Produkt netjes verpakt en op de afgesproken dag geleverd!
Zeer klantvriendelijk en een goede informatieve website. Mag er graag kopen.
Complete afhandeling online was snel, levering op het voorspelde tijdstip en netjes verpakt.
Duidelijke webshop. Goede informatie en snel geleverd.
Super service, van het bestellen tot het ophalen.
Zoals altijd een correcte en snelle aflevering.
Ben altijd uitermate tevreden over Coolblue! Keuze: Top! Levering: Top! Service: Top! Klantvriendelijkheid: Top! Winkelpersoneel: Top! Website: Top! Niets te klagen dus! :)
Doe al jaren zaken met Coolblue. Zegt genoeg. Sterk punt: in geval van problemen die niet digitaal oplosbaar zijn, bent U telefonisch bereikbaar.
Snel geregeld snel geleverd
Prima, snelle levering
Prettige en vlotte bezorging en goede service
Supersnelle levering, afstandsbediening voldoet aan verwachting
Super snelle levering, toppie
Voldoet aan de beschrijving en leveren inderdaad op de gewenste tijd en dag.
Fijne, behulpzame bezorgers en uitleg over in gebruikname van nieuwe product. Helemaal top.
Snel geregeld, rap verzonden ,en mooi op tijd alles binnen . Zelfs op zondag . En dat staat me wel aan
Snel geleverd en goed op de hoogte gehouden.
Snel geleverd, juiste artikel. En prettig geprijsd; is helaas niet altijd zo. Heel fijn.
Alles goed Snel geleverd. Prima
Snelle toegang en goede filters. Levering snel en goed.
Ik vind het een afscuif systeem omdat ik vroeg is het makkelijk een printer installeren maar ben er nu 4 dagen mee bezig en lukt me niet daarom denk ik om het retour te sturen
Op zondagavond laat heb ik een bestelling gedaan, die werd op maandag tussen de middag al bezorgd. Keurig geregeld.
Prima advies door medewerker alleen info op website was niet volledig waardoor ik 2 kabels à €30,- in het buitenland moest bestellen om de geadviseerde oplossing te kunnen realiseren.
Vriendelijk en behulpzaam personeel. Goede betrouwbare service met een persoonlijke aanpak.
Alles goed verlopen. Helaas voldoet het product niet, wordt waarschijnlijk teruggestuurd.
Wat ik fijn vindt aan Coolblue is dat het een betrouwbaar bedrijf is dat snel levert. Goede communicatie (via whatsapp en mail), ook bij problemen en defecten aan de apparatuur. Daarom zal ik altijd voor Coolblue kiezen, ook als een artikel elders goedkoper is.
Goede service, gelijk oplossingen zoeken
Tv besteld die helaas niet naar behoren functioneerte,echter heeft Coolblue het netjes opgelost,wij mochten een nieuwe uitzoeken die meteen de volgende dag was geleverd,super service en zeer vriendelijke medewerkers
Goede productbeschrijving op de website en zeer snelle bezorging! Bovendien vaak een zeer goede prijs.
Goede duidelijke voorlichting , hulp bij keuzes . Snelle levering