Deze pagina is samengesteld na analyse van 57.239 recente reviews uit 4 bronnen.

Ruime keuze en betaalbaar en een goede service en vriendelijke mensen.

Bestelling en levering ging goed; ik had twee slangen bijgekocht maar die waren niet nodig ; werden retour genomen door installateurs; daarna niets meer gehoord; ik kan ook geen contact met jullie krijgen om gewoon even een vraag te stellen; het zal wel in orde komen maar dit voelt niet prettig

Snelle verzending, en hier besteld ivm goede ervaringen in het verleden ivm garantie. Prijs was iets duurder dan bij bol maar dit voelt meer zeker.

Het proces van bestelling tot levering ging soepel. De bezorgers zijn, zoals altijd, heel klantvriendelijk :)

Goede service , vriendelijk personeel. Extra uitleg van product! Super!

Correcte levering, goed verpakt en die glimlach 🙂

Duidelijke info, makkelijk bestellen en snel geleverd ;)

Jammer dat de klimaatkast niet werd geïnstalleerd en verpakking niet mee terug ging. Snelle service en levering, dat wel!

Zoals altijd het CoolBlue wat het belooft en met een glimlach.

Bestelling ok maar een te grote doos voor het uiteindelijke pakket

Prima service en advies. Communicatie is super. Blij met mijn nieuwe stofzuiger.

Kopen bij Coolblue is altijd vertrouwd. Veel spullen, veel service, prima prijzen. Coolblue is mijn eerste keus, ook voor tweedekans.

Snelle levering, goede kwaliteit!

TV besteld en de volgende dag al netjes geleverd. Werd tijdig gewaarschuwd inzake het tijdslot van levering en binnen dit slot werd ook geleverd. De chauffeur gaf ook aan binnen welke termijn ik de aankoop kon terugdraaien indien ik niet tevreden was.

Net product, goed verpakt, duidelijk in communicatie. Beetje jammer dat ik alleen voor een avondbezorging had gekozen (hier extra voor heb betaald) en dat de postNL bezorger vervolgens niet aanbelt.

Snelle levering van mijn monitorarm. Ik kon ook makkelijk de juiste arm uitkiezen dankzij de grote hoeveelheid informatie van coolblue

Super goede informatie over bezorgtijden en snel bezorgd. 2e kansjes is een mooie service, product was precies zoals beschreven.

Alles ging prima!

Alles wordt duidelijk uitgelegd en ook met filmpjes. En ze weten het ook leuk te brengen, met af en toe een grapje tussendoor.

Het bestelde artikel was aanwezig en ik werd geholpen door een zeer vriendelijk persoon.

Snel en duidelijk

Vanaf het plaatsen van de bestelling tot en met de levering duidelijk informatie gekregen. Verder zeer vriendelijke bezorger.

Geen duidelijkheid wat ga ik kiezen bij i ngangs dusplay. Dan komt mijn naam op display.en is verwijdert, zonder dat iemand heeft mij geroepen of geholpen.juist zijn andere wachrende geholpen.

Prima volgens afspraken

Altijd perfecte service!

Goede service! Blij mee!

Goede service, snel geleverd. Netjes op de hoogte gehouden op de dag van levering!

Fijne bezorging. Goede communicatie. En gegarandeerd een glimlach.

Goede keuze Snelle levering Toppers

Prima allesuitgelegd en de tekst gelezen is mijn tweede iPad Pro ben tevreden , groetjes