Deze pagina is samengesteld na analyse van 57.370 recente reviews uit 4 bronnen.

Gemakkelijk op app gevonden wat ik zocht

Goede snelle service

Heerlijk bedrijf die zich aan de afspraak houdt.

Werkelijk ALLES wat je bestellen kan bij jullie is goed en ALS er iets fout gaat, doen jullie niet moeilijk. Echt een verademing in deze wereld van zeikerds en zeurders. tot de volgende keer!

Alles prima gelopen, maar waarom wordt American Express niet geaccepteerd? Dan spaar ik nog wat KLM miles tenminste.

Super snelle bezorging! Nooit problemen gehad!

Gewoon geweldig goed

Mijn ervaring: vertrouwd kopen en altijd punctueel. Mocht het voorkoen dat er iets niet lukt of onmogelijk is/wordt volgt een super verklarend bericht zodat men altijd weet waarom en hoezo. vind dat zeer duidelijk

Top lekker snel

Fijne website, aardige verkoper, enige minpunt was dat de wachtrij in de winkel vrij lang was

Ik wordt blij van coolbleu en de snelle bezorging.

Goeie website en snelle levering.

Goede en snelle bezorging. Het werkt zoals het moet.

Super snelle levering en zeer vriendelijke medewerkers

Prima prijs snelle levering

Deskundig en vriendelijk personeel waardoor ik iedereen Coolblue aanraad.

Fijne snelle levering

Mijn printer ging kapot. Via internet gezocht naar nieuwe printer gevonden bij Coolblue. Ik kon hem gelijk ophalen in Rotterdam. Na 2 uur zonder printer had ik weer een werkende nieuwe printer. Geweldig.

Perfect op voorraad en snel geholpen ondanks de drukte

Goed en vriendelijk geholpen

Super goede website ik had laatst een ps5 gekocht met een extra controller en het was binnen 18 uur geleverd. Zeer aantraden

Duidelijk in de advertenties, snelle levering

Ja .wat moet ik hier nou op zeggen. Aflevering.op tijd.product verpakking.uitstekend. Dus.dikke 9 . Groet

Mijn gewilde producten( game en uitbreiding voor de nitendo switch) waren makelijk te vinden op de website. De informatie was ook volledig en kloppend. Het bestellen ging soepel en snel. Na bestellen werd ik goed op de hoogte en dit was erg prettig. De levering was snel en pakket is veilig aangekomen. Ook erg duurzaam geleverd op de fiets. Nu super blij met mijn geleverde game.

Je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling. Ook als deze vertraagd is, dan krijg je daar netjes een mailtje over.

Was allemaal helder en goed. Tijdstip van bezorgen, info hierover etc. Was gewoon goed.

Een van de beste webshops, altijd goed en netjes optijd geleverd. Aanrader!

Snelle levering. Product zoals verwacht.

Snelle en betrouwbare levering.

Had zelf een fout gemaakt in mijn emailadres. Daardoor ontving ik geen gegevens over betaling enz. Ben super goed, netjes en vriendelijk geholpen door een belgische meneer van klantenservice. Complimenten! Hier kan menig bedrijf iets van leren