Er zijn 29.561 reviews geschreven op Ervaringen.
Ervaringen Reviews Betrouwbaarheid

Altijd snelle bezorging, goede producten en prima service in de winkel of met retourneren.

Snelle levering en duurzame bezorging

Snel en op tijd levering

Weer een snelle levering en prima service!

Snel en makkelijk opgehaald

Snelle service en bezorging .

Snelle levering, goede prijs.

Goed en eerlijk advies; deskundig en vriendelijk personeel. Mij werd niet het duurste artikel aangeraden, maar er werd een product gekozen dat het beste bij mijn behoeftes paste.

Fijne service met het uitzoeken van een nieuw scherm

Supervriendelijke service in de winkel, en het bestellen-en-ophalen-op-dezelfde-dag werkt goed.

Snel en goed

Snelle service, vriendelijke bezorgers en klantenservice. Er wordt met je meegedacht naar praktische oplossingen, zeer fijn!

Snelle levering, ook milieuvriendelijke opties worden weergeven.

Super snelle levering.

Ik had SanDisk MicroSDXC Extreme 512GB 190mb/s bij CoolBlue gekocht voor 99,- Bij Amazon kost SanDisk MicroSDXC Extreme 512GB 190mb/s €52,00 Dus ik heb wel twee keer zoveel betaald. Daarom geef ik 2 cijfers minder. En Rest prijzen kloppen het wel.

Snelle levering, zeer goede service.

Nadat ik het toestel gekocht heb,heb ik een afspraak gemaakt met de vestiging utrecht om de inhoud van mijn oude telefoon over te zetten naar mijn niuwe telefoon. En dat ia allemaal prima verlopen. Hulde aan Coolblue

Vriendelijk personeel en vlotte service dus ik glimlach :)

Ik ben erg blij met coolblue en de levering die echt ook de volgende dag was!

Een acer gekregen ipv eeen nespresso apparaat

Duidelijke website met gedetailleerde informatie. Ook het betalen (met creditcard) verloopt soepel. En de muis werkt prima!

Snelle levering, keuri de bezorger komt.g op tijd. duidelijkheid over wanneer

Snelle correcte levering. En overzichtelijke site waarbij er ook vergeleken kan worden.

Snelle levering, daar ben ik blij mee 👍

Koop al jaar en dag bij jullie Altijd perfect Ben nu verhuist naar Leeuwarden Proef op de som Juist weer top

Altijd snel en goed geregeld. Toppie!

Prima prijs, prima bezorging, nette chauffeur.

Snelle levering, goede communicatie van de aardige medewerkers die mijn tv kwamen breng.

Zeer snelle levertijd zoals beloofd: voor 23.59 uur besteld, de volgende dag in huis.

Duidelijke webwinkel, snelle bezorging