Deze pagina is samengesteld na analyse van 57.276 recente reviews uit 4 bronnen.

Duidelijke website, snelle reactie en snelle bezorging

Netjes volgens planning geleverd! Vooraf al leuke tips gekregen!

Snelle leveringen, fijne vergelijkingsmethode en een goeie prijs

Goede service en fijn om gelijk op te kunnen halen in de winkel.

Echt een top service en gezellige bezorger

Goed ingepakt. Snel geleverd. Goed geïnformeerd.

Prettige service, professioneel tewoord gestaan, korte wachttijd

Snel geleverd goede prijzen duidelijke communicatie

Snelle en zorgvuldige levering.

In november een iphone voor 1000 euro gekocht, nooit geleverd. Coolblue erkent dit, maar na 2 maanden nog steeds niet mijn geld terug ontvangen. Ik heb al meer dan 20 emails gestuurd, en ik word voortdurend aan het lijntje gehouden, geen antwoord, mag niemand spreken in de backoffice , en boven alles geen actie van Coolblue. Ik ga morgen een juridische procedure starten en al mijn kosten verhalen. zou toch niet op deze manier moeten gaan zou je zeggen. Ik ben klant af, ik adviseer een ieder hetzelfde!

Product bestellen ging snel, product afhalen ging ook snel! Super netjes behandeld door de medewerkster.

Wordt met de mail goed op de hoogte gehouden en levering was perfect

Gewoon top, snelle levering en goede service

Duidelijke website. Voordelige geprijsd en snelle vakkundige levering!

Goede service en medewerkers in de winkel hebben mij goed weten te adviseren.

Zeer snelle service.

Goede service, stipte en zeer snelle levering, producten goed verpakt. Topclub!

Snelle levering duidelijke internet site

Superblij met de werkwijze van Coolblue. Ik heb voor het eerst een e-reader gekocht. Je krijgt tips om te kiezen en na aankoop een aparte mail met tips hoe 'm in gebruik te nemen e.d. Zaterdagavond besteld, zondag in huis. Op de afgesproken tijd. Uiteraard nog niet veel ervaring met het apparaat zelf, maar de ervaring met Coolblue is alleen maar goed.

Zaterdagavond besteld en zondagmiddag geleverd en nog een gunstige prijs ook. Gewoon top.

Mooie website, super service, snelle levering, nette prijzen, goede garantie

Levering en service zijn absoluut goed! Product Cardo, is in principe ook goed. Alleen het moment dat je een product gaat verkopen, die in een niet gesealde verpakking komt. Is de kans groot dat het product er al diverse keren is uitgehaald. Waarschijnlijk om alleen te kijken, ondanks dat dit totaal geen meerwaarde heeft! Toch weer mogen ervaren in de winkel en deze opgestuurde variant. Jammer van Cardo. Vandaar een 8.

Goede prijs kwaliteit verhouding. Vriendelijk geholpen in de winkel met prima advies. Dit ondanks dat ze het overduidelijk druk hadden.

Gewoon vet Cool

Snel geleverd. mooie producten. nette prijzen.

Snel bezorgd en groot aanbod aan headphones. Hierdoor genoeg keuze om de best passende bij ieder te vinden

In augustus een wasmachine gekocht. Deze is nu 5 maanden later ‘kapot’, dit komt coolblue zelf niet maken. Er zou binnen 2 dagen contact op worden genomen door het bedrijf en nu een week later nog niks gehoord, er zijn onderdelen besteld zonder dat hier überhaupt gekeken is naar het echte probleem. En ook daarop moeten wij weer een aantal dagen wachten, het enige wat coolblue zegt is ‘we moeten afwachten’ en wij zitten hier met een berg was. Voor de service zou ik coolblue zeker niet aanraden & een Samsung wasmachine al helemaal niet!

Werd ondanks tijdslot de volgende dag pas geleverd,maar toch tevreden

Snel en goed geleverd.

Snel vergelijken, goede informatie en lekker vlot geleverd