Deze pagina is samengesteld na analyse van 57.269 recente reviews uit 4 bronnen.

Altijd top service, zowel in de winkels als online!

Prima alle afspraken nagekomen. Goed geholpen in de winkel. Top!

Via de site van Coolblue heb ik een tweedekans product aangeschaft. Bij de beschrijvingen heeft Coolblue heel duidelijk vermeld wat er 'mis' was met het product. Eigenlijk niet zoveel in mijn optiek. Dus tweedekans product besteld en inderdaad, prima product! Gevoelsmatig een beetje tegen verspilling meegeholpen en blij dat Coolblue dit soort tweedekans opties heeft. Kortom.ik ben dik tevreden!

Mijn wasmachine ging stuk, dus 's avonds gelijk een nieuwe besteld en de volgende dag keurig bezorgd, door vriendelijke bezorgers!

Percect! Betrouwbaar! Handig! 👍

Snel geleverd als beloofd top ervaring

Aankoop correct en snel verlopen!

Volgens afspraak de wasmachine keurig geleverd en aangesloten

Makkelijke bestelling, héél vlot geleverd. Chapeau ‼️

Snelle levering, goed informatie op de site. Genoeg updates over de status van de zending. Ook klantenservice is indien nodig, zeer goed.

Snel, vriendelijk en betrouwbaar

Snel simpel en een goede prijs

Snelle en keurige levering van nieuwe wasnachine.

Snelle service! Goede betaalmogelijkheden.

Top, zeggen wat ze doen. Bestellen, leveren zoals het hoort. Bij MM duurt dit een week en hebben ze, ondanks dat het zogenaamd op voorraad hebben.

Professioneel personeel, groot aanbod.

Verliep soepel en een goede prijs

Altijd te vreden en hele goeie service!

Zeer goede service en zeer vriendelijke bezorgers die ook alles netjes hebben geïnstalleerd een dikke 10 voor hun vriendelijkheid

Prima en snelle bezorging door de fietskoerier, die me ook nog een fijne dag wenste.

Goede producten goede prijzen goede leveringstijd

Goede communicatie, snel en duidelijk. Bezorgtijden precies. Bijna té veel mailtjes!

Netjes verpakt en hele snelle levering

Eenvoudig te bestellen, snel geleverd, goed geïnformeerd over het tijdstip van levering, keurige aflevering

Bij de gekochte Kodak camera zat geen gebruikershandleiding in de Nederlandse taal. Erg lastig en deprimerend. We wachten nu maar op bezoek van kinderen of kleinkinderen om het in gebruik te kunnen nemen.

Constante kwaliteit. snelle en correcte levering

Snell verzending met de fiets. Vrolijke bezorger.

Snelle duidelijke bezorging, overzichtelijke site met veel keuze, goeie adviezen, tweedehands opties enz.

Instructie coboreader volledig onvoldoende

Online besteld, ophalen, klaar. Factuur per mail. Prima geregeld.