Deze pagina is samengesteld na analyse van 57.313 recente reviews uit 4 bronnen.

Altijd goed geregeld en prima aanbiedingen. Snelle levering.

Goed verpakt en duidelijke instructies. Fijn hoe de bezorging je meerdere keren op de hoogte houd hoelaat ze komen.

Betrouwbaar. Ik heb nog nooit problemen met een product of een levering gehad. (Ja, dat betekent ook dat ik geen enkele ervaring met de klantenservice heb. Dat hoort zo, volgens mij)

Acuuraat compleet en snel

Nieuwe HP Laptop besteld en in Leiden afgehaald. Prima. Aanmeld code voor gratis Norton ontvangen. Niet meer geldig. "gerestitueerd"? Gebeld; netjes te woord gestaan. Aangegeven dat ik het wel zelf met een andere virusscanner oplos, maar dat iemand anders lelijk in de problemen kan komen als die zijn virusscanner al zou hebben verwijderd. Nieuwe code ontvangen; niet meer geprobeerd, want al opgelost met Bitdefender.

Perfect goed kunnen tracen en correct afgeleverd apparaat simpel te installeren en uitstekend geluid. Voldoet aan alle (mijn persoonlijke) eisen.

Bezorging wordt al 3 dagen uitgesteld. Printer is noodzakelijk voor werk dus mijn hele bedrijf ligt plat

De verkoper was vreselijk verkouden en stond in ons gezicht te hoesten en te proesten. Gevolg dat wij nu allebei flink verkouden zijn. Ik moest ineens 30,- euro betalen voor het overzetten terwijl mij aan de telefoon gezegd was dat ze dat gratis voor mij zouden doen. Het enge wat hij wel gedaan heeft was mijn simkaart overzetten. De rest kon ik makkelijk zelf zei hij. Heb ik dus gedaan maar ben vreselijk aan het tobben geweest omdat ik niet kon bellen en appen. Wat bleek het enige wat de verkoper wel gedaan had was de simkaart overzetten en.die was niet goed overgezet. Nadat ik die er aan de andere kant in gedaan heb was het probleem opgelost. Kostte mij een hoop tijd en ergernis waar ik niet vrolijk van werd.

Snel t product gevonden, heldere uitleg en rappe afwikkeling.

De site is super duidelijk en bij problemen is het makkelijk retourneren. Een oplossing is altijd mogelijk

Alles verliep heel soepel

Mooie website, alles makkelijk te vinden.

Top product, snelle levering

Op tijd afgeleverd en in zeer goede staat.

Is niet op de afgesproken dag geleverd, heb zondag besteld, zou maandag binnenkomen, zondag hebben jullie dit niet ingepakt, dus zou pas dinsdag zijn dat ik binnen had, aangezien post.nl het ook druk had, is dit pas op woensdag binnen gekomen!

"Voor 23:59 besteld, volgende dag in huis zelfs op zondag" klopt niet. En ja de bestelling was voor twaalven betaald.

Gemakkelijk te bestellen en goed afronding

Ik heb mijn bestelling op tijd en in perfecte staat ontvangen voor een zeer goede deal. Zou aanraden.

Het bestelde product was snel leverbaar. Ook de zondag bezorging was top. En het bestelde product had geen mankementen.

Goed broodrooster, op tijd geleverd.

Snelle levering, goed service

De levering was snel en goed verzorgd. Alleen de garantieperiode mis ik op de rekening.

Goede levering en ook op tijd

Snel geleverd en goede prijs en verpakking

Zeer goede service, snelle bezorging. Erg tevreden.

Altijd brede assortiment en super service!

Snel geleverd en ik mocht mijn oude koffiezetapparaat bij de bezorger inleveren, Top!

Ik vind het een fijne winkel waar ik binnen een dag mijn spullen op kan halen. Je wordt vriendelijk geholpen en de mensen zijn ook erg behulpzaam en dat is voor mij een reden om daar bepaalde spullen te kopen!

Mooi product en snelle levering op afgesproken tijdstip. Kortom geen woorden maar daden 😜

Perfect en snel geleverd