Deze pagina is samengesteld na analyse van 57.258 recente reviews uit 4 bronnen.

Snelle levering zonder gedoe!

Perfecte service, vriendelijke bezorgers met zorg voor het product. Alles zoals afgesproken

Fijne snelle leveringen en goede kwaliteit van de producten. ook de informatie over een bepaalde keuze vind ik fijn om te lezen.

Via fijne website met veel uitleg, snel kunnen bestellen en afhalen in de nieuwe winkel in Rotterdam Alexandrium. Winkelen 2.0

Ik had helaas een probleem met een pakketje, deze was kwijt geraakt kan gebeuren we zijn toch nog maar mensen maar 1 fijn belletje met de klanten service en het was geregeld Top service

Fijne webshop en goede service

Alles in orde

Doet wat het belooft

Goede service, handig dat veel apparaten een keuzehulp hebben.

Prima levering en zoals afgesproken

Postnl afhaal automaat werkt niet. Ik krijg bij PostNL geen hulp en van de klantenservice van Coolblue krijg ik het bericht dat ze niets kunnen doen. Ze willen zelfs geen onderzoek bij PostNL starten. Ook geen compensatie voorgesteld. Het ligt bij postnl maar coolblue adverteert met vandaag besteld morgen in huis en daarmee neem je ook verantwoordelijkheid voor de bezorging door een derde partij.

Snelle en correcte bezorging.

Goeie manier van bestellen, snelle service!

Zeer goede klantenservice en een mooie prijs voor diverse producten

Mooie korting, product kwam goed aan en de levering was precies zo snel als gepland.

Coolblue was nog nooit zo snel en groen (vanwege het fietsend bezorgen)

Van bestellen naar ophalen duurde nog geen uur. Alles zeer vlot. ik hoefde dit keer geen uitleg over het product, maar alsnog vriendelijk geholpen en ter woord gestaan.

Was top, de bezorger belde mij netjes en was erg vriendelijk. Niks op aan te merken

Netjes geleverd super blij mee

Goede service en vriendelijkheid bezorgers

Bestellen geen probleem, begrijp alleen niet dat jullie het product niet in een over verpakking doen, stofzuiger geleverd door Post.nl als je zag hoe de doos van de Miele stofzuiger er uit zag echt drama, als je in een winkel zo’n doos zou ontvangen dan zou ik zeggen die hoef ik niet, bij het bestellen van deze Miele staat dat het oude product meegenomen wordt, niet dus ook omdat het niet zelf door Coolblue bezorgd wordt begrijp het wel maar dan klopt de informatie gewoon niet en de vraag zou je voor de 2 keer zo iets bestellen dat door post.nl geleverd wordt denk het niet, terwijl eerdere bestellingen die ik heb gedaan ook door Coolblue zelf bezorgd dat was gewoon goed

Super snelle levering! iets kapot, word goed geholpen en probleem word met erg veel sympathie en behulpzaamheid opgelost. Net weer wat besteld volgende dag gelijk in huis, netjes ingepakt en duidelijke track en trace, meer dan tevreden!

Ruime keus, goede productbeschrijving en prima bestel- en bezorgingsproces

Snel en correct

Eenvoudig besteld, geleverd conform afspraak

Ik ben goed behandel en goede uitleg

Laptop besteld, perfect verpakt en op de afgesproken tijd geleverd. Niet alleen bij Coolblue een glimlach, bij mij ook hoor!

Fijne website, goede prijs en beste levertijd!

Hele fijne bezorgers die ook echt de tijd namen voor de installatie

Goed werkende app, bezorging binnen een dag, vriendelijke bezorging en oude apparaat meegenomen. Alles in orde dus!