Deze pagina is samengesteld na analyse van 57.258 recente reviews uit 4 bronnen.

Alles was perfect

Goede service en ook snel bezorgd in een dag Geen bezorg kosten

Product goed. Afgeleverd door Post NL bij de deur. Bezorger was al weg. Superslechte afhandeling. Jammer

Ten eerste was wat ik wou hebben stukken goedkoper dan bij andere bedrijven. Dit onderdeel was even niet op voorraad maar ik kreeg netjes een email toen het weer op voorraad was. Ik had laat in de middag besteld en het was er de volgende ochtend al. Hier een super tevreden klant!

Levering zou volgende dag zijn, ben nu 3 dagen verder, en weet nog steeds niet wanneer mijn bestelling komt. Ik weet het ligt niet bij coolblue maar bij postnl, maar wordt totaal niet op de hoogte gehouden wat de status is. Vertraging is begrijpelijk, maar ik wil wel weten hoe en wat. Heb nu 5x levering bevestiging gekregen en elke x na de leveringstijd een sorry bericht bij track en trace niet eens een mail. Ben er even klaar mee. Vervelende is dat ik als klant postnl niet kan aanspreken, maar coolblue die moet doen, dus verwacht ik ook dat jullie dit gaan doen.

Ik zocht een inductie plaat van 60 cm breed, jullie betere keus was een kookplaat van 90 cm breed. Die past natuurlijk nooit… Doos was zwaar beschadigd afgeleverd, samen met de bezorger de doos geopend, plaat had gelukkig geen schade. Maar vond het bedroefend.

Duidelijke informatie, snelle verzending en een goede en snelle klachtenafhandeling.

Betrouwbaar en snel, goede service

Snelle en correcte levering.

Altijd snel en duidelijk

Ik heb goede ervaring met Coolblue qua levertijden en levering en als er iets fout is is het zo opgelost

Goede service goed geholpen

Super snel Gourmet stel geleverd

Goed en snelle levering

Heel snel geleverd, duidelijke site

Goede website, makkelijk bestellen. Snel en met de bakfiers geleverd! Aanrader.

Snelle levering, goede communicatie, zeer tevreden over afhandeling van bestelling

Prijs normaal en snelle levering.

Goede productservice. Goede merchandising. Goede nazorg zoals return. Van sommige producten minder goede aftersales zoals aangeschafte draadloze AEG stofzuiger waarvan oplaadapter begaf en niet meer geleverd kan worden en 2 aangeschafte Qlima luchtontvochtigers waarvan de filters niet meer door Coolblue geleverd worden maar wel gewoon bij Bol.com. Dit vind ik geen goede service. CB heeft de plicht tot levering van onderdelen en accessoires binnen geruime tijd na aankoop.

Heel makelijk te vinden waar je naar opzoek bent. Gemakelijk online te bestellen en betalen.

De verzending van de Tile tracker zat in een grote doos, zonder enige opvulling. Daardoor rammelde het produkt in de doos, maar het heeft de reis overleeft. Soms worden pakketjes door koeriers gesmeten. Een envelop met noppen aan de binnenkant is een betere optie voor minuscule produkten. Mijn mening van 10 cent.

Altijd snelle bezorging en ontzettend aardige bezorgers

Super snelle levering

Snelle levering van het bestelde artikel

Bijna altijd erg tevreden over aankopen, en in de zeldzame gevallen dat het niet zo is, hele goede ervaringen met afhandeling van klachten.

Duidelijke product omschrijving en verschillen tussen de producten goed in beeld gebracht. Snelle levering

Snel en correct.

Goede kwaliteit en snelle betrouwbare service

Goede prijs en levering aan huis - nam oude apparatuur mee - top

De jongens die kwamen leveren waren mooi op tijd en erg vriendelijk. Ze hebben de koelkast keurig op zijn plaats gezet.