Snel, positief en klantgericht Concept van coolblue en de aanpak vinden wij heel leuk.
Altijd netjes optijd en alles met een glimlach!
Goede service, snelle levering
Kwalitatief goede ‘spullen’. Enorme keuze Goede prijskwaliteit verhouding Snelle bezorging Leuke bezorgers (op de fiets!)
Goede website en goede beschrijving
Hele fijne service
Mooie aanbieding en supersnelle levering.
Snelle service en goede producten
Top super beste
Snel, betrouwbaar, goede service.
Snelle levering! In de avond besteld, de dag erna in huis.
Printer is op tijd geleverd, makkelijk te installeren. En na even goed lezen ook wifi aangesloten, dus makkelijk vanaf telefoon printen indien nodig.
Bestellennging makkelijk en de levering ging volgens planning. Ik werd 10 min van te voren gebeld dat de bezorger er aan kwam.
Makkelijk besteld, super snel in huis
Super goed geregeld.
Super service en advies
Prima wandel karretje, helaas kwam het kapot aan, de omdoos was ook al stuk (kan Coolblue niets aan doen natuurlijk) Product kan alleen in zijn geheel retour en er kon niet 1 wielreflector opgestuurd, boor ons geen keuze omdat mijn schoonmoeder a la minute het karretje nodig heeft (ivm ingreep ziekenhuis)
Snel bezorgd en in goede staat ontvangen
Goede informatie richting de klant over aankoop, levering en gebruik.
Bij Coolblue stopt het niet na de aankoop. Ook als er was misgaat doet Coolblue zijn uiterste beste om het op te lossen. Dat heb ik de afgelopen dagen op extreme wijze kunnen ervaren. Het vertrouwen in de nazorg is belangrijker dan de laagste aankoopprijs. Hoewel Coolblue daar ook erg goed scoort.
Volgens afspraak geleverd en het bestelde product ontvangen, meer wil je niet van een leverancier
Bereidheid van de medewerker om mij als klant advies te geven. De vriendelijkheid van de medewerker.
Prettig om te winkelen, wij konden kiezen uit een breed assortiment koffiemachines. Het door ons 2 x betaalde bedrag werd na contact keurig teruggestort en staat al weer op de rekening!
Mijn zoontje kocht een tablet, maar wilde de tablet de volgende dag toch ruilen voor een andere tablet. Hij had alles er al op geïnstalleerd en toch mocht hij de tablet ruilen en de medewerker hielp hem zelfs alles te resetten. Heel vriendelijk personeel en erg helpend. Kortom: de service is heel goed! Ben blij dat we de tablet hier hebben gekocht ipv elders. Service is toch echt heel erg van belang.
Snelle levering. Duidelijk instructie filmpjes
Snel bezorgd en op de afgesproken tijd
Superr service en snel!
Super, afspraak nagekomen, zelfs eerder dan gepland, netjes gebeld of het wel uitkwam.
Goede informatie te verkrijgen over producten die je wil aanschaffen, goede informatie over de levering, nazorg gewoon te vertrouwen. En is er wat is er geen gezeur over … nee gewoon er wordt geluisterd en naar een oplossing gezocht waarbij je als klant met een tevreden gevoel met glimlach verder kan.
Ik bestel regelmatig mij Coolblue. Op vragen wordt heel snel gereageerd en ook is de humor die Coolblue gebruikt geweldig. Ga zo door!