Deze pagina is samengesteld na analyse van 57.236 recente reviews uit 4 bronnen.

Fijne service, helaas de eerste keer een wat lange wachtrij

Fijne website en snelle service. Bestellen en de volgende ochtend ophalen. Bij het ophalen om 09 uur kreeg ik direct koffie en mijn zoontje een chocomelk aangeboden. Daarna het product samen doorgenomen en wat uitleg gekregen met betrekking tot proefperiode.

Altijd vriendelijk en goede voorlichting

Snel, goed product, goede extra info per mail over product

Ik vraag om een afhaal punt en de bezorger komt bij mij thuis, hier mag coolblue PostNL wel op aanspreken, als dit vaker gebeurt dan bestel ik niks meer bij jullie.

1 dag levering wordt 2,5 dag. Daardoor niet mee kunnen nemen. Gaan ongebruikt retour. zonde en enorm balen!

Geweldig en eerlijk geholpen door een héél vriendelijke verkoopster. Vriendelijke groet van Annemieke.

Goede service fijne website

Altijd weer goed

Twee keer een bestelling niet geleverd als reden "adres niet bereikbaar", zonder daarvoor eerst een belletje te hebben gehad. Dat is erg vervelend als je de hele dag zit te wachten. Tot 2x aan toe. Verder had ik een tweekansje besteld waar ik van mocht verwachten dat deze geen schade had. Helaas toen die werd geleverd bleek het veel meer schade te hebben. Gelukkig kon ik deze kosteloos omruilen voor een ander, maar ook bij de omruiling weer het probleem gehad dat mijn "adres onbereikbaar is" en daar ook weer te lang op gewacht.

Gewoon goed zonder fratsen.

Goede producten en snelle bezorging.

Perfecte en snelle levering

Duidelijke website. Snel geleverd. Perfecte service. Goed product mooie prijs.

Op tijd met leveren en een vriendelijke jongeman.

Ik kwam in de winkel om mijn artikel te halen maar was mijn bestelnummer vergeten. Werd geduldig tóch bediend.

Snel correct duidelijk

Via de website een monitor gevonden en deze ook besteld, toch thuis gaan twijfelen en ondanks dat het “gewoon” even ophalen was toch uitgebreid advies gekregen.

Goede informatie in de winkel (Bilderdijkstraat) en snelle levering

Makkelijk bestelproces en de jongens die de wasmachine kwamen leveren waren erg vriendelijk. Ze hebben de wasmachine keurig geïnstalleerd. Echt een aanrader.

Pakket netjes geleverd zoals afgesproken

Alles keurig netjes verlopen Van het bestellen tot en met het bezorgen

Snelle service en vriendelijke bezorgers

Op tijd en correct geleverd

Goede kwaliteits producten en snelle levering

Fijne site, producten vergelijken, eerlijke recensies, makkelijk bestellen en bezorg datum uit kiezen. Bezorgers vriendelijk en behulpzaam! Gewoon helemaal goed!

Duidelijke beschrijving van de artikelen, uitstekende communicatie over levering en erg vlot en vriendelijke bezorgd. Toppertje!

Mooie stevige blender.

Het ontvangen product was helaas defect, na een kort telefoontje alles netjes opgelost en de volgende dag een nieuw exemplaar thuisbezorgd.

Snelle en goede levering!