Deze pagina is samengesteld na analyse van 57.248 recente reviews uit 4 bronnen.

Snelle levering met uitleg over installatie door zeer vriendelijke bezorger.

Tevreden met jullie

Heldere mails en goede updates over de levertijd. Alles is netjes en goed verlopen.

Online monitor besteld en een uur later opgehaald. Ideaal!

Bestellen ging goed, het leveren ging goed en, u raadt het al het product is ook goed!

Alles was uistekend geleverd op de afgesproken tijd goed produkt

Super blij dat het pakket is binnen gekomen

Prima product en bestelling en levering waren supe.

Prima webshop voor producten tegen een goede prijs en snelle levering

Het bestellen ging gemakkelijk, duidelijke e- mails en het bezorger ging goed, netjes bericht gehad dat ze er aan kwamen en onze oude apparaat weer meegenomen.

Top service, niks op aan te merken!

Een telefoontje van de coolblue bezorger met de mededeling waar hij het pakketje had neergezet. Dat gebeurt toch haast niet meer. Petje af!

Zeer uitgebreid aanbod, mijn bestelling was 5 euro goedkoper als bij de concurrent. Snelle en goede bezorging

Snelle levering, goede communicatie

Snelle levering en prima updates over het tijdstip van leveren (op de uur nauwkeurig)

Prima Winkel deskundige verkopers. Prettig systeem met koppeling aan verkopers.!

Correcte en snelle levering. Zeer tevreden met de gekochte koffieautomaat, goede prijs kwaliteit verhouding. Coolblue is altijd de eerste aanbieder die ik bezoek, altijd erg tevreden.

Goede service en snelle levering

Snelle bezorging,goed verpakte producten en goede klanten service

Goede informatie, snelle levering

Ik geef een 8 dan blijft er altijd ruimte voor verbetering

Snelle en goede producten/service

‘s avonds besteld de volgende Bevrijdingsdag al geleverd door een zeer vriendelijke, nette medewerker op het genoemde tijdsvlak van een uur.

Goede service en snel thuis bezorgd. Tussentijds wordt je geïnformeerd waar het pakketje zich bevindt en wanneer je het kan verwachten. Bij Coolblue geldt echt nog vandaag besteld is morgen in huis! Duidelijke instructies bij de geleverde artikelen.

Super afgehandelt snel een televisie kopen

Snelle levering en prima afhandeling bij defecten.

Veel producten, goed geprijsd, en deskundige mensen, snel geleverd.

Plaatjes zijn duidelijk, goede vergelijkingen van de producten goede mails over mijn bestelling, wanneer het geleverd word. Alles is duidelijk, en helder

Hele fijne service en super makkelijk!

Top service! Snel en naar tevredenheid geholpen