Deze pagina is samengesteld na analyse van 57.238 recente reviews uit 4 bronnen.

Duidelijke en snelle levering

Top service, snelle levering!

Goede service, mooie kortingen, snelle bezorging

Goede aftersales service

Snelle en correcte levering

Vriendelijke service in de winkel met een snelle levertijd. Product werkt uitstekend.

Goede service en informatie over je bestelling.

Altijd goed. Iets bestellen bij Coolblue.

Snelle bezorging en nadien prima contact met de klantenservice inzake inlogprobleem account.

Snel geleverd en altijd goede service!

Hadden snel een goede powerbank nodig en vonden deze op de website van Coolblue. Meteen online een bestelling geplaatst en konden de powerbank direct ophalen in de gewenste vestiging. Goede service!

Nette service, nette bezorging en nog op tijd ook, geduldig wachtend niet meteen tig keer aanbellen. Milieu bewust op de fiets bezorgd. Tevreden over product.

Goede kwaliteit , snel bezorgt , in goede verpakken waar door geen beschadigingen ontstaan. Verder veel keus in het gezochte

Goede en snelle service

Snelle service voor een prima prijs.

Fijne website en snelle bezorging

Goed geholpen bij de keuze. Goed produkt (voorzover je dat na een week kunt beoordelen). Aansluiten verliep voorspoedig en het apparaat lijkt goed te functioneren.

Snelle levering, producten soms wel duurder dan op andere sites. Producten zijn op de site makkelijk te vergelijken. Fijne tips voor je product nadat je hebt besteld (bijv. voor het aansluiten)

De Airco werd netjes naar binnen gebracht door een hele vriendelijke en vrolijke man. Hij gaf meteen advies voor gebruik en waar op te letten. Top service bij Coolblue!

Snelle levering, keurige afspraken en een goede periode om een product te testen naar tevredenheid.

Communicatie is leuk en correct. Coolblue doet echt wat het beloofd.

Goed en op tijd geleverd. Prima info tussentijds.

Ik heb een Sony xperia10vl+ gratis draadloze koptelefoon gekocht en is inmiddels geleverd en nu zoek de rest zelf maar uit. Ik ben 78 jaar. Triest Triest Triest.

Prima bezorging was alleen 1 dag te laat en het was fijn dat ze het pakket in 3 dozen hadden opgedeeld anders werd het erg groot

Snelle levering, leuke website met alle woordgrapjes. Beste optie voor mij tov de concurrentie

Alles heel snel en correct geregeld!

Hele snelle levering. Mooi product en snel te installeren. Wel onhandig dat mijn telefoon die ik besteld had in de papierbak is gedaan. Hij had zo gestolen kunnen worden.

Very helpful employee on Aalsterweg, Eindhoven. He did not have a name tag so I could not mention and give him stars.

Goede en duidelijke informatie kunnen vinden over de gezochte artikel. Na onze keuze werd er over de facturatie en levering duidelijk en helder gecommuniceerd. Zeer tevreden met de ontvangen artikelen. Bestellen bij Coolblue is zeker een aanrader.

Adverteren met vandaag besteld morgen in huis maar duurt altijd langer. Verder erg tevreden.