Product online besteld. Volgende dag opgehaald in Den Haag. Super winkel met geweldige service!
Snelle levering van de 2e kans Laptop van HP Tevreden...ja achteraf liever een niet glanzend scherm gehad maar verder prima deal.
Pakket bezorgd in een gemeenschappelijke ruimte op een kast met brievenbussen, Wel aangebeld en door ons de buiteningang geopend, maar te lui om het pakket naar de voordeur te brengen. Bovendien doos beschadigd en binnendoos opengesprongen.
Prima Ging goed hoor
Zoals altijd een top ervaring. Goede website, duidelijke uitleg en snelle levering.
Maandag printer besteld, maar anders dan beloofd pas donderdag kunnen ophalen. Post NL ... En bovendien op een ander adres, waardoor ik met de auto 10 km moest rijden.
Tv netjes afgeleverd op de camping, tot onze voordeur. Netjes en beleefde bezorger. Tot nu toe dik tevreden 👍
Gewoon netjes geleverd zoals het hoort
Snelle en makkelijke service, maar wel een kanttekening over "morgen bezorgd" op de website. Na het betalen staat er plotseling het woordje "vanaf" voor. Dat zorgt onnodig voor onduidelijkheid en echt netjes is het natuurlijk ook niet. Verder wel tevreden.
Aangezien het fornuis flink duurder was dan bij mediamarkt maar je nergens installatie kon kiezen, en er ook nergens stond dat er géén installatie zou zijn ging ik er logischerwijs van uit dat het fornuis geïnstalleerd zou worden (coolblue heeft zo'n goede service, toch?). Niet dus. Hij werd ingepakt en al in de keuken gedropt, in een bak van foam waar hij uitgetild moest worden. Ik ben rolstoelafhankelijk, dus ga maar na wat een succes dat was. Uiteindelijk daar hulptroepen voor in kunnen schakelen, vervolgens paste de (standaard) gasslang niet op het fornuis, noch de bijgeleverde hulpstukken. Uiteindelijk 3 bouwmarkten afgezocht voordat we het juiste onderdeel hadden. Jeetje mina wat was ik inmiddels blij dat ik niet gewoon de goedkopere optie bij mediamarkt had gekozen, waar ze wel gewoon installeren... Het fornuis zelf is op zijn hoogst matig. Goedkope plastic knoppen, niet eens geleiderails voor de bakplaten maar insparingen in de wand, etc. Wat een ongelofelijke miskoop, die ook nog eens een sh*tload aan tijd en energie kostte.
Ben al 10 tallen jaren klant en nog nooit teleurgesteld geworden.Levering,prijs, retour of ruilen, klant vriendelijk, gewoon een SUPERE winkel en webshop.
Prima service en bestelde koffiemachine was snel binnen. De werking kan ik nog niets over vertellen. Maar volgens de reviews moet dat goed komen. Tot zover heel tevreden.
Alles netjes en snel geleverd.
Goede overzichtelijke website, veel informatie en advies, en weer netjes en snel geleverd!
zeer klantgericht en goed meegedacht
Get a more trustworthy delivery service than DHL. I let the delivery driver into the building when he called my apartment, 10 seconds later he walked back out scanning multiple packages and soon after I got an email that I wasn't home for the delivery. Buddy, I let you into the building.. Eventually get a notification 24+ hours later that I can pick up my package KMS away, so obviously it will be going back for refund.
mijn ervaring met coolblue was goed, net als in de mediamarkt 😅
Super snel geleverd en geïnstalleerd. Goed op de hoogte gehouden van alles
Besteld, betaald, ontvangen. Super snel.
Goed assortiment tegen redelijke prijzen en een zeer goede service!
Super-site met goede adviezen. Topproducten met een topprijs. Supersnel bezorgd! Zeer tevreden, tot snel!
Zoals altijd super! Snelle levering met een glimlach. Zeer goede ervaringen met Coolblue.
Ik ben ongelofelijk teleurgesteld in jullie
Ons espresso apparaat was voor de 2e keer in anderhalf jaar defect. Het werd weer opgestuurd en na meer dan een maand was het nog niet gerepareerd. Wij kregen daarom een shoptegoed ter hoogte van de aankoopwaarde en hebben daarvan een nieuw apparaat gekocht. Aanvankelijk dus vervelend maar uiteindelijk goed opgelost.
heel slecht vrijdag iets gekocht wat zaterdag geleverd zou worden is nu maandag en nog niets geleverd
Ik ben zeer tevreden over de medewerker die de televisie en toebehoren heeft geïnstalleerd. Minder tevreden over de bereikbaarheid van Coolblue en de organisatie. Onze order was gesplitst in 2 bestellingen, hetgeen tot veel verwarring heeft geleid en de chatbox stuurde me niet door een medewerker. Uiteindelijk door de 2 monteurs onderling goed afgestemd en zeer goed geholpen.
Overzichtelijke app. Bestelling was snel geregeld, snel verzonden, helaas door PostNL een dag te laat.
Snelle levering alles correct verlopen
Altijd supergoede service!
Zaterdag tv gekocht vrijdag al in huis