Er zijn 29.544 reviews geschreven op Ervaringen.
Ervaringen Reviews Betrouwbaarheid

Duidelijke website met keuze hulp en supersnelle levering

Goede Service, en duidelijk over leveringen. Daarnaast ook erg gebruiksvriendelijk bij het zoeken van producten (filters).

Altijd prima in orde en snel bezorgd

Pakket is kapot aangekomen ook het product zelf was kapot en heb het product dezelfde dag nog retour aangemeld.

Hele snelle levering. We hebben een "tweede kans" Nespresso koffiezetter gekocht, dat ziet er gewoon goed uit en heeft nu een dag goed gewerkt. Voorlopig dus heel tevreden.

Alles prima geregeld mooi op tijd af geleverd

‘N prettige samenwerking ervaren.

Top service! Als je iets nieuws koopt. En ook als iets gerepareerd moet worden. Duurt de reparatie te lang, dan krijg je een nieuw product.

Makkelijk en snel besteld

Goed geregeld allemaal. Snel en duidelijk

Leuke, spontane en gezellige medewerker die ons goed geholpen heeft. De volgende dag lag er zelfs een kaartje in de bus met felicitaties voor het behalen van mijn zoon zijn diploma.

Bestelling was mooi op tijd binnen en kon gelijk gebruik maken van het bestelde product

Hele snele levering en de artikelen zijn netjes verpakt. Een echte aanrader en ik zal zeker goede reclame maken

Erg blij met m’n nieuwe tv. Netjes een telefoontje van de bezorger hoe laat hij er zou zijn. Makkelijk te installeren en veel kijkplezier.

Prima en snelle levering.

Snelle en duidelijke afspraken met de levering, de bestelde mobiele airco doet wat hij beloofd, echter maakt hij een behoorlijk geluid

Altijd correct en snelle levering

Beste webshop van nederland. Hands down.

Goede service doen wat ze beloven

Snel geleverd, oude wasmachine weer netjes meegenomen. Uitleg gekregen over de aansluiting. Levering was keurig volgens de aangegeven tijd. Het is n tweede kans machine. Jammer daarvan was dat de sleutel om de pootjes van de machine te stellen er niet meer bij zat.

Super goed,goedkoop

Perfecte service en bedrijf

Hele snelle levering, hele snelle retourverwerking, duidelijke communicatie

Prima simpel en snel geregeld

Fijne communicatie en snelle levering

Snelle levering is altijd een pluspunt. Het advies wat op de website is te vinden is ook zeker een pluspunt. Ik zocht een sterke staafmixer, eentje met krachtige motor, deze dan ook snel gevonden door het juiste advies. Was overigens ook nog de goedkoopste, zonder hulpstukken, blij mee!

Snelle en correcte levering. Ook nog via mail een toelichting op het gebruik van de SSD

Snel geleverd wat besteld is.

Aankoop, het afhalen, alles verliep goed. Zou Coolblue zeker aanraden!

Prima levering, mooi op tijd.