Deze pagina is samengesteld na analyse van 57.252 recente reviews uit 4 bronnen.

Super vriendelijk en snel geholpen!

Iets duurder dan de conculega’s maar een onovertroffen service!

Ik had een koffiebonen machine besteld en de volgende dag al in huis. Zelfs op een Zondag top goede servers.

Heldere website met fijne vergelijkingsmogelijkheden. Snel duidelijk welke optie het beste geschikt is.

Snelle service goede prijzen

Een 6TB interne harde schijf werd door Coolblue verder onverpakt geleverd in een veel te grote doos: deze Western Digital SATA harde schijf werd op een verschrikkelijk onprofessionele manier verstuurd, zonder beschermend materiaal lag de schijf heen en weer te klotsen in een veel te grote doos (waar er wel dertien in konden). Bij Coolblue vond ik geen begrijpend gehoor Wat een onvoorstelbaar slechte service. ik heb de harde schijf uiteraard meteen teruggestuurd. De servicedesk wist te vertellen dat zo'n harde schijf daar gerust tegen kon. ze presteerden het zelfs om te schrijven, dat hun manier van verzenden: "geringe kans op schade" zou geven. ik wil geen GERINGE KANS op schade! ik wil GEEN KANS op schade! Dus mensen, opgelet: koop beslist géén harde schijven bij Coolblue!

Bij Coolblue een TV-beugel gekocht van BlueLite. Een mooi en sterke beugel, eenvoudig te monteren en toch een goed instelbereik. En zoals gewend bij Coolblue ook op tijd en volgens afspraak geleverd.

Betaling ging soepel, hoefde niet lang te wachten in de winkel voor het afhalen. Verbeterpunt: de tablet in het begin van de winkel waarop je aangeeft waarvoor je komt was lastig te bedienen. Je moest erg hard drukken op het scherm om iets gedaan te krijgen.

Hele goede ervaring,ook als je met coolblue belt altijd vriendelijk en correct

Snelle service en goede service

Snelle levering goed ontvangen

Alles volgens plan

Werd goed op de hoogte gehouden over mijn bestelling, zelfs een smsje een kwartier voordat de bezorger er was zodat ik hem niet kon missen.

Zou op zaterdag 15:00 geleverd worden maar rond 14:00 uur berichtje dat de levering op maandag komt is natuurlijk waardeloos. Dan krijg je op maandag een mailtje met de mededeling: PAKKETJE. Neem me mee. Hoi , Hoera! Het is tijd voor een vreugdedansje, want je pakketje met barcode twee dagen te laat en dan een vreugdedansje wie bedenkt zoiets 🙈. Stuur het op met een verontschuldiging.

Snelle service en levering. Stevig verpakt. Even een vraag nog aan de helpdesk gesteld en zondag netjes geholpen door een medewerkster. Volgende bestelling voor wit/bruingoed wordt zeker weer CoolBlue.

Alles duidelijk en snel geleverd

Snel en vlot, aardige bezorgers

Snelle levering, duidelijke site.

23.30 uur besteld. De volgende dag 10.30 uur in huis.

Zeer snelle levering. Vrijdag laat besteld en volgende dag al in huis (bureau en docking station). Vlak vantevoren ook netjes gebeld dat ze onderweg waren. Tot nu toe altijd top service gehad via Coolblue.

Coolblue emails ten behoeve van wachtwoord wijziging komen niet aan; het ligt niet aan mijn email, andere e-mails komen wel aan.

Goed goed goed (moest 3 woorden :P )

Ongeëvenaard in heldere informatie vooraf, snelle - én nog veel belangrijker - zorgvuldige afwikkeling, klantvriendelijkheid en service. Daarnaast geeft de berichtgeving rond de bestelling en voortgang een sprankeling in de dag.

Bestelling lag op de afgesproken datum klaar en ben zeer vriendelijk geholpen

Vriendelijk en super behulpzaam!

Fijne website. Levering helaas vertraagd maar ligt bij PostNL, netjes een mailtje over gekregen.

Prima en duidelijke website en service, tevens een snelle levering!

Snelle en goeie levering. Duidelijke uitleg over het product

Je bestel en de andere dag komt er iemand met de fiets je spullen brengen.geweldig

Vlotte en accurate levering. Het enige wat we gewenst hadden was het meenemen door de bezorger van de verpakking.