Deze pagina is samengesteld na analyse van 57.275 recente reviews uit 4 bronnen.

Goed werkende website, snelle levering met track en trace. Pakket in goede orde ontvangen!

Snel en goede apparatuur

De service en berzorging is top, alleen was het hoesje van de game beschadigd

Heel snel geleverd, duidelijke communicatie. Kleine doos, geen onnodig papier gebruikt bij verzending.

Product niet leverbaar, wat pas na 4x bellen aan het licht kwam, uiteindelijk een veel duurdere versie moeten aanschaffen. toch jammer!

Goede info op de website. Snelle levering. En dat altijd, bij elke bestelling!

Niet tevreden, toestel retour afgehaald bij mij thuis, daarna heeft CB het toestel kwijt geraakt en na een maand bekken en mailen sturen zij mij antwoord dat er na onderzoek geen oplossing voor het probleem is gevonden.(Over uitslag onderzoek geen mededelingen) en ik kan fluiten naar mijn centen €449,-) alles voor een glimlach? Ik kan wel janken!

Fijn dat een dag na bestellen het bestelde al in huis is. Uitstekende berichtgeving via de computer en hele vlotte aflevering. Mijn complimenten.

Altijd snelle levering, top

Tweedekansje aangeschaft, Withings smart but not smart-looking watch. Prachtig en heerlijk analoog. Niks mis mee, behalve de prijs; tweedekansjes zijn echt aanraders!

Komen gewoon op zondag bezorgen en nog vrolijk ook " als er ook maar wat is Meneer Coolblue doet niet moeilijk. Ja vind ik goed om te horen.

Zeer snelle levering

Super vriendelijk personeel in Utrecht.

Ik vind Coolblue informatief, laagdrempelig en betrouwbaar.

Altijd geweldige service.

Snelle levering, goede informatie

Zaterdagavond besteld, zondag al bezorgd. Fijn om belevingen van de ander over het product te lezen en mooi dat er de mogelijkheid is om eerder gekochte producten een tweede kans te bieden!

Duidelijke site en vlotte bezorging

Snelle levering. Beetje jammer dat ik steeds bij mijn zoektocht op de Belgische site kwam. Dat had ik eerst niet door. Uiteindelijk kon ik niet bestellen omdat postcode niet lukte. Toen kreeg ik door dat ik op de .be website was. Op de .nl website was de vriezer 16 euro duurder. Precies dezelfde tweedehandse vriezer. Dat vind ik erg slordig.

Super snel geleverd goede prijs kwaliteit verhouding

Snell me spullen gekregen

Altijd alles snel en goed geregeld!

Zeer snelle service.

Na de tweede telefoon gesprek werd ik goed en correct geholpen voor een goede afhandeling van mijn aankoop

Helemaal prima alleen de bevestiging ietwat verwarrend

Kort geleden een nieuwe iPhone gekocht. Toch een hele uitgave, ik vind het belangrijk om dat te doen bij een goed en betrouwbaar bedrijf. En wat zeker niet onbelangrijk is, de fysieke winkels waar je altijd terecht kan. Kortom chapeau.

Zondagavond mijn bestelling geplaatst en maandag was mijn pakket al voor de middag afgeleverd. Super snelle service!

Snelle service en goede communicatie over mijn levering.

Top bedrijf, prima service en altijd een :-) bij elke aankoop.

Hebben een prachtig broodrooster op de zondag bij mij geleverd. Wat een service en wat een mooi apparaat! Top! Helemaal blij.