Deze pagina is samengesteld na analyse van 57.271 recente reviews uit 4 bronnen.

Goede service en klantvriendelijk

Uitstekende service en afspraken 👍.

Keurig van tevoren gebeld hoe laat ze er zouden zijn.alles netjes aangesloten!

Snelle levering duidelijke info

Fijne webwinkel, veel producten en voorraad, snelle en vriendelijke bezorging (Rayna)

Ze hebben wat ik zoek, makkelijk inloggen en bestellen. Snelle levering met een update van elke stap. Ook is de klanten service de beste die ik ooit ben tegen gekomen.

Lekker snel en super tevreden

Zoals beloofd, laptop dinsdag middag besteld en woensdagochtend in huis.

Alles kom op tijd, daarom ben ik tevreden.

Altijd een prettig bedrijf, snelle levering en goed product. Ik koop het expres op Cool blue en niet BOL.com oid omdat ik meer vertrouwen heb dat als er iets mis is met het product de garantie goed geregeld is. :)

Duidelijke website en duidelijk wanneer je jouw bestelling geleverd krijgt. Je weet waar je aan toe bent en dat geeft vertrouwen

Nergens heb ik een betere service ervaren als bij Coolblue!

Mooie moderne scherp geprijsde leverancier met een geweldige persoonlijk gerichte communicatie, service, distributie en informatievoorziening. Een Coolblue medewerker komt de bestelling nota bene per elektrische fiets persoonlijk afleveren. Ik ben nog nooit teleurgesteld!

Prima keuze en bezorging

Gewoon goede service. Fijn dat er de tweede levering ook even gebeld werd

Snelle reactie via mail over bestelling en bezorging. Vrij nauwkeurig tijdstip van bezorging door attente vrolijke jongen/ man . Nu nog iemand vinden die de rookmelder op kan hangen, hahaha.

Alles kwam snel en compleet

Ik had een 2e kans gekocht waarbij stond dat alleen de doos niet meer als nieuw was Nu blijkt dat het stuur rammelde , dus direkt weer retour gestuurd :(

Altijd snel verzonden. Super klantenservice.

Levert volgens afspraak. Goede prijs.

Makkelijk te bestellen en snelle levering.

Coolblue's shop-ervaring is altijd goed. Redelijk uitgebreid assortiment, duidelijke website.

Twee jaar geleden wasmachine gekocht en nu een wasdroger. Wederom zeer tevreden,, vriendelijk en vakkundig personeel 👍👍

Super goeie service, vooral het SMSje kwartier voor levering is handig. Bezorger op fiets was heel vriendelijk. Toppers!

Zeer goede service met leveringen, duidelijke productinformatie en goede reviews over producten met plus en minpunten

Snel bezorgt Fijne site

Het was effe opstarten en dan was het top

Zeer accuraat en snelle bestelling, Ga zo door. Chapeau en allaaf voor carnaval.

Keurige levering snel en goedverpakt en geleverd op aangegeven tijd

Goed product en snelle levering.