Snel en makkelijk te bestellen, aflevertraject is duidelijk met tijdschema en mailverkeer. Ook een reden om bij Coolbleu te bestellen.
23.56 nog iets besteld. Keurig volgende dag bezorgd. Toch fijn.
Snelle levering en klopt altijd.
Snelle levering. Duidelijke beschrijving op de website.
Heldere uitleg over product, goede vergelijkingsmogelijkheden en snelle levering.
Netjes geïnformeerd en snel geleverd.
Op de site staat dat jullie het komen brengen en het oude apparaat mee terugnemen; dit is onjuist, Post Nl kwam de magnetron brengen en nam de oude niet mee. nu staat dat zware kreng in mijn woonkamer en moet ik hulp inroepen om hem buiten te krijgen, bedankt voor de slechte service
De bestelling en verloop ervan ging prima.
Korte levertijd. De volgende dag product ontvangen. Product voldoet aan de verwachtingen. Kortom, tevreden!
Zeer snel geleverd (de volgende dag 10 uur) en scherp geprijst.
Soms niet de meest goedkope producten maar altijd top service. De manier waarop jullie webshops beheren is top!
Bij Coolblue is het browsen zo gemakkelijk en de producten aanbevolen door Coolblue zijn vaak ook diegene die ik wilde, dus een goeie aanbeveling :) De prijzen zijn concurrerend en verzending is altijd supersnel. Ook perfect verpakt! Coolblue is mijn to go winkel voor alle elektronica.
Super snelle levering en je wordt perfect op de hoogte gehouden van de voortgang van levering. De last mile werd gedaan door een bakfiets, scheelt weer een vrachtauto in de wijk.
De bestelde Sony tv, soundbar, subwoofer, Blu-Ray apparatuur werd keurig op tijd geleverd door een alleraardigste medewerker van Coolblue. Ik ben erg tevreden over de communicatie die Coolblue voert. Een avond van tevoren ontvang je een mail met de bezorgdatum en tijdsblok van 6 uur. In de nacht ontvang je een mail met een tijdsblok van 4 uur. De vervolgmail geeft de 1 uur tijd aan. Een half uur voor de bezorgtijd ontvang je een sms. Een 0:15 minuten voor de bezorgtijd word je gebeld.
Snel besteld, eerlijke prijzen, goede uitleg product. Super snel geleverd!
Snelle service, uitstekende kwaliteit
Goed geholpen snelle bezorging
Zaterdag besteld en zondagmiddag al geleverd, top.
Duidelijke informatie en snelle bezorging van de aankoop
Snelle verzending en goed verpakt
Je kunt snel en efficiënt producten met elkaar vergelijken en CoolBlue heeft al een soort "voorselectie" gemaakt.
Snelle levering. Duidelijke overzicht en omschrijving van de producten. Ruime aanbod van verschillende artikelen. Met retouneren van producten wordt niet moeilijk gedaan. Ook zakelijk bestellen gaat makkelijk.
Prettige ontvangst toen ik een besteld product kwam ophalen. Bij de ingang werd je naam gevraagd en werd ik in een wachtrij geplaatst. Via een display was helder welke plaats ik had en het wachten duurde maar kort. Ook weer fijn geholpen bij de ophaalbalie. Al met al binnen 3 uren van bestelling tot thuis het product in gebruik nemen. Dat was bij de concurrent heel anders (daar heb ik m'n bestelling na een week geannuleerd).
Snelle service en levering, makkelijk en duidelijk om online te bestellen.
Wat een goede levering: een mail en sms over het tijdvak en precieze tijd👍🏽👍🏽 Ga zo door!
Coolblue, een prettige zaak, waar service nog hoog in het vaandel staat. Veel keus, overzichtelijk en zeer snelle levering! TOP ZAAK
Helemaal blij met mijn nieuwe Sony oordopjes. Duidelijke communicatie en snelle levering, helemaal top.
Ben erg blij met mijn oven. Had een kleine oven maar nu een grotere. Doet het goed en prima bezorgt door postnl. Heb al veel dingen besteld en altijd was het prima. Zal er zeker als ik weer wat nodig heb een bestelling doen bij Cool Bleu
Snelle levering. Savonds besteld, de volgende ochtend de fietskoerier op de stoep. Top!
Levering op tijd, prima geruisloos vriezertje maar levering tot aan de voordeur! Voor plaatsing in het keukenkastje worden extra kosten berekend en dat is niet terug te vinden op de website. Jammer hoor! Had hier graag iets meer over gelezen. Verder prima!