Levert wat je bestelt op de aangegeven tijd
Het product is snel geleverd
Altijd goed service en producten.
Cooblue start de aanvang van mijn router reperatie niet vanwege het ontbreken van slechts de netwerkkabel - Onlangs heb ik een nieuwe ASUS router retour gestuurd omdat ik hem na 2,5 uur ploeteren niet aan de praat kreeg (ik werk in de IT.). Dit was de tweede van hetzelfde model al die retour ging. Alles ging in de keurig bewaarde doos en plastic zakjes. Helaas was ik vergeten de netwerkkabel toe te voegen, die zat nog in mijn oude router. Die heb ik na een mail van Cooblue gelijk via brievenbuspost opgestuurd. Maar na twee weken is de kabel nog steeds niet binnen of zoek in hun magazijn. En de reparatie wordt maar niet opgestart. En alleen omdat er een netwerkkabel ontbreekt! Ondertussen zit ik met een instabiele router, is thuiswerken lastig en zitten mijn kinderen buiten hun bundel omdat de wifi niet goed werkt. Wat een slechte service! Het enige wat ze hoeven te doen is tegen de reparatie-afdeling zeggen dat de netwerkkabel niet meer komt of zoek is.
Snelle Levering. Duidelijke omschrijving. Voldoende keuze.
Ondanks dat het heel hard regende kwam coolblue toch op de Fietsfieuw mijn pakketje brengen. Respect hiervoor!
Jullie zouden hem thuis brengen , niet gedaan , ik ben slecht ter been en moet dan iemand anders regelen dat is geen afspraak
Overzichtelijke website en altijd vriendelijke bezorgers.
Goede adviezen Snelle levering
Gemakkelijk te vinden product, op voorraad en zeer snel geleverd.
De wasmachine is goed en snel en vakkundig geïnstalleerd door vriendelijke medewerkers van Coolblue.
Super service! Snelle levering! Met zorg verpakt!
Mooi groot assortiment. En snelle service
Over het algemeen ben ik tevreden. Ook met wat er aangeboden wordt qua abonnementen, maar nu wel een nare ervaring mee gemaakt nu de droger kapot is. Iedere keer afspraak gemaakt, maar het was steeds half en zonder nieuwe droger. Dat vind ik jammer. Ik hoop dat het volgende week opgelost wordt.
Goede service prijs bewust
De ereader vlot en netjes verpakt ontvangen. Helemaal tevreden.
Leuke nette bezorger en was mooi optijd!
Ruime keuze, veel informatie, niet de duurste, snel geleverd. Super handig als er iets stuk gaat en je eigenlijk niet zonder kunt.
Beste prijs, snel geleverd, bezorgproces is fijn dat je vooraf weet hoelaat. Kortom super tevreden
Snelle levering, zoals beloofd de volgende dag al in huis
Heb zaterdag online een laptop besteld en later opgehaald in de winkel aan de hoogstraat in rotterdam. De service was top! een zeer vriendelijke, behulpzame medewerker, die ook antwoord gaf op andere vragen. Hij gaf duidelijke uitleg en dacht ook mee. Kortom: een aanrader! de medewerker heette volgens mij mitch. Dank je wel!
Groot assortiment, heldere omschrijvingen, goede prijzen en vooral . mega snelle levering . TOP
Snelle bezorging en steeds info over de bezorging
Een snelle levering. Netjes verzorgd.
Proces verliep soepel. Alleen die onzin vraag in de winkel 'waarvoor ga je die laptop gebruiken?' had niet gehoeven. Lief maar niet echt gepast omdat de vraag niet oprecht overkomt en zeker niet relevant is.
Snelle service, goeie UX!
De bestelling is in goede orde ontvangen en snel geleverd
Ik heb het pakketje optijd gekregen en er stond in de mail bij wie het was afgeleverd en kreeg zelfs nog een aantal tips mee. Dat vind ik echt geweldig. Het is een Sinterklaas kado voor mijn zoontje, dus hoe gebruiksvriendelijk het kafo zelf is, weet ik nog niet.
Goede service! Belde netjes of ze iets eerder konden komen. Dit bedrijf begrijpt het!
Goede en duidelijke internet site Met begrijpelijke uitleg