Er zijn 29.562 reviews geschreven op Ervaringen.
Ervaringen Reviews Betrouwbaarheid

Snel, zeer klantvriendelijk en foutloos.

Snelle levering en goede artikelen. Erg blij mee.

Bijna altijd (1x geneuzel met iets besteld, maar niet meer leverbaar was, dus wachten op iets dat maar niet komt!) correcte verzending en betaling

Snelle levering! Fijne site om aankopen te doen

Super snel en leuk om wachttherapie toe te passen. Zou bij veel bedrijven er niet doorkomen

Prima service van de mannen

Ik heb een stofzuiger gekocht. Ik kreeg via de website goede informatie. Het was een leuke prijs en er werd snel geleverd. Ook vind ik de manier waarop er gecommuniceerd wordt grappig.

Mijn aankoop is naar wens en werd snel bezorgd.

Altijd snel, duidelijk en prettig

Correct , vriendelijk, prettig om contact mee te hebben. Hoge gunfactor!

Getracht een laptop te kopen. Aankoopbedrag werd wel afgeschreven, laptop niet geleverd. Overigens werd het bedrag wel supersnel teruggeboekt. Bij latere gelegenheden bleken nogmaals geadverteerde laptops niet geleverd te kunnen worden

Niet volgende dag geleverd maar wel zeer goede vergoeding gekregen.

Lastig om op de site een klantenservice telefoonnummer te vinden. Productinfo online is wel erg duidelijk , ook de Coolblue's keuze vermelding vind ik nuttig.

Snel en goed

Ik koop mijn ereaders altijd bij jullie vanwege de goede service, ik heb er 4, beetje gek maar ja, lezen is belangrijk voor mij, jullie zijn gewoon goed en snel.

Aantal problemen gehad met een apparaat en dit is keurig zonder problemen opgelost een tevreden klant!

Snelle levering en goede prijs

Al meerdere keren wat besteld altijd op tijd. Of als het niet diect geleverd kan worden wordt het goed gecommuniceerd. Ga zo door👍

Snel geleverd.bezorgservice zeer goed!

Goede en snelle levering, Zelfs nog eerder dan aangegeven!

Bestelling gedaan van een laptop. De volgende dag was die al binnen. Netjes volgens de planning.

Top service en bezorging!

Heel goed, goed verpakt en snel geleverd.

Het is altijd knap hoe CB zich kan onderscheiden. Ergens werkt het voor mij dat CB overkomt als toffe vlotte en moderne webwinkel. De acties zijn vaak grappig en uniek bedacht! Ook het tweede kans deel vind ik tof!

De volgende dag had ik mijn bestelde product al binnen.wow! En watvoor een product.een betaalbare Kenwood DAB-radio. Wat een geluid, mogelijkheden heeft dat ding.niet te filmen.

Coolblue is een fijne en duidelijke webwinkel.

Altijd uitstekende ervaring met CoolBlue. Lekker snel en goede service!

Zeer snelle levering. Maandag besteld en dinsdag in huis. Top.

Groot assortiment. Diverse betaalmogelijkheden, waaronder ook " overmaken". Snelle levering.

De bezorgers waren vriendelijk. En een hele snelle levering