Er zijn 29.524 reviews geschreven op Ervaringen.
Ervaringen Reviews Betrouwbaarheid

Duidelijke site en snelle levering

Duidelijke communicatie. Goede prijs kwaliteit verhouding. Vertrouwde bezorgpartner.

Snelle levering door een aardige bezorger. En op de fiets,dus beter voor het milieu

Snelle service en levering

Makkelijk bestellen en supersnel geleverd!

Goede en snelle levering Goede en vriendelijke service aan de telefoon Echt super klantenservice, heel tevreden mee.

Prima en snel geleverd

Snel geregeld, geen problemen ervaren.

De levering is zoals altijd weer prima in orde. Goede prijs, goede voorraad, fijne website en eigenlijk niets op aan te merken. Je wordt inderdaad vrolijk van deze manier van bestellen.

Een PlayStation 5 besteld om op te halen en een uur later stond alles keurig klaar in de winkel. Vriendelijke medewerkers en ook keurige communicatie per mail.

Altijd goeie service, goeie leveringen en niks aan de hand!

Zeer teveden over bestelling en levering en tot een volgende bestelling

Incomplete levering product. Slechte oplossing geboden.

Supersnelle levering. Top service

Goede site, makkelijk zoeken, makkelijk bestellen en snel geleverd

Order snel en goed afgeleverd.

Snelle en goede service! Zeiden al naar een paar dagen dat mijn vorige thermostaat niet te repareren was en kreeg mijn geld terug en daar heb ik hetzelfde model voor gekocht!

Snelle levering en makkelijk te gebruike website

Goede communicatie en service met name over tijdstip van levering

Goede communicatie Nette en snelle levering

Duidelijke website, verzending zoals beschreven op de website, levering met de fiets 👍🏼

Snel en goed geregeld

Duidelijke site en snelle levering.

Besteld op Woensdag…s’avonds geen mail gehad ….hele dag toch gewacht, pas laat in de middag een flauw excuus dat de bezorger het niet ging redden . Dit wisten jullie de avond ervoor al , anders hadden we wel een bezorg tijdvak gekregen. Door de plannings optimalisatie van coolblue / vervoerder koste het mij een vrije dag . Vind dit eigenlijk schandalig!

Vlug geleverd. Alles in orde.

Goed, snel, betrouwbaar en professionele service.

Netjes en goede levering

Snelle en goede service. Bij retour of problemen altijd prettig geholpen.

Super snelle levering

Prima service. Bij thuisbezorging wordt je goed en geregeld op de hoogte gehouden