Snelle levering, goede producten en fijne service.
Goed bedrijf & super snelle levering op zondag! Echt top.
Goede service, zeer vriendelijk personeel
Op tijd geleverd product is top
Snelle levevering en de service van de chauffeur
Bestellen gaat simpel. Reviews helpen altijd goed bij het kiezen. Levertijd is perfect
Duidelijk vergelijking mogelijk tussen vele modellen Samsung. Snelle levering en compleet overzicht bestelling.
Service, bereikbaarheid en de app. Allemaal top!
Snel gevonden wat ik zocht, snel besteld, snel bezorgd. Super.
Prima service , product snel leverbaar, ophalen verliep vlekkeloos.
Gewoon snelle levering! Correcte bezorgers.
Ik ben altijd goed geholpen in de winkel en via de site ook alles is duidelijk
Best goed gegaan
Top service en snelle verzending!
Goede service en snelle bezorging. Tevens groot assortiment en fijne uitleg!
Prima levering. Net bedrijf.
Snel in huis, goede prijs, milieubewuste manier van bezorgen! Tevreden, over de mixer zelf kan ik nog weinig zeggen.
Houdt zich goet aan de afspraak met nete bezorgers goede verpakking
Goede prijs, snel geleverd
Prima voorlichting en afhandeling
Duidelijke internetpagina en een hele snelle levering 👍
Eenvoudig besteld en snel besteld!
Vlotte service. Goede communicatie. Prima prijzen. Op tijd.
Goede prijs en super snelle gratis levering
Super! Snelle levering, goed bezorgd
Top apparaat. Snel geleverd.
Top bezorger. Lekker snel juiste hulp goeie communicatie
Coolblue biedt een mooi assortiment aan van alles wat met thuis- en zakelijk gebruik van elektronica te maken heeft. Voor mij altijd de 1e stap als ik op zoek ben naar computerapparatuur. Tot nu toe altijd conform afspraak kunnen handelen. Prima selectiemogelijkheden en snel geïnformeerd indien iets niet op voorraad is. Betrouwbare partner!
Het maken van een keuze voor het product wat je zoekt, wordt erg makkelijk gemaakt door de goed uitgewerkte zoekfunctie. Daarnaast is de snelle levering en het kunnen kiezen van tweede kans producten een pluspunt.
Naast een uitgebreid assortiment blinkt Coolblue uit in het bezorgen. Goede informatieverstrekking, op tijd en supervriendelijke en behulpzame bezorgers.