Deze pagina is samengesteld na analyse van 57.244 recente reviews uit 4 bronnen.

Gewoon goed en snel

Scheerapparaat besteld. Snelle levering. Vooraan in tijdschema bezorgd.

Mooie winkel goed overzichtelijk en vriendelijke en behulpzame medewerkers

Vriendelijk personeel en goed geholpen. Is zeker een aanrader.

Groot assortiment, goede aanbiedingen, zeer vriendelijk personeel. Ook onze wasmachine en droger stonden snel en keurig geinstalleerd op zolder. Top!

Service van coolblue is top in orde

Het product dat ik bestelde, was keurig op het afgesproken moment door PostNL geleverd. Ik had het besteld via de CoolBlue app en dat verliep supersnel!

Snelle service, goede laptop en makkelijk website om te bestellen.

Gewoon goede ervaring

Drone werkte niet naar behoren. Cs gebeld, wachttijd was lang maar ik werd wel goed geholpen. Terug naar de winkel in Amsterdam West. Daar lag nog een drone op voorraad. Van de 10 man personeel staat slechts 1 persoon achterin voor ophalen, garantie etc. Ook hier een half uur gewacht op 1 klant voor mij die een instructie wilde voor een apparaat. Het mist hier aan een goede manager die meedenkt en klantgericht werkt. Wachten is vervelend voor een klant maar als je ziet dat het druk is, veel klanten etc dan heb je daar sneller begrip voor. Maar als je in een lege winkel staat met “hangend” personeel dan is daar geen begrip voor.

Zoals beloofd optijd geleverd

Zeer snel met goede communicatie die ook goed wordt nagekomen. Helemaal chapeau.

Ik heb een koelkast gekocht die beschadiging had , maar vervolgens heeft coolbleu heel netjes afgehandeld 👍🏻

Je wordt geholpen in je keuze en na bestelling heb je het de volgende dag in huis. Makkelijk en snel😀

Goede service, snel en accuraat!

Goede, goed georganiseerde webshop. Daardoor een snelle afhandeling en accurate levering van het bestelde product, de Rowenta kruimeldief.

De bezorgers hebben alles goed neergezet ,en de oude gelukkig meegenomen.

Makkelijk bestelproces, goed op de hoogte gehouden over de bestelstatus, snelle levering en vriendelijke bezorgers. De bezorgers hielden ook rekening met het parkeren van de vrachtwagen, zodat andere auto's er nog door konden. Dus dat is een compliment waard.

Coolblue is niets op aan ter merken. Post nl is slecht.Belt aan zet pakje in de lift drukt naar 4 hoog waar ik woon en gaat weg.Als ik ga kijken waar het pakje is staat het in de lift.Het kan zo door een ander worden meegenomen.

Snel een goede optie kunnen vinden die prompt geleverd werd. Alleen is het hele proces van afleveren natuurlijk net zo sterk als de zwakste schakel. En laat dat nu Post NL zijn . Aflevering was kort tevoren vastgesteld midden op de dag. Ik was evenwel pas om 15.00 thuis. En wat schetst mijn verbazing. Het pakket stond tegen mijn voordeur aan, duidelijk zichtbaar én qua inhoud herkenbaar voor iedere passant. Het ging n.b. om een ventilator van 130 euro! Kortom: Post NL is niet bepaald betrouwbaar. Met wie gaan jullie nu in zee?

Philips TV gekocht. Netjes geleverd en de doos gebruikt om de oude retour te zenden voor recycling volgens de door Coolblue aanwijzingen.

Volgende dag bezorgd. Heel fijn

Goede snelle service alles correct afgehandeld Heb nespresso app. gekocht wat fijn is op site van cool blue is er ook nog een uitleg hierover

Supersnelle levering. Binnen 24 uur had ik het bestelde product binnen!

Snelle levering en vriendelijke bezorger.

Super goede informatie, snelle en correcte levering

Ruime keus, snel geleverd en zeer goede service.

Fijne snelle levering, top dat gebruiksaanwijzing van telefoon ook nog werd gemaild.

De hele bestelprocedure via webshop prima, levering en melding van tijden klopt niet met hetgeen vermeld staat in e-mail. Om 22.00 geen melding gehad en na 24.00 ook niet. Weliswaar in de ochtend pas melding wanneer geleverd wordt. Tijdig gebeld door bezorgers. Netjes oude apparaat meegenomen, nieuwe geleverd. Alleen wij hadden nog verwacht dat de heren nieuwe apparaat uitpakken en installeren. Dit is niet gebeurd en we moesten een zware koelkast zelf uitpakken, optillen uit de verpakkking en installeren. Jammer dan had coolblue een 9 gekregen.

Goed geholpen , goede voorlichting gekregen van de verschillende opties waarop ik een oassende keuze heb kunnen maken