben sinds mijn 18 tiende verzekerd bij CB .ik heb privé en beroepshalve altijd mensen aan geraden om een autoverzekering bij CB te nemen. Nu ik zelf een claim heb bij CB.Adviseer ik om absoluut geen autoverzekering af te sluiten bij CB.ik ben echt teleurgesteld.
Bij het overstappen naar een andere verzekering, geeft centraal beheer geen bonus malus verklaring over de schadevrij jaren die je bij hun heb gehad. Wel voor auto, motor, enz. maar niet voor mijn scooter, Hierdoor loop ik 15% korting mis bij mijn nieuwe verzekering. Voor mij is centraal beheer geen goede verzekering.
Heb telefoon verloren vanaf vrijdag zit ik al zonder telefoon nu kreeg ik bericht dat het nog eens 10 dagen gaat duren omdat mijn schade tekort achter elkaar zijn maar daar is deze verzekering voor daar heb ik het ook voor afgesloten maar nee hoor 10 werkdagen mevrouw met goede vrijdag en ook pasen er tussen vind het ronduit schandalig terwijl de eigen risico ook is verhoogd naar 100e kan ik niet eens een zelfde toestel terug kopen en je dan ook nog zo lang zonder laten zitten.Bravo centraal beheer koude douche voor jullie.
Ik lees net in de Consumentengids het goede testresultaat van de CB aansprakelijkheids-verzekering. Laat ze nu eens de auto-inzittendenverzekering testen. Wij worden ondanks deze verzekering nu al drie-en-een-half jaar van het kastje naar de muur gestuurd, er verdwijnen dossiers, we worden "vergeten", juristen gaan met een bachelor-jaar, waardoor vervangers zich opnieuw moeten inlezen, we moesten naar Frankrijk reizen voor een gesprek met en gegevens van een arts, en dat in Europa, waarbinnen met één druk op de knop alle gegevens uitgewisseld kunnen worden! Tot nu toe is er geen cent vergoed van alle medische kosten die mijn schoondochter, die de betrokken inzittende was, zelf heeft betaald, over de inkomstenderving niet gesproken. Nooit meer Centraal Beheer. Consumentenbond, aan de slag!
Op 11 maart heb ik schade gereden en dit gemeld bij centraal beheer. Krijg ik op 14 maart een brief met een dagtekening van 12 maart (dus brief is opgesteld 1 dag na het melden van schade) dat mijn verzekering is beëindigd per 26 februari 2018. Ik rij dus al 3 weken onverzekerd rond zonder dit aan mij te melden. Ik bellen wat de reden hiervan is aangezien ik betaald heb tot 1 april. Zeggen ze mij dat ik december niet heb betaald. Ik weet daar helemaal niks van aangezien ze automatische incasseren en ik heb gezien dat ze hebben afschreven (bleek storno volgens hun) ik zeg ik heb geen brief gehad, geen mail gehad, geen telefoontje, mij niet een doorgestuurd naar incasso helemaal niks. Reactie: ja, we hebben u op 2 februari een herinnering gestuurd (grootste leugen ooit) Dus als je verzekering stop wordt gezet behoor ik een brief op 27, 28 feb te krijgen en niet 3 weken na data en niet 1 dag nadat er schade is gemeld. Dit is de meest vieze onterechte streek ever! zeg dan gewoon we willen u schade niet behandelen, klaar! maar mijn verzekering stop zetten voor 1 maand achterstand? 1 maand? geen mail, geen telefoon, geen brief en dan meld ik schade en dan wordt ik een dag later eruit gegooid! Ik kan het nog steeds niet geloven, als ik geen schade gemeld had was mijn verzekering nooit stop gezet! datum brief: 12 maart. Schade gemeld: 11 maart hmm 3x nadenken. Ze laten je gewoon weken onverzekerd rond rijden zonder jou medeweten. Centraal beheer is een meester in het verzinnen van trucjes en smoesjes om onder de verzekering uit te komen. Centraal beheer nooit doen! never nooit doen! Het zijn dieven!
