Er zijn 29.524 reviews geschreven op Ervaringen.
Ervaringen Reviews Betrouwbaarheid

Snel en goed!

Goede service, duidelijk en overzichtelijke product informatie. Na mijn aanschaf kreeg ik een email van coolblue met tips en tricks voor mijn nieuwe koffiemachine. Levering was ook lekker snel.

Uitstekende website, heldere uitleg alle info beschikbaar. Prima klantenservice contact via de app!

Makkelijk te bestellen. Op voorraad en snel af te halen

Netjes en op tijd geleverd

Meestal de beste prijs en gegarandeerd snelle levering. Altijd prettige ervaring, of het nu klein of groot product betreft. Website biedt vaak nuttige informatie of specificaties en keuzehulp.

Altijd snel geleverd en goede service. Top.

Goed - fatsoenlijk en snel

Altijd een goeie ervaring met de website. Coolblue ga ik altijd heen als ik niet zo veel verstand heb van een bepaalde product categorie. Het enige waar ik minder blij mee ben is de bezorging. Dit komt echter doordat het door Post NL gedaan wordt. Hierdoor blijf je vaak een dag thuis om je pakketje op te vangen, maar komt het pakketje vaak pas een dag later.

Correcte en zeer snelle levering , helemaal perfect

Snelle levering, duidelijke website en product was op voorraad

Top service en vriendelijke personeels en snel levering. Budgetstore.net

Geweldig snel geleverd en keurig verpakt.

Snel binnen. Goede service.

Vaak lagere prijzen. Overzichtelijke webshop. Bestellen, maar ook retourneren gaat heel eenvoudig. Top winkel!

Altijd goede service en top producten

Nooit meer coolblue

Alles picobello en volgens afspraak geleverd! Fijne en vlotte bezorgers!

Over het algemeen goede ervaringen met bezorgers van Coolblue. Alleen jl 8 augustus wat minder. Had een diepvrieskist besteld voor in de schuur. 5mtr lopen.(Straatzijde] Niet zo moeilijk dus. Pakket werd in zijn geheel.nog ingepakt.in de schuur gezet. Zo.dat is dat! De heren hadden nog meer te doen! Op mijn aandringen werd toch de doos erafgehaald. Ook op mijn aandringen in de schuur gezet. Nog ff aan de stekker getrokken en dat was het. Doos moest ik bewaren en de tempex + plastic werd nog wel meegenomen. Nog even krabbeltje gezet .en weg. Zelf weer kist v d muur gehaald. Snoer zat nog aan achterzijde vast geplakt.Nu was snoer wel lang genoeg.Zelf dus eigenlijk alles gedaan.zoals het hoort. Met vr gr Theo Langeveldt.

Bestellen was al eenvoudig, de aflevering (volgende dag) verliep ook al soepel. Aardige en behulpzame jongeman, die gelijk alle rommel meenam. In één woord, helemaal goed. Als ik weer iets nodig heb, kijk ik eerst op de site van coolblue.

Coolblue is erg duur tegenwoordig. duurder dan andere verkoopsites

Alweer iets besteld bij Coolblue en alles perfect, goede site en alles tiptop in huis

Snelle levering, product was in goed staat. Simpel te bestellen

Ik ben tevreden met de snelle levering

Volgende dag bezorging wordt beloofd, maar wordt niet altijd na geleefd. Wat er wordt bezorgd is wel goede kwaliteit

De site is erg overzichtelijk en de prijzen vallen niet tegen tov bijvoorbeeld bol.com. Verder tot op heden geen problemen gehad met bezorging e.d. Kortom prima bedrijf.

Heel goed, komt afspraken na, top

Super Website; levering, snelheid. Maar niet de aller goedkoopste.

Heren waren heel behulpzaam

Snelle bestelling, vlotte levering, zag er netjes uit, goed ingepakt.