De bezorger DHL geeft pakket bij de buren 2 deuren verder af, terwijl hij het bij mij onder carport mocht plaatsen zoals aangegeven!!
Top service eerst goed geholpen in de winkel in Leeuwarden echter omdat we voor een tweede kans gingen hebben we die online besteld. Weer erg positief verrast door de goede communicatie en de instructie filmpjes.
Super goed geregeld
Ja, maar met 2 kanttekeningen: 1) ik ontvang wel heel veel mails om de bestelling aan te kondigen. Dat kan best wat minder 2) in het verleden kon je de lege cartridges inleveren. Vanuit milieuoogpunt een mooi initiatief. Echter, dat kan nu niet meer en dat is een gemiste kans in de recyclingsketen
Genoeg keuze in bezorgmoment en bezorgplaats. Gemaakte afspraken werden nagekomen. Erg tevreden.
Tot nu toe zijn er geen problemen geweest met bestellen of levering. Ik beveel het 100% aan.
Top service .product kon niet gerepareerd, ik krijg een nieuw!!!
Duidelijke website, ruime keuze, telefonisch bereikbaar en met een glimlach afgeleverd! Ik betaal liever iets meer voor dit alles :-)
Inderdaad het bestelde de volgende dag in huis 🤩 super
Heel fijn dat we zo goed op de hoogte werden gehouden met de tijd van levering. Ook de bezorger was zeer vriendelijk en behulpzaam. Top service!
Zeer tevreden. Goed geholpen en snelle bezorging.
Van uitzoeken, bestellen en levering is alles spoedig en goed gegaan.
Ik kan er altijd op vertrouwen dat wat ik bij Coolblue bestel veilig verzonden wordt. Ook deze keer is alles netjes en zonder schade geleverd, zelfs de grote monitor
Ben goed geholpen door een deskundige medewerkers! Alleen jammer dat de kleurencartridge al na 25 printjes aangeeft (bijna) leeg te zijn. Verder alles prima in orde
De bestelling verloopt optimaal. Niets meer, niets minder.
Snel en goed
Super vriendelijk geholpen met aankoop van koptelefoon!
prima prijzen (in de aanbieding) en perfecte service.
Snelle levering op aangegeven tijdstip!
Alles naar wens
Vlot verloop van bestelling tot en met bezorging. Top producten, en je kunt het goed afstemmen op eigen budget.
Snel en keurig geleverd, bij het bestellen van de inbouwoven zou het handig zijn dat erbij komt te staan langere aansluitsnoer extra bij bestellen. Orgineel is maar 120 cm.
Heel afwijkend tijdstip van bezorgen. Onbegrijpelijke handleiding bij het apparaat.
Bestelling opgehaald in de winkel. Personeel is erg vriendelijk maar zó vriendelijk dat het gênant wordt. Overdreven vriendelijk komt uiteindelijk gekunsteld en onecht over. Dit geldt niet voor één persoon maar voor alle.medewerkers in de winkel (was 's morgens om 9.00 u, geen andere klanten in de winkel).
Bestellen gaat makkelijk, leveren snel. Maar ik vind het onbegrijpelijk dat jullie met een bezorger samenwerken die een gloednieuwe laptop van 1500 euro zomaar voor een deur neerzet. Handtekening niet nodig.... Het is deze keer goed gegaan maar stel iemand besluit het ding mee te nemen, hoe bewijs ik dan dat er nooit geleverd is?
Goed optijd ontvangen
Ja en nee. Heel blij dat wasmachine en droger naar zolder zijn gesjouwd en de oude naar beneden en tevens meegenomen. Minder dat niet alle onderdelen meegekomen zijn, maar wel fijn dat de monteurs het voor 1 onderdeel heeft opgelost. Maar moest vervolgens zelf er nog wel achteraan om het geheel op te lossen met Coolblue, raar dat dit niet intern opgelost kan worden. De machines zijn erg snel aangesloten, supersnelle uitleg, testprogramma aangezet en monteurs waren verdwenen. Achteraf bleek de afvoer te lekken door verkeerde aansluiting, dit hebben we zelf opgelost. Op afleverbon was aangegeven dat de monteurs de machines waterpas hadden opgeleverd, maar ik heb bij de monteurs geen waterpas gezien, dit hebben we zelf later gedaan. Dus al met al geen superservice...
Bij het kopen van een inktflesje voor mijn tankprinter wel, niet over de onmogelijkheid voor het bestellen van een nieuwe cartridge voor de bij hen gekochte printer niet. Deze was vol en ik moest uitwijken naar een ander bedrijf daarvoor=negatief.
Alles keurig netjes afgehandeld. 👍👍
Vriendelijke prijs artikel, makkelijke bestelling en snelle levering