Duidelijke webshop met duidelijke taal. Levering op zondag was zelfs mogelijk!
N maart 2022 een abonnement afgesloten voor een droger en een wasmachine. Toch niet helemaal tevreden over de apparatuur en in overleg met klantenservice van coolblue op 7 maart 2024 besloten om dit abonnement te stoppen en een nieuw abonnement af te sluiten. Vandaag zou de levering en ophalen plaatsvinden. Nou ophalen hebben ze gedaan, maar ze hadden geen levering bij. Bezorgers hebben netjes contact opgenomen met hun bedrijf en levering zou later plaatsvinden. Ik moest zelf even bellen voor een afspraak. Klantenservice gebeld en bezorging zou aanstaande zaterdag plaatsvinden. Dit werd ook netjes via mail bevestigd. Een half uur later mail gekregen. Uw bestelling is geannuleerd. Weer contact met klantenservice. Ja mevrouw dat klopt u komt niet door de check heen, en ik mag u niet zeggen waarom niet. u kunt geen abonnement afsluiten. Met andere woorden Ik heb nu niks, want andere apparatuur is al meegenomen. en ik moet nu maar zien hoe ik dit oplos.zeer slechte service.
S avonds besteld volgende dag in huis. Aardige bezorgen en top product afgeleverd.
Goed product en snelle levering
Dat mijn live pro 2 oortjes heel snel geleverd zijn
Zeer klantvriendelijk personeel. Je wordt prima op de hoogte gehouden van de voortgang van de bestelling.
Snelle levering en goede service en contact
Snelle en correcte levering
Super fijne en snelle service, met een ontzettend vriendelijke bezorger.
Heeft diverse vestigingen
Bezorgd volgens afspraak. Duidelijke uitleg over wasmachine en de maand bedenktijd. Prettig gesprek.
Snelle en correcte levering zoals beloofd door Coolblru
Wilde snel mijn product hebben en jullie waren de enige en de snelste! Heel blij
Alles keurig op tijd geleverd. Aansluiten ging prma.
Goed Op tijd Vriendelijk
Ik bestelde s'avonds een verticuteermachine en die werd de andere dag keurig op tijd geleverd en ik werd netjes via de mail op de hoogte gehouden wanneer de bezorgtijd was.
Snelle levering en vriendelijke bezorger!
Service en kwaliteit Zeer goede informatie ontvangen bij het installeren van anti virus programma, super
Super vriendelijk en top service
Soms iets duurder, maar je krijgt wel altijd Super service
De service is heel goed. Je weet gewoon dat wat je krijgt goed is en mocht er per ongeluk toch iets niet goed zijn dan helpt Coolblue.
Gewoon goed! Prima service, snelle levering. TOP!
Fijne website, breed assortiment. In dit specifieke geval minder tevreden over het 'tweede kans'-artikel, dat ik besteld heb 'als nieuw', terwijl er bij levering toch wel lichte gebruikssporen zichtbaar zijn op de bovenkant en zijkant van de Venta LW73 airwasher.
Goed kwaliteit,snel bezorgd!
Snelle levering. Product zoals omschreven op de website.
Via reservering goede ervaring en bij ophalen vriendelijk geholpen en te woord gestaan en na aflevering goede service via aanvullende informatie via E mail of het geleverde product
Goeie snelle en nette levering.
Snelle levering, super service en leuke grapjes hier en daar! Top bedrijf, ik ga hier zeker weer bestellen :)
Goede afhandeling! Afhalen van pakketjes bij Post service punt is handig, wanneer het jou uitkomt!
Lekker snel geleverd!