Goede Snelle bezorging
Ze zijn heel vriendelijk aan de telefoon en echt behulpzaam maar als je ze nodig hebt zijn ze er niet, niet in de praktijk. Aan de telefoon vertellen ze hoe de dingen horen te gaan maar in de praktijk gaat het precies andersom. Vraag me niet om een voorbeeld, zijn er te veel om op te noemen. Jullie hebben 3 klanten minder en een slechte recensie op Trustpilot.
Vlot en per fiets geleverd; de bezorger vroeg of hij wellicht oude batterijen mee kon nemen!
Toppie! Blij me goede service
Snel en betrouwbaar
Goede communicatie vanaf bestelling op een leuke en informele manier. Zelfs nog optie aanbieden om confetti uit te printen en te knutselen om op de bezorger te kunnen gooien, hilarish ookal heb ik hier geen gebruik van gemaakt. Bezorger was erg vriendelijk en keurig binnen het tijdsvlak. Bezorger gaf extra uitleg over product en service voorwaarden van coolblue. Erg prettige ervaring gehad en zou hierdoor zeker weer voor coolblue kiezen.
Altijd op tijd geleverd tegen schappelijke prijzen. Ik ben altijd zeer tevreden over Cool Blue
Op tijd bezorgd, per mail een duidelijke installatie gekregen en een goede prijs
Aan alle afspraken voldaan
Goed geholpen in winkel. Deskundig advies. Blij met aankoop.
Snel bezorgd Goed kwaliteit
Goede service, snel geleverd. Apparaat werkt uitstekend
Aankoop ging gemakkelijk. Via de website gereserveerd en de volgende dag opgehaald
Laptop voor kleindochter besteld, waarbij heel goed advies ontvangen. Snelle levering en laptop is echt top.
Goed product en goede informatie en snelle levering.
Snelle bezorging, laagste prijs en goede instructiefilmpjes voor gebruik en instellen apparaat
Alles ging goed
Zeer snelle levering, zelfs gratis bezorging op zondag
Prima bedrijf, jammer dat niet alle producten op voorraad zijn.
Duidelijk en intuïtieve website. Helaas werd niet voldaan de aan leverdatum en zijn ze meestal niet de goedkoopste. Support en service zijn daarentegen wel veel beter dan bij andere winkels.
Besteld binnen een dag netjes gebracht. Alles netjes neergezet en geïnstalleerd. Troep en oude apparaat mee.
Snelle goede service. makkelijk om te bestellen
Duidelijke procedure, snelle levering, in de winkel vriendelijke meedenkende medewerkers, gewoon betrouwbaar!
Fijne webwinkel, duidelijk en overzichtelijk. Alles straalt uit dat iedereen bij Coolblue zijn best doet voor de klant. Bestellingen altijd snel geleverd. Niet altijd de goedkoopste maar dat rechtvaardigt de service en de snelheid. Geen moeite mee.
Gewoon goede service!
Super snelle levering, goede site en bestelsysteem
Altijd snelle levering. Veel keus en alternatieven.
Geweldige collega op de fiets Verwachte aankomst tijd
Pakketje was een dag te laat afgeleverd verder is alles goed gegaan.
Goede service, vriendelijk en deskundig personeel. Ik koop er al jaren alles.