Deze pagina is samengesteld na analyse van 57.239 recente reviews uit 4 bronnen.

Altijd een top service.

Snelle levering en een goede service.

Snelle nette levering, ook aardige bezorgers!

Vlotte levering en wat mooi is dat ze dat binnen de bebouwde kom, althans hier, met de fiets doen.

Goede product informatie. Duidelijke site, levering als afgesproken. Goed bezig toppers!

Goede service en snel geleverd.

Simpel, duidelijk, efficient, klantvriendelijk

Leveringen zijn altijd compleet en op tijd.

Goed en perfect op tijd geleverd :-)

Helemaal top! Snelle levering en goed product!

Hierna werd ik verplicht om een account te maken en dat wil ik niet. ik heb dus mijn volgende aankoop elders gedaan en koop niets meer bij coolblue. Domme klantenstrategie.

Keurige service, snel nieuw product ontvangen. Kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen.

Super snel bezorgd en kwaliteit.

Goede ervaring, vrolijke en behulpzame medewerker. Er werd gezegt 5 tot 7 werkdagen i.v.m Pinksteren maar ik had heb na 4 dagen al terug

Al veel besteld en nog nooit een probleem gehad!

Prima winkel. Online goed advies. Snelle levering en zonder problemen retournieren als dat nodig is. Super!

Geweldige goede service en snelle levering. De website is erg duidelijk en handig dat er plus en min punten worden beschreven bij de producten. Raad Coolblue zeker aan!

Zeer goed geholpen

Mooie pan, bakt lekker. De bezorging en de verpakking waren milieuvriendelijk, de bezorger was vrolijk en vriendelijk. Zaterdagavond besteld, zondagmiddag al binnen. Perfect.

Ik vind Coolblue betrouwbaar Snelle service Vriendelijk personeel zo wel in de winkel of telefonisch Ben zeer blij en tevreden .

Makkelijk zoeken, bijzonder goede en vooral eerlijke productinformatie. Bestellen volgende dag in huis. Helemaal top

Ik had met spoed een goede takkenschaar nodig. Zaterdagavond besteld, zondagochtend geleverd. Goede kwaliteit en niet duur.

👍 snelle levering👍top

Goede informatie en snelle levering

Duidelijke website, goede producten, netjes verpakt, snel verzonden, heerlijke humor en nazorg!

Goede kwaliteit artikelen, duidelijke informatie en snelle levering.

Goede service, makkelijk en het personeel is behulpzaam, weet waar ze over praten. Heb Coolblue altijd als zeer betrouwbaar ervaren.

Super goed geholpen door de klantenservice nadat ik zelf een foutje had gemaakt in mijn bestelling. Heldere communicatie en erg servicegericht. Mijn bestelling was op tijd binnen en onze zoon is erg blij met zijn cadeau!

Philips monitor werd de volgende dag al geleverd.

Makkelijk om order te plaatsen, fijn dat er geen account hoeft te worden aangemaakt!