Snel bezorgd Goed kwaliteit
Goede service, snel geleverd. Apparaat werkt uitstekend
Aankoop ging gemakkelijk. Via de website gereserveerd en de volgende dag opgehaald
Laptop voor kleindochter besteld, waarbij heel goed advies ontvangen. Snelle levering en laptop is echt top.
Goed product en goede informatie en snelle levering.
Snelle bezorging, laagste prijs en goede instructiefilmpjes voor gebruik en instellen apparaat
Alles ging goed
Zeer snelle levering, zelfs gratis bezorging op zondag
Prima bedrijf, jammer dat niet alle producten op voorraad zijn.
Duidelijk en intuïtieve website. Helaas werd niet voldaan de aan leverdatum en zijn ze meestal niet de goedkoopste. Support en service zijn daarentegen wel veel beter dan bij andere winkels.
Besteld binnen een dag netjes gebracht. Alles netjes neergezet en geïnstalleerd. Troep en oude apparaat mee.
Snelle goede service. makkelijk om te bestellen
Duidelijke procedure, snelle levering, in de winkel vriendelijke meedenkende medewerkers, gewoon betrouwbaar!
Fijne webwinkel, duidelijk en overzichtelijk. Alles straalt uit dat iedereen bij Coolblue zijn best doet voor de klant. Bestellingen altijd snel geleverd. Niet altijd de goedkoopste maar dat rechtvaardigt de service en de snelheid. Geen moeite mee.
Gewoon goede service!
Super snelle levering, goede site en bestelsysteem
Altijd snelle levering. Veel keus en alternatieven.
Geweldige collega op de fiets Verwachte aankomst tijd
Pakketje was een dag te laat afgeleverd verder is alles goed gegaan.
Goede service, vriendelijk en deskundig personeel. Ik koop er al jaren alles.
Op zaterdagavond stopte mijn wasmachine ermee, zondagochtend stond de bezorger klaar met een nieuwe wasmachine en droger! Er was een misverstand, van mijn kant, met het invoeren over wel of geen trappen in huis. Maar geen probleem, hij belde twee collega’s die de apparatuur naar boven hebben gezet en aangesloten! Top service met een glimlach! Eerlijk gezegd bestelde ik meestal bij de concurrent, maar vanaf nu alleen nog maar Cool Blue! Ga zo door met deze fantastische service en fijn personeel!
Service en klantvriendelijk
Voordat ik mijn artikel had besteld heb ik eerst al contact opgenomen voor een aantal vragen hier werd ik goed geholpen. Het artikel werd snel en goed bezorgd helaas had ik zelf een foutje gemaakt met 1 van de artikelen. En tevens had ik zelf een foutje gemaakt met het installeren van het artikel. Ook nu werd ik weer heel vriendelijk en goed geholpen door de klantenservice alleen maar plus punten.
Snelle levertijd en keurig verpakt
22:55 uur bestelling geplaatst bij Coolbleu. Daarna naar bed gegaan. volgende ochtend, 08:15 uur wakker gemaakt door de bezorger. Keurig gewacht. Super snel en zeer beleefde bezorger. Top!
Veel keus , super snelle bezorging , goede service
Soepele en snelle hulp
Bestellen ging makkelijk en ophalen in de winkel was ook zo geregeld.
Snel en klantgericht
Coolblue is altijd een fijn en klant vriendelijk bedrijf. De app is vrij duidelijk en geeft goede informatie over de producten. In de winkels wlrd je ook altijd fijn geholpen. Kortom ik ben tevreden over coolblue.