Snelle en keurige levering
Snelle levering en goede service.
Goede service, snelle levering, alles in orde
Prima op tijd aangekomen.
Prima, alles zoals gecommuniceerd
Snelle levering!vriendelijke bezorgers goede producten en je word netjes op de hoogte gehouden qua leveringstijdstip
Veel uitleg op website. Vriendelijke, snelle en correcte levering. Lijkt een positieve sfeer te hangen bij cool blue.
Ik belde voor de play station controller die ik voor mijn vriend zn verjaardag kocht. Ik was nog niet klaar met mijn uitleg en hij begreep het al en ging gelijk aan de slag voor mij en vertelde wat ik moest doen. Uiteindelijk een nieuwe gekregen als oplossing ivm dat het niet meer gerepareerd kon worden. Zeer tevreden met Cool Blue!
Goede afspraken, goede service. Gewoon simpel.
Snel bezorgd goeie kwaliteit
Snelle levering en goede service
Snel en correct bezorgd
Altijd snel en duidelijk
In 1 woord fantastisch
Alles id goed geregeld
Helaas geen demo apparaat aanwezig. Dus voor niets naar de Coolblue winkel geweest. Apparaat dus in de winkel toch maar via de webshop besteld.
Zééér tevreden klant! Goede prijzen,service en leverings betrouwbaarheid. gr. Jan en Zus
Perfecte levering van mijn telefoon!
Goed, nooit problemen
Erg Snelle verzending
Volgende morgen aan de deur afgeleverd door PostNL door een vriendelijke bezorger.
Simpel, snel en helder. Kortom: top
Duidelijke site, goede updates over je levering, nette bezorger.
Prettig geholpen. Was ook maar een klein ding
Het was een fijne en makkelijke website om op te bestellen. Je werd voorzien van goede informatie zodat je een goede keuze kon maken die past bij jouw wensen
Heel erg fijn dat ik m’n koffiezetapparaat zo snel in huis had. Binnen 1 dag klasse hoor en ik ben er heel erg tevreden mee. Vr groet mevr de laat
Er is voor mij een Samsung smarthorloge besteld door mijn dochter voor mijn verjaardag. De smarthorloge was de vlg. dag al binnen. Goede service.
Fijne product informatie op de site en fijne filmpjes over de verschillende typen Kitchenaid.
Productomschrijving is duidelijk, je weet wat je koopt, de aankopen zijn steeds naar tevredenheid. Alles wordt steeds zorgvuldig ingepakt en heel snel verzonden. Kortom top service.
Mooie top 10 keuzes en snelle levering!