Deze pagina is samengesteld na analyse van 57.238 recente reviews uit 4 bronnen.

Snel en goed verpakt verstuurd, met Track&Trace code.

Snelle levering. Goede verpakking en gemakkelijk te openen

Snelle service, goede communicatie en erg blij met het product!

Keurig optijd geleverd , vriendelijke bezorger Ik ben zeer tespreken over coolblue

Het inbouw rek voor de ssd schijf past niet in de desktop op de plek van 3.5 inch schijf

Het was heel vriendelijk en goed

Top service inclusief snelle vriendelijke bezorging op de fiets.

Goede service en snelle levering.

Goed assortiment en snelle levering.

Vrijdagavond een headset besteld, zaterdagochtend stonden ze al voor de deur! En netjes van te voren een sms gestuurd dat ze onderweg waren.

Goede prijs ten opzichte van aderen en de snelle levering.

Op tijd bezorgd

Goede informatie en snel geleverd. Prima!

Bestelling correct en snel afgeleverd

Altijd vriendelijk en behulpzaam personeel met veel kennis. Eerlijk advies en niet voor het duurste gaan

Heel blij ,zondag besteld, maandag geleverd. Alleen de aflevering door post Nl liet te wensen over. De hele middag thuis gezeten . Kreeg bericht dat we niet thuis waren en bij de buren, die een benedenhuis naast ons hebben ,afgeleverd! Ze hebben niet gebeld en briefje in de brievenbus gedaan. Dit was makkelijker, want anders hadden ze met de lift naar de 2 e verdieping gemoeten. Post Nl een cijfer 2!

Mijn ervaringen met Coolblue is positief, zij zijn echt klantvriendelijk zoals ook hun telefonisch klantenservice.

Lekker snel geleverd

Tot nu toe erg positief

Snelle levering en goede, bruikbare reviews

Goede snelle bezorging Goede prijs Goede communicatie over bestelling en levering

Perfect jongens waren op tijd en erg behulpzaam en vriendelijk.😄😄😄😄

Snelle levering, fijne website, topproduct!

Goede service en snel

Snel, goed en niet duur

Ik heb vrijdag besteld en zou volgende dag geleverd worden. Het is op dinsdagavond nog niet geleverd. En geen duidelijkheid over de levering. Probleem ligt wellicht bij PostNL maar ik heb bij CoolBlue besteld. 😢

Makkelijk gekozen besteld en snelle levering!

SUPER snel en kwaliteit!

Altijd prima. Alleen jammer dat de extra korting (cadeau bij koffiezetapparaat) na aankoop apart bij een andere partij moet worden aangevraagd terwijl het toch duidelijk is dat het product is gekocht.

Ik heb al diverse producten gekocht via Coolblue en een goede ervaring.