Vriendelijk personeel die echt aandacht aan je besteed, ik heb goede ervaringen met deze coole zaak.
Altijd goede service en alles word op tijd en in goede staat geleverd
Goede snelle levering, goede nazorg voor het gekochte product en veel tips en tricks.
Deze 10 is niet eens zozeer de producten (niet dat de producten slecht zijn), maar dit cijfer is echt gebaseerd op het personeel en service! Super vriendelijk, niks is teveel, veel kennis over de producten die ze verkopen en die bak koffie erbij is ook niet verkeerd. Top bedrijf.
Prima service, snelle levering
De 16 poort switch is misschien te langzaam er komt 3 of 4 Gb input op De vraag is kan hij dit aan Niet duidelijk op website
Snelle en duurzame bezorging
We werden geholpen door Manasse. We zochten een printer. Hij heeft ons goed geholpen en zijn mening gegeven welke printer wij het beste konden nemen die aan onze eisen voldeed. Hier winkel je met een glimlach.
Goede website. Mooie vergelijkingen en prima levering
Na een niet nagekomen afleverdatum buiten hun schuld toch een lieve oplossing. Blij mee
Zeer goede service en snel geleverd
Zoals altijd, perfect! Mijn favoriete online winkel!
Topservice, tweedekansjes ook super
Altijd een goede ervaring bij Coolblue. Zondag iets besteld, Maandag geleverd.
Het was geweldig ik had een ps5 besteld op en zondag en kwam de volgende ochtend aan
Makkelijk bestellen en snel ontvangen
Fantastische keuze; goede omschrijvingen; snel en correct geleverd!
Kwaliteit en lever tijd was prima!
Ontvangen wat ik besteld heb
Snelle bezorging. Aardige bezorgers. Alles in orde.
Snelle correcte levering.
Ruime keuze, snelle en correcte bezorging
Adequaat, vriendelijk en efficiënt
Zeggen voor 12 uur besteld morgen in huis en dat vervolgens niet waarmaken is echt slecht. Adverteer er dan niet mee.
Heel fijn bedrijf! Ondanks hoe groot ze zijn blijven ze goede service verlenen!
Wij zijn blij met Samsung tv
Een professioneel bedrijf! Al mijn aankopen die ik hier doe komen altijd volgends de afgesproken tijd binnen. Als er problemen zijn worden die meteen opgelost. Door de juist opgeleiden personen. Ik koop graag hier mijn elektrische apparaten.
Supersnel en super vriendelijke en attente medewerkers, geweldig!
Helaas ging de communicatie over de vertraagde levering niet goed. in een mailtje werdt aangegeven dat het maandag avond zou worden, in plaats van smiddags, maar helaas kwam er niemand opdagen. vervolgens zag ik dinsdag ochtend een nieuw tijdsvak waarin netjes werdt geleverd.
Bestelling kwam netjes optijd.