Mijn nieuwe Iphone is snel geleverd. Wel vind ik het bijzonder dat er bij levering van een pakket van die waarde geen handtekening vereist is.
Ik ben 200% te spreken over hoe Coolblue zijn klantenservice heeft georganiseerd. Geen gecontroleer op order nummers maar meteen de juiste en alle informatie beschikbaar voor de medewerker. Ze weten steeds de juiste oplossing aan te bieden en de afhandeling gaat perfect en foutloos. Zo hoort een klantenservice te functioneren! Chapeaux en een dikke 10 voor de service!
Snelle levering en een scherpe prijs. Perfecte 1e indruk👌
Snel en duidelijk
Competatieve prijs, zeer uitgebreide info op de site met een prima vergelijk optie, excelente levering volgens afspraak en een super goede aftercare.
Goeie service, vriendelijk en klantgericht
Fantastisch hoe snel onze aankoop van een nieuwe koelkast is verlopen. Hartstikke fijn dat de optie voor Tweede kans er zo nu en dan bij zit, in ons geval een spiksplinsternieuw product dat alleen geen verpakking meer had. Zo hebben we nu een 'best gestest' product (Consumentenbond), in de aanbieding én met Tweede kans voordeel voor bijna €400 goedkoper dan de oorspronkelijke prijs. Geweldig! En met een kleine bijbetaling ook nog in een mum van tijd naar de keuken in onze bovenwoning gebracht door twee sterke en zeer vriendelijke jongens. Alleen jammer dat het niet helemaal duidelijk bij ons was dat zij óók het oude apparaat naar beneden hadden kunnen sjouwen. We hadden ergens gelezen dat deze bij de voordeur moest staan en deze dus met veel moeite zelf naar beneden getild, met een verrekte spier tot gevolg. Verder één en al positiviteit! Uit eerdere ervaringen kunnen we zeggen dat CoolBlue ook een ontzettend goed probleemoplossend vermogen heeft.
Goede service en snelle bezorging
Bestellen ging snel en gemakkelijk. Bestelde product werd de volgende dag geleverd volgens afspraak. De verzend doos was niet helemaal goed dichtgeplakt, desondanks heb ik het product wel onbeschadigd ontvangen.
Wij kopen zo af en toe wat bij coolblue maar nemen ook energie van jullie af. Wij zijn hier meer dan tevreden over.
Pakketje werd niet volgende dag bezorg zoals beloofd. Kan gebeuren, maar werd vervolgens ook de dag daarna niet bezorgd wat wel was verteld. Hier werd ook niet over gecommuniceerd. Coolblue was vroeger de safe bet qua service, maar je kan merken dat ze werken naar een IPO.
Hele snelle levering
Ik koop liever bij Coolblue dan bij de concurrent (MM). Het personeel in de winkel is altijd vriendelijk en behulpzaam. De prijzen zijn nagenoeg gelijk (niet altijd de goedkoopste) en de klantenservice is goed bereikbaar. Enig minpuntje is het parkeren bij het filiaal in Utrecht.
Snelle levering en duidelijke informatie op de site over de producten!
Het is gewoon een top winkel voor 23:59 besteld morgen in huis. Vaak aanbiedingen ook handig.
Online besteld, opgehaald in Groningen, vriendelijk personeel, snelle afhandeling, geen wachtrij en kon in de winkel betalen.
Zeer tevreden over de service! Koop het liefste bij Coolblue :) Groot assortiment en medewerkers hebben kennis van de producten.
Prima webshop en aardige bezorgers!
Van bestellen, betaling, leveringop elke wenselijke dag, advies en installeren liep alles goed! Ik heb geen enkel puntje waarvan ik zeg dat kan beter.
Snelle levering, aardig personeel, een fijne ervaring in het algemeen.
Altijd goede en duidelijke service. Tevens is er veel informatie beschikbaar over alle producten op de website en dat geeft een vertrouwd beeld. Ook de klantenservice is uitstekend
Prima service with next day delivery. Alles precies op tijd afgeleverd, top bedrijf!
👍 was goed Ik kreeg snel wat ik bestelde
Goede overzichtelijke website. Makkelijk om producten te vergelijken. Groot aanbod en snelle levering van de producten
Artikel werd door eigen dienst Coolblue bezorgt. Met de fiets nb. Ik werd perfect op de hoogte gehouden op welk tijdstip het bezorgt zou worden, en het klopte precies. Wat een verademing ten opzichte van de bezorging door post.nl. Het is met hun altijd weer gokken wanneer en waar het aankomt. Coolblue, ga zo door!
Snelle levering, top product, en zeer betaalbaar
Goede en snelle service
Prima service en snelheid. Prettige website. Enige minpunt was dat ik nadat ok bestelling ssd schijf had gedaan ik dezelfde schijf via andere zoekweg voor 13 euro minder kreeg aangeboden op de CoolBlue site.
Prima bedrijf. Producten zijn niet per se laag gesprijsd, maar de service is wel goed. Zo wordt een wasmachine kosteloos (of wellicht ingecalculeerd in de prijs) thuis bezorgd en wordt de oude wasmachine gelijk meegenomen. Hierbij was de bezorger erg vriendelijk en dacht mee over het eerste gebruik van de machine. Al met al goede een goede ervaring dus.
Prettig geholpen door deskundige medewerker.