Er zijn 29.570 reviews geschreven op Ervaringen.
Ervaringen Reviews Betrouwbaarheid

Goede service. Snel. Fijne bezorging ook op zondag.

Snel, efficiënt en vriendelijk geholpen, zo zie ik het graag

Snel, correct en eerlijke prijs.

Goed verpakt, snel geleverd en bij elke stap correct geïnformeerd

Snelle adequate levering van goede produkten

Altijd hele heldere communicatie, vriendelijk personeel, en alle top producten die je maar kunt bedenken!

Producten zijn snel binnen, goede service. altijd prima

Heel moeilijk telefonisch bereikbaar en na lange wachttijd zou er een monteur komen voor ik de tv opstuurde , maar kreeg een alleen een mail voor verzending. Jullie zijn dus voor consumptie en verkopen i.p.v. repareren. Was niet goed voor een glimlach bij mij!

Uitgebrijde sortering Zeer tevreden,snelle levering. Prima.

Uitstekende website met volledige informatie en duidelijk te nemen stappen bij het bestellen. Prima service ook.

Makkelijk telefonisch te bereiken en goede uitleg en aanbeveling.

Alles ging heel snel, makkelijke bestelling in het systeem en de volgende dag geleverd

Beneden in de winkel online bestellen en boven afhalen zonder wachttijd. Dan heb je de zaken logistiek goed voor elkaar.

Goede site en service, snelle levering

Uitstekend geholpen, goede service en vriendelijk personeel.

Goed en snel geholpen. Er wordt naar je geluisterd en als je iets niet snapt wordt het geduldig uitgelegd.

Snelle levering, goede informatie en leuke mails.

Bezorging top. We werden meerdere malen keurig op de hoogte gehouden hoe laat ze zouden bezorgen.

Top bedrijf zeer aanbevolen

Snel geleverd, voor een goede prijs

Cool Blue blijkt achteraf als enige leverancier 30 euro meer te vragen voor de aangeschafte koelvriescombinatie! Zelfs de fabrikant geeft aan dat de prijs 649 euro is ipv de betaalde 679 euro, terwijl ze Cool Blue als eerste vermelden met een link naar jullie website.

Hallo, Ik heb intresse in de earbuds van Sony. Naar Eindhoven gereden naar de Coolbleu. Ik kom binnen,wordt mij vriendelijk gevraagd waar ik naar op zoek ben. Of ik wat uitleg zou kunnen krijgen over deze earbuds.Toen wordt tegen mij gezegt dat er niet veel op voorraad waren en dat ik beter naar de Media Markt zou kunnen gaan. Dit vind ik heel opmerkelijk. Weer naar huis gegaan toen heb ik deze via internet besteld. Ik persoonlijk vindt dit raar. Wilde mijn verhaal even kwijt. Groetjes Harrie

Alles verlopen als verwacht.

Snelle levering, wel wat een de dure kant

Kwaliteit, vriendelijk, snelle levering en vaak conform markt prijs.

Fijn dat het zo snel geleverd werd en tevreden over de NAS

Prima service en supersnel geleverd top!

Ik ben vriendelijk en goed geholpen in de winkel. Er werd met mij meegedacht bij het maken van een keuze met bijbehorende argumenten. Wat voorop stond was de juiste keuze voor mij en niet het verkopen van het duurste apparaat. De informatie die over het product verstrekt werd was helder net als de uitleg van bepaalde zaken. Ik kom zeker bij Coolblue terug.

Nette service en mega snelle bezorging.

Goede service bij een kapot product! Ik kreeg het volledige bedrag als tegoed terug.