Juiste object, juiste tijd.
Dik tevreden met de levering.
Onwijs groot assortiment aan producten, tot nu toe altijd zeer snelle levering van Coolblue ervaren. Nooit een defect product gehad en fantastische customer support. Al met al ben ik onwijs tevreden met alle producten die ik via Coolblue heb besteld en raad ik dit bedrijf zeker aan.
Fijne site Fijn bestel en leveringsproces
Veel keus, supersnelle levering, voor een scherpe prijs.
Ik had een lamp in mijn winkelmandje gedaan, een philips Hue Nyro van € 119,00. Vandaag wilde ik die bestelling afronden, blijkt de prijs ineens € 130,00. Echt vreemd en ook zuur. Géén glimlach hier, maar een beteuterd gezicht. Soms moeten klanten, zoals ik, even wachten op het salaris om dan een bestelling af te ronden en te betalen.
Goede service precies optijd
Top product deze infrarood thermometer, zeer nauwkeurig en razend snel geleverd door Coolblue🤩
Fijne website, goede informatie en snelle Service
Volgens verwachting en prijs was oke
Snelle levering en duidelijke communicatie per mail.
Ging echt smooth! Even contact met klantenservice en ben daar echt zeer voorkomend en netjes te woord gestaan. Voorbeeld voor velen wat mij betreft!
Savonds net voor 12 besteld. Kreeg na een half uur al een tracking link. Fantastisch! Ook was het goed verpakt en werkte het ofc naar behoren
Snelle service, product zoals omschreven.
Goed en snel
Alles goed verwerkt en op tijd bezorgt .En het telefonisch contact was geheel naar mijn wensen
Snel een keuze kunnen maken, een goede service en heel snel geleverd
Prima geregeld en goed op de hoogte gehouden van de snelle levering!
Snelle bezorging, het product mogen houden toen ik per ongeluk een verkeerde had besteld, heldere informatiemails met humor.
Makkelijk bestellen. Snelle levering. Niks te klagen.
Ik ben zeer tevreden over de snelle levering.
Heb twee USB-Hubs gekocht, aanraders van Coolblue. Deze werden snel geleverd. De hubs waren gemakkelijk te installeren, mede dankzij de uitgebreide tips van Coolblue. De bezorgster kwam met de bakfiets en was zeer vriendelijk.
Goede interface en prima range aan producten, voor alles wat binnen de norm valt hebben ze alles
Dit is goed geregelde, en wat leuk dat het met de fiets gedaan wordt. En vriendelijke bezorgers. Top.
Lekker snel ontvangen, veel keuze, goed hulp info op de site over gebruik of hulp bij kiezen
Heel goed , gooie ervaringen
Duidelijke beschrijving, eenvoudig besteld en de volgende dag bezorgd.
Snelle bezorging. Makkelijke site om te bestellen
Betrouwbare kwaliteit en service
Alles echt 100% ole, ook de chauffeur die het toestel bracht deed meer als wat hij strikt moest!