Er zijn 29.570 reviews geschreven op Ervaringen.
Ervaringen Reviews Betrouwbaarheid

Zoals altijd goede service en op tijd geleverd

Makkelijk om bij Coolblue te bestellen. Duidelijke website, komen hun afspraken na en snelle bezorging .

De informatie op de site is goed, het product werd vlot en snel geleverd.

Online bestelling opgehaald in winkel. Heel vriendelijk geholpen bij binnenkomst en doorverwezen naar ophaalbalie. Naam staat al op wachtscherm en hoeft daardoor niet nogmaals je verhaal te doen. Fijne en vriendelijke service en uitleg. Helemaal top

Snel en goed

Snel binnen. Produkt als omschreven

Correcte afhandeling en overzichtelijk per mail aangegeven het bestelde product met factuur en de bezorging. complimenten.

Snel besteld, verzonden en goed verpakt.

Ze doen wat ze beloven!

Jaren geen frituurpan meer gehad maar nu ben ik er blije klant

Keurig gedaan wat ze beloofd hebben

Snelle levering. Als je wil retourneren is het ook prima geregeld.

Prima , niets aan veranderen . Klant vriendelijk en persoonlijke aandacht , heel erg atent

Het product was heel snel weer op voorraad nadat het uitverkocht was, en daarna was de levering razendsnel! Hele vriendelijke bezorgers en alles snel en correct afgehandeld. Helemaal top!

Leuk, spontaan en nog humor ook

Gewoon top service zoals altijd! Wel jammer dat ik een enorme doos binnen krijgen met daarin een doos, en nog de doos van het product.

Super snel, super goed

Goede prijs, service en snelle bezorging. Top.

Makkelijk bestellen, en snel in huis!

Fijne website, duidelijke productspecificaties, snelle bezorgservice.

Goede uitleg. En wij hebben een filmpje van coolblue op YouTube gekeken. Daarna konden wij gemakkelijk onze keuze maken. TopπŸ‘πŸ»

Bezorging op tijd, producten goed verpakt. Fijne website en mocht er iets met het product aan de hand zijn dan wordt ook dat netjes afgehandeld.

Coolblue doet wat ze beloofd

Goede kwaliteit prijs verhouding en snelle levering

Had me bedacht op mn bestelling en kon die makkelijk annuleren en een nieuwe bestelling maken

Super leuk te woord gestaan

Website is makkelijk te doorlopen voor iemand die digibeet is, zoals ik. Bij producten kan je kiezen voor meer of minder informatie. Dat is wel zo handig. Zo kan ik zelf bepalen of de informatie voor mij relevant is. Meestal heb ik de informatie wel nodig:)

Prima, snel geleverd en geen verassingen.

Goed en snel verzonden op zondag

Goed geleverd en afgehandeld! alles voor een glimlach!