Snelle en zeer goede service. Hele aardige en behulpzame bezorgers
Snelle service en doen wat beloofd id
Ik kies voorCoolblue vanwege hun grote assortiment, hun snelle levering en goede prijzen. Bovendien helpen de reviews van andere kopers mij een goede keuze te maken.
Besteld en aflevering een paar dagen later laten plaatsvinden en dat is ons goed bevallen. Ook de track en tracé updates werkten goed en klopten.
Wasmachine besteld , snel geleverd. Na constatering van schade aan de machine snel geregeld dat deze de volgende dag omgeruild werd. Nette meedenkende bezorgers.
Helaas weinig verbetering voor te stellen.
Snel bezorgd en ruime keuze telefoon voor elk budget.
Toppie, goed geregeld
Snelle service en goeie bezorging
Goede producten en snelle bezorging per fiets! Fijn dat ik zo goed op de hoogte werd gehouden over de bezorgtijd.
Snelle levering conform afspraak
Fijne communicatie en in winkel goed geholpen
Nette bezorger , keurig op tijd geleverd , goede informatie over alles. De Tv is perfect , voldoet aan alle verwachtingen. Volgende keer , weer naar Coolblue.
Ik vind het een hele fijne site en als er problemen zijn kun je heel makkelijk contact opnemen. Het vergelijken op de site is ook top
Erg handig als je iets verkeerd bestel dat je dit kan ruilen in de winkel
Snel geleverd goede service
Fijne website en ook om te vergelijken. Snelle service en levering
Altijd goede ervaring met CoolBlue. Pakketjes worden snel geleverd en de producten zijn van hoge kwaliteit.
Heel goed ervaring.
Snelle fantastische service. Komen de afspraken altijd na.
Uitzonderlijk tevreden. Vanaf de dag van de bestelling tot de levering aan huis, continu en nauwkeurig op de hoogte gehouden wanneer het bestelde geleverd zou worden. Super vriendelijke, deskundige en nette (2) medewerkers, die alles installeerden. Wisten precies wat ze moesten doen. Keurig alle verpakkingen meegenomen. Mijn keuze voor Coolblue, kwam tot stand, doordat ik van vrienden en bekenden ook alleen maar uitstekende referenties van hun had gekregen.
Goede snelle service met extra uitleg over het product
Goede Winkel snelle levering
Prima, bestelling snel en adequaat verwerkt. Alleen ophalen kan sneller: relatief lang wachten op beurt en vervolgens op het pakketje dat uit het magazijn moest worden gehaald.
Goed bereikbaar, kundig personeel, ook extra verdiepingsvragen (hoe zet ik data van een ouder vr model over op een nieuwere) worden gewoon uitgezocht en beantwoord!
Vrijdag besteld, zaterdagochtend in huis. Perfect
Netjes en snel. Zoals ik altijd hoop dat webwinkel werkt
Altijd fijne ervaringen met Cool Blue! Ook nu met het bezorgen van mijn pakket. Helaas was ik niet thuis. De bezorger heeft mij netjes gebeld en gevraagd wat ik met mijn pakket wilde. Het werd niet zomaar voor de deur gezet wat je nu vaak ziet.
Geen betere service dan die van Coolblue!
Net wat goedkoper dan in andere winkels en snelle levering!