De bestelling zou op donderdag worden geleverd zoals gevraagd bij de online bestelling. Tot mijn verbazing werd de dinsdag voorafgaand de bestelling afgeleverd.
Prima service, constante update levertijdstip, enorm vriendelijke chauffeur.
Makkelijk en duidelijke bestelling gedaan. Goede voorlichting/uitleg mbt gekochte product, Beats Studio Pro Koptelefoon blauw. Snelle en nette levering per fietskoerier. Op de hoogte gehouden qua tijdvak v bezorging. Helemaal tevreden👍🏻
Een hele slechte ervaring. Er worden beloften gedaan die niet worden nagekomen. Er wordt niet gehouden aan de afspraken. Er zou een installateur langs komen. Na een uur te hebben gewacht gebeld, in dit gesprek wordt beweerd dat de installateur al was geweest. Dit is zeker niet het geval want ik zat al sinds 8;00 uur te wachten. Daarnaast was het onmogelijk om dit alles nog op dezelfde dag te regelen. Op zich is het niet erg dat er fouten worden gemaakt, maar hoe deze worden opgelost maakt het verschil. Daarna het aanbod gekregen om de gemaakte kosten van het instaleren van de TV terug te laten storten. Echter heb ik weinig vertrouwen dat dit binnen de afgesproken 5 werkdagen is overgemaakt. Waarschijnlijk zal ik dan hierover nog terug moeten bellen. Kortom een dergelijke slechte ervaring met een bedrijf heb ik nog nooit eerder gehad
Ik heb een amerikaanse koelkast besteld bij coolblue inclusief installatie service. Voor de levering was het belangrijk dat de deuren van de amerikaanse koelkast eraf werden gedemonteerd. dit staat op de website aangegeven dat dit gedaan zou worden en is mij meerdere keren bevestigd door de klantenservice dat de bezorgers/monteurs dit zouden doen. Maar bij de levering werd dit door de bezorgers/monteurs geweigerd en mij verteld dat deze service niet werd aangeboden. Na nog een belletje met de klantenservice werd mij verteld dat de bezorgers/monteurs hierin fout waren en dat ze dit wel hadden moeten doen. Nogmaals zijn de bezorgers langsgeweest met weer hetzelfde verhaal dat ze dit niet doen. Hierdoor heb ik zelf de koelkast met hulp gedemonteerd en geinstalleerd. Verder heb ik na 2 weken na dato nog steeds niet het geld terug gekregen voor de installatiekosten, ook hiervoor heb ik al gebeld. Overall is mijn vertrouwen in coolblue weg
De allerbeste service . Zeer correcte bezorger. Altijd tevreden waardoor je weer koopt bij cool blue. Dus geslaagd concept 👍🏼
Snelle service . Breed assortiment. Vriendelijke medewerkers.
Te geleerd voor andere mensen hele hoop dingen op site zijn niet leverbaar
Alles is oke. Zending geleverd in een snel tempo
Snel geleverd en goed geregeld met product dat binnen de garantietijd het niet meer deed.
Goeie service! Ze doen wat ze zeggen! Ben je niet tevreden helpen ze je ook zo goed mogelijk!
Goede service. klantvriendelijk, aardig. Op tijd. Servicegericht. Aardige en hulpvaardige, deskundige bezorgers.
Top top top
Alles precies zoals gedacht / gehoopt. En een beetje meer. Dat is klantgerichtheid met een griffel. Bedankt!
Snel geleverd en goede service
Wordt netjes en vlot geregeld.
Goede service nette bezorgers/installateurs netjes op aangegeven tijd!
Snel vriendelijk en goede kwaliteit
Smart Tv kopen Op de site van Coolbleu staan video filmpjes met uitleg over de verschillende soorten tv's zo kon ik een goede keuze maken welke tv het beste bij mij past. De bezorging van mijn smart Tv was super snel! Ik heb vrijdagmiddag een smart Tv besteld bij Coolbleu en de volgende ochtend was hij al in huis. De ondersteuning voor het installeren van de Tv en soundbar was ook super Ik kreeg mail van CoolBleu hoe ik mijn Tv en soundbar stapgewijs moet installeren de uitleg was super duidelijk. Je kan ook iemand laten komen om de tv te installeren maar met het stappen plan die ik van Coolbleu kreeg via de mail was het makkelijk zelf te doen. Nu heerlijk genieten van mijn nieuwe tv met soundbar🤗
Producten zijn goed te vergelijken en je krijgt goed advies
Alleen maar goed; én met humor.
Top ervaring! Vooral de wachttherapie was handig 😂
Netjes op tijd geleverd
Goede prijs en snel geleverd!
Goede prijs en snelle levering!
Snelle levering en prettige persoon die het pakketje kwam afleveren. En vooraf een tijdsinschatting met een sms. Goed geregeld!
Snelle levering, goede service.
Snel en betrouwbaar
Er is veel info te vinden over ieder product op de website. Ook fijn dat je extra garantie/bescherming bij kunt kopen. Het hele bestelproces is erg duidelijk. Ik werd een aantal jaar geleden ook goed geholpen in de winkel.
Snelle levering en prima service