Bij schade moet je continu er zelf achteraan gaan, wordt niets geregeld. Deze maatschappij wil alleen de premie en liever niets uitkeren. Webcare team doet alsof ze iets willen doen, maar doen uiteindelijk ook niets. De algemene score zegt eigenlijk al genoeg, oplichters. Proberen overal onderuit te komen.
Februari vorrig jaar sloot ik een All Risk autoverzekering af bij Centraal Beheer. CB had na vergelijken van diverse aanbieders de gunstigste premie. Een jaar later kreeg ik de rekening voor 2018. Daar bleek de premie in eens 75% hoger dan in 2017. Ik heb geen schade geclaimd oid, dus zelfde of hoger no claim. Lokken in het eerste jaar met gunstige premie en daarna het 2de jaar de premie stilletjes sterk verhogen. Trap er niet in!
Als je pech heb en je komt bij CB terecht , dan maak je borst maar nat , ook al heb je al je verzekeringen daar lopen. Ik heb een all risk aansprakelijkheid verzekering , een inboedel verzekering en via onze VVE een opstal verzekering. Een all risk aansprakelijkheid verzekering betekend dat je ook verzekerd bent als je in je eigen huis of om je eigenhuis verzekerd bent als er per ongeluk door jou iets kapot gemaakt word . Nou vergeet dat maar . Mijn vrouw heeft 16 heupoperaties gehad en heeft twee heupprothesen nu . ze moet overal voorzichtig mee zijn . Nu zat de WC bril iets los en ik zou die wel even aandraaien. Knap! het achterstuk waar de bevestiging van de bril zit en het water doorheen spoelt , knapt af . Dus moet er een nieuwe pot komen. Ik ben verzekerd , maar daar begint het geschuif. Aansprakelijkheid schuift naar inboedel , inboedel schuift naar opstal , opstal schuift weer naar aansprakelijkheid en zo gaan we dat rondje nog 5 keer maken . Dus klacht ingediend bij CB via de website . Belt er iemand op terwijl ik met mijn hondje loop . Mijn vrouw vraagt of ze over een kwartier terug wil bellen. Dat is al een hekel punt , maar goed ze wil dat wel doen. Wie belt er GEEN CB . Dus ik gebeld met CB en gevraagd naar een leidinggevende . Dat krijg je niet want dan kom je aan de personen die niet terug bellen. Dan gevraagd naar een afspraak op hun kantoor > Dat is onmogelijk want er word niemand op hun kantoor ontvangen. Zwaarder bewaakt dan VUGHT . Zo word je aan het lijntje gehouden door die medewerkers(sters) . Alles bij elkaar gaat het hier om een bedrag van € 335.50 , waar nog de restwaarde van bepaald dient te worden en je dan zo in de kijker plaatsen en zo schuiven met onderlinge afdelingen , alles om er maar onderuit te komen . Ik hoop dat CB naar de klote gaat als je zo met mensen om gaat en dat even Apeldoorn bellen kan beter omgezet worden in "even niet meer bellen "want eigen zakken vullen. Dus mensen pas op met die praktijken van C B . Je denkt verzekert te zijn maar ze schijten je de broek vol stront als ze je maar binnen hebben . PAS OP zware afschuifsystemen bij CB.
Telefoon laten vallen. Wordt niet door Centraal Beheer vergoed terwijl ik al 20 jaar lang een dikke premie betaal. Ik heb WA, inboedel, buitenshuis, tuin en dan zeggen ze dat je een All Risk verzekering moet hebben. Sorry ik ga een andere verzekering opzoeken
Blijkt CB opeens een tuinverzekering gelanceerd te hebben. In de oude voorwaarden (premie betaald vanaf 1989) was schade aan de tuin wel gedekt ( het gaat hier om een omgewaaide stenen muur), maar de tuin wordt niet meer gedekt, omdat je daar een TUINverzekering voor had moeten afsluiten. (Ooit van een tuinverzekekring gehoord?) Nu wordt de schade niet vergoed. De polisvoorwaarden worden naar het bedrijf toe geïnterpreteerd en als klant sta je met lege handen.
Vriendelijke groet, Remco Webcare Centraal Beheer