Deze pagina is samengesteld na analyse van 57.275 recente reviews uit 4 bronnen.

Erg fijn dat ik de wasmachine kan bestellen en als abonnement kan afsluiten! En dat je zoveel instructies krijg hoe en wat! Het waren behulpzame gasten!

Doen wat ze beloven.

Product voldoet aan beschrijving en snelle levering

Altijd snel verzonden en netjes verpakt

Ik heb dit al doorgegeven, U valt in herhaling. Uw bedrijf is perfect Goede producten en snelle vakkundige levering

Goede website, makkelijk bestellen, uitstekende en snelle communicatie, bezorging snel en op een mooie manier.

In de winkel bij binnenkomst ontving ik een vriendelijke uitleg waar ik mijn product kon ophalen

Levering uitzonderlijk snel Netjes geleverd

Goede producten en snelle levering. Houd het bestellen en betalen simpel en snel

Goede service en kwaliteit. De bezorgdienst van Coolblue is gewoon de kers op de taart.

Snelle levering. Altijd goede klantenservice.

Bestelling was makkelijk gedaan en snel afgeleverd ……. eigenlijk zoals altijd! Helaas bleek er iets niet in orde met het bestelde product maar na een mailtje was dit weer snel geregeld. Had na een paar dagen de vervanging binnen.

Die wat beloofd is / wordt.

Snelle levering, duidelijke website

Ruime keuze in waar ik naar op zoek was, en bij het afrekenen nog onverwacht € 5 persoonlijke korting. Het artikel was snel geleved en bij bestelling kon ik al kiezen tussen aan huis bezorgen of op een afhaalpunt van post.nl.

Alles; wel Lastig dat het ophalen op de eerste verdieping zit!

Hele snelle levering en de tweedehands optie ook zeker een goede. Ik heb een product 'als nieuw' gekocht en dat is deze ook zeker. Goeie service!

Alles prima verlopen!

Prima levering en vriendelijk chauffeurs

Zeer snelle levering

Goede service en levering. Fijne productvergelijker en uitgebreid assortiment

Snelle afhandeling van de bestelling. Correcte berichtgeving van bezorging.

Wat laat op de avond besteld, maar netjes de andere dag op het afleveradres (op m'n werk) bezorgd, zodat ik het 's avonds kon instaleren, dus binnen 24 uur van een kapotte/oude printer, naar een nieuwe.

Duidelijke vermeldingen, plus en minpunten van spullen. Snelle levering. Mooie en duidelijke website. Top!

Keuze hulp, eenvoudige app, snelle levering en goede service.

Ben al jaren klant, de bezorging en staat van de geleverde producten is altijd goed. Blijf zo door gaan! Een tip voor de wintermaanden, geef de bezorgers zo nu en dan een auto voor de levering tijdens gladde dagen. Arme meid was uitgegleden en op haar arm gevallen.

De goedkoopste en nadien nog leuke tips. Top

Het bestellen gaat makkelijk en de stappen zijn duidelijk. Wat ook fijn is, is de mogelijkheid om zelf de dag te kiezen dat het word afgeleverd. De bezorgers waren erg vriendelijk en enthousiast.

Alles keurig afgehandeld

Erg goede service, snelle levering, niet altijd de scherpste prijs. Al met al een top tent!