Er zijn 29.498 reviews geschreven op Ervaringen.
Ervaringen Reviews Betrouwbaarheid
2 maanden geleden

Tevreden met de medewerkers maar dat aanmelden met een QR code hoeft niet zo van mij ga liever naar een afhaalbalie dan dat gepruts met je mobiel. Voor de rest prima geholpen.

2 maanden geleden

Weer tevreden, goed geholpen

3 maanden geleden

Duidelijke informatie op de website. Snelle levering.

3 maanden geleden

de artikelen werden naast het bedrijf afgeleverd ( de woning ernaast ) zonder aankondiging en stonden in het zicht dus iedereen had ze mee kunnen nemen

3 maanden geleden

Ik heb de verkeerde opzetborsteltjes besteld van Oral B, en ik kan ze niet retourneren. Zeer spijtig. Ze zitten in originele verpakking en deze is ongeopend.

Top Vriendelijk Optijd Oude apparaat meegenomen Ga za door 👌

3 maanden geleden

Super gemakkelijk. Da wast.

3 maanden geleden

Zeer prettig geholpen in de winkel door medewerker Fabian en heel vriendelijke bezorgers

3 maanden geleden

Coolblue is altijd goed. Jammer dat ze tegenwoordig met DHL samenwerken, want dat is shit..

3 maanden geleden

Professioneel, vlot en goed geholpen door Xuan in Leiden met persoonlijke aandacht. Super!

3 maanden geleden

Mijn pakket is met veel vertraging aangekomen.

3 maanden geleden

Ik werd goed op de hoogte gehouden per SMS wanneer pakketje er was. Klimaatneutraal bezorgd in Utrecht

3 maanden geleden

Aanbieden voor bezorging op zondag en pas 18.00 bericht krijgen dat dhl maandag komt bezorgen is niet handig. Ben toch zondag grotendeels thuis gebleven voor de mogelijke bezorging.

Gewoon simpel en goed

Goed product

3 maanden geleden

Wel een kleine teleurstelling door onduidelijkheid over levering. Combi-deal (tv/soundbar) onder het zelfde bestelnummer met een melding van levering volgens plan en een melding voor latere levering dan beloofd. Teleurgesteld aangezien we de tv echt doe dag wilde hebben. Toen wel de tv op tijd was en de soundbar dus niet kwam waren we tevreden met de tv en snapte we de ontstaane verwarring. Het tweede, verwarrende, bericht betrof dus alleen de soundbar.

3 maanden geleden

De dreame robotstofzuiger gekocht gaaf ding. Wel jammer dat ie niet in de winkel getoont kon worden hoe die zoog en in de ap werkte

3 maanden geleden

ik wacht nog steeds op mijn bestelling, kunnen jullie iets doen?

3 maanden geleden

zeer tevrede met de snelle levering als ik iets mocht aanpassen aan het product (prullenbak), dan zou ik het deksel-mechanisme lichter te bedienen maken

Supersnel! En keurig geleverd

3 maanden geleden

Zelfs zeer ontevreden, namelijk niet geleverd en van DHL bericht ontvangen dat er wel geleverd is,

3 maanden geleden

Ben zo goed en vakkundig geholpen, deze man verdient opslag! Alles werd super duidelijk uitgelegd en had na mijn aankoop echt een lach op mijn gezicht 😊 top service!

3 maanden geleden

Vlotte levering. What you see is what you get.

PRIMA service

3 maanden geleden

Snelle levering, goede service.

3 maanden geleden

Besteld apparaat was het goedkoopste dat ik kon vinden, en een supersnelle levering.

3 maanden geleden

Keurig op de afgesproken tijd bezorgd, gezien de waarde van de inhoud niet langs de weg in een brievenbus doen is wel een opmerking

3 maanden geleden

Alles is heel erg duidelijk, je staat er nooit alleen voor.

3 maanden geleden

Bestelling (accu voor fotocamera) werd de volgende dag al geleverd en was een stuk goedkoper dan in speciaalzaken.

3 maanden geleden

Hierbij dan mijn ongezouten mening waar om werd gevraagd. Philips one up 5000 besteld en ( te laat) geleverd gekregen. Apparaat uitgepakt, kreeg daarbij het gevoel dat hij niet nieuw was. Na opladen brak de USB kabel af bij de aansluiting. Volgens de site moest ik dan ALLES terugsturen. WAANZIN. dus zelf maar een nieuwe kabel gekocht. Apparaat is zijn geld niet waard. Flutding. Helaas geen tijd om alles terug te sturen ivm vertrek voor vakantie. Waar zijn de blokker's als je een dweil nodig hebt