Er zijn 29.556 reviews geschreven op Ervaringen.
Ervaringen Reviews Betrouwbaarheid

Het bestellen ging gemakkelijk, duidelijke e- mails en het bezorger ging goed, netjes bericht gehad dat ze er aan kwamen en onze oude apparaat weer meegenomen.

Top service, niks op aan te merken!

Een telefoontje van de coolblue bezorger met de mededeling waar hij het pakketje had neergezet. Dat gebeurt toch haast niet meer. Petje af!

Zeer uitgebreid aanbod, mijn bestelling was 5 euro goedkoper als bij de concurrent. Snelle en goede bezorging

Snelle levering, goede communicatie

Snelle levering en prima updates over het tijdstip van leveren (op de uur nauwkeurig)

Prima Winkel deskundige verkopers. Prettig systeem met koppeling aan verkopers.!

Correcte en snelle levering. Zeer tevreden met de gekochte koffieautomaat, goede prijs kwaliteit verhouding. Coolblue is altijd de eerste aanbieder die ik bezoek, altijd erg tevreden.

Goede service en snelle levering

Snelle bezorging,goed verpakte producten en goede klanten service

Goede informatie, snelle levering

Ik geef een 8 dan blijft er altijd ruimte voor verbetering

Snelle en goede producten/service

‘s avonds besteld de volgende Bevrijdingsdag al geleverd door een zeer vriendelijke, nette medewerker op het genoemde tijdsvlak van een uur.

Goede service en snel thuis bezorgd. Tussentijds wordt je geïnformeerd waar het pakketje zich bevindt en wanneer je het kan verwachten. Bij Coolblue geldt echt nog vandaag besteld is morgen in huis! Duidelijke instructies bij de geleverde artikelen.

Super afgehandelt snel een televisie kopen

Snelle levering en prima afhandeling bij defecten.

Veel producten, goed geprijsd, en deskundige mensen, snel geleverd.

Plaatjes zijn duidelijk, goede vergelijkingen van de producten goede mails over mijn bestelling, wanneer het geleverd word. Alles is duidelijk, en helder

Hele fijne service en super makkelijk!

Top service! Snel en naar tevredenheid geholpen

Ik ben snel geholpen en het product is snel gestuurd

Keurige koffiemachine voor een lage prijs vanwege de verpakking

Een Bastard lLarge solo kamado besteld. Scherpe prijs Snelle bezorging Bezorgers sympathiek vrolijk en behulpzaam. Zo weer doen!

Keurig op tijd krijg ik precies wat ik besteld heb. Milieuvriendelijke kartonnen verpakking, in de mail handige tips voor het in gebruik nemen: petje af!

Snelle levering. Bezorger wacht tot ik de deur open. Zet het pakket netjes binnen. Met een glimlach.

Ik heb een bestelling opgehaald in de prachtige winkel in Groningen. Vriendelijk ontvangst(!) ja, ontvangst. Er stond een vriendelijke dame bij de ingang die me uitstekend op weg heeft geholpen. Na het invoeren van mijn bestelnummer werden we maar het afhaalpunt in de winkel verwezen. De vriendelijkheid aldaar was van hetzelfde niveau als bij de ingang. Iemand die achter de balie vandaan komt en eerst een leuk gesprek aanknoopt. Dus niet alleen maar een pakketje uit het magazijn haalt en in je handen duwt. Tijdens het ophalen van mijn pakket nam een collega het gesprek vloeiend over. Wat een ervaring en verademing ten opzichte van andere winkels. Ik ben echt overtuigd dat hier de kracht van Coolblue ligt. Je hoeft niet de goedkoopste te zijn. Met ervaringen als deze weet ik wel waar ik mijn spullen koop!

Snel, vriendelijk en overzichtelijke site!

Goede en snelle service

Top ervaring, bestelling online makkie, bezorging TOP!