Snelle bezorging en goede service. Zondag in de namiddag besteld en maandag ochtend al binnen. Top!
Snap en accuraat
Snel en netjes geleverd
Zondag besteld de volgende dag in huis ;-)
Vaak besteld, veel geleverd gekregen. En altijd goed en op tijd. Nog nooit een blauwtje gelopen :-)
Zowel de manier van het presenteren van jullie service en de informele en aardige toon die jullie hebben naar klanten als de verschillende mogelijkheden voor het vergelijken en het bekijken van jullie beoordelingen van artikelen, maakt dat ik het erg prettig vind om bij jullie mijn producten aan te schaffen.
Snelle levering en precies wat ik besteld had. Goede prijs en service.
Snelle levering, helemaal top! 👍
Prettig geholpen, kennis van zaken
Snel en goed
Een optische drive besteld en afhalen in de winkel. Werd vorstelijk ontvangen. Kreeg het gevoel alsof ik een auto kwam kopen. Bij binnenkomst meteen opgevangen, nummertje ingetoetst en de medewerker achter ging al aan de slag. Halverwege de winkel werd ik meteen netjes geroepen voor de papierwinkel (uiteraard zonder papier want dat kan in 2023). Terwijl ik eventjes moest wachten een kopje koffie aangeboden gekregen, die ook prima smaakte. Alles ging wel snel dus de bestelling was er voordat de koffie nog maar half op was. Dus die op mijn gemak opgedronken terwijl ik samen met mijn dochter naar de tv’s heb gekeken. Top onthaal en service dus.
Super goed geholpen vriendelijke medewerker
Eén minpuntje. 4 artikelen besteld (klein formaat). Worden tegelijkertijd geleverd in twee doosjes. Terwijl er ruimte genoeg was in één doosje. Milieutechnisch niet handig. Zal ongetwijfeld een plausibele reden voor zijn, maar toch. Overige afhandeling correct en zorgvuldig.
Super snelle service
Supersnelle levering, super assortiment, betrouwbare service!
Gaat altijd volgens afspraak en zelfs op zondag bezorgd zonder extra kosten!
Zeer snelle en goede service. Goede informatievoorziening.
Pakket was zeer snel geleverd en kwaliteit en prijs van het product is perfect
Goeie service. Netjes een mail gekregen met een tijdsblok en 15 min voor levering een sms dat men onderweg was. Super netjes.
Eerlijke webwinkel, groot aanbod, complete omschrijving product, zodat je altijd de beste keus maakt.
Altijd goed geregeld al vanaf de Oudedijk
Minecraft voor de Nintendo besteld, Coolblue was de goedkoopste en werd de volgende dag al geleverd.
Fijne website met handige keuzehulp. Na de bestelling werd de televisie de volgende dag bezorgd. Prima informatie over het tijdstip van bezorging.
Vlotte levering en service bij het maken van de keuze
Had extra betaalt voor levering na 12.00, krijg ik mail dat ze om uur of 10.00 komen. Moest in de avond om 23.00 nog bellen, wat gelukkig kon. Men heeft het gelukkig nog kunnen veranderd, maar had daarvoor wel 10 minuten in de wacht gezeten.
Prima informatie en service. Een fijne nieuwe oplader voor mijn iphone als resultaat
Snelle levering en goede info w.b.t bezorgtijd
Makkelijk te bestellen en vlotte levering. Alleen de mail met installatieadviezen voor de te volgen stappen bevat geen goede koppeling.
Geen kleine letters, duidelijk, en komen afapraken na. Betrouwbare winkel.
Het is makkelijk om te bestellen, af te rekenen en de bezorging is super snel, milieuvriendelijk en vriendelijke bezorger.