Deze pagina is samengesteld na analyse van 57.312 recente reviews uit 4 bronnen.

Zeer tevreden. Snelle levering. En complimenten voor de bezorger deze jonge man verdient een dikke pluim.

Goede producten, Snelle levering

Zeer vriendelijk personeel

Snelle levering, 11 uur savonds besteld, volgende dag op het ophaalpunt. Netjes verpakt en tevreden.

Fijn bedrijf, spullen altijd vlot geleverd.

Klantvriendelijk en goede service!

De bestelling werd snel geleverd!

Prima service, komen afspraken na en altijd vriendelijke bezorgers ondanks dat ze door de regen moeten fietsen

Snelle verzending en blij met mijn eerste aankoop!

Mooi op tijd bezorgd, goede service

Ik bestelde uit voorraad een set (TV + soundbar en basspeaker). Later bleek dat de soundbar niet op voorraad was en en dag later bleek dat deze helemaal niet meer geleverd konden worden. Daarna werd dit probleem perfect opgelost via mails. De wat duurdere speakerset is zonder enige extra bijdrage geleverd en geplaatst. Zeer tevreden! Dit is een goed voorbeeld voor vele andere dat er altijd wel iets fout kan gaan, maar als het gelijk en netjes opgelost wordt is er niks aan de hand en hierdoor zal ik nu eerder bij Coolblue bestellen. (Moet wel zo blijven natuurlijk :-))

Snel, goede communicatie en fijne producten!

Niet altijd de goedkoopste meer, maar wel een bedrijf met een UBER krachtige motor erachter met een duidelijke herkenbaarheid en een gun-factor

Helemaal top geregeld

Goede kwalitatieve stofzuiger voor een scherpe prijs. Snel in huis en daarnaast netjes op de hoogte gehouden per mail.

De hele klantenreis is top! Van de winkel, het advies en het bestellen online alles klopt en geeft een glimlach.

Snelle levering, altijd goede aanbiedingen. Product ziet er ook altijd netjes uit & is goed verpakt. De tweedehands spullen zien er ook super uit. Snelle & goede communicatie.

Makkelijk bestellen, duidelijke site concurrerende prijs, laat op de avond besteld en toch de volgende werkdag in huis.

Gewoon snel en kwalitijd

Snelle levering! Duidelijke website. Gemak om postNL locatie te zoeken. Dat hebben echt veel websites niet. Vaak een gedoe! Hadden het product het goedkoopst en één van de weinigen. Top!

Super geregeld optijd een tijdsblok en 15 min van te voren word je gebeld. Echt top mijn wasmachine twee verdiepingen hoog binnen een kwartier neer gezet aangesloten en de oude weer mee! Echt goed gedaan Coolblue

Altijd goed de bestellingen ontvangen en leuke producten

Goede aanbiedingen, levert op afgesproken tijd,prima product.

Betrouwbaar en snelle levering

Elke aankoop die ik via Coolblue heb gedaan is altijd weer perfect afgehandeld. Ook eens na de officiële garantie periode een nieuw product ontvangen nadat deze een klein gebrek vertoonde. Ook het terugsturen van een product is erg goed geregeld. Bij mijn laatste aankoop was de fietsbezorger helaas 20 minuten te vroeg waardoor ik nog niet thuis was. Gelukkig netjes bij de buren afgeleverd.

Leuke spullen, genoeg aanbiedingen, snelle bezorging enz.

Snelle en keurige bezorging van het bij jullie bestelde horloge.

Innovatief, klantvriendelijk, humor

Aardige en bekwame mensen.

Goeie service vindt ik